Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Reparatie gedaan aan onze warmtepomp ( die door een ander bedrijf was geplaatst, maar die service verlenen niet nakomen) goede aanvullende adviezen gehad. Eindelijk een echte deskundige in huis. Blijf voor service bij dit bedrijf, die weten tenminste hoe het moet. Top.
16 April 2022
Hans
Best
meerdere projecten succesvol afgerond
24 July 2020
perry
Rosmalen
We hebben een tijd geleden een warmtepompsysteem laten installeren. En nu afgelopen week ook een airco op onze zolderkamer laten installeren..Vooraf uitstekend geïnformeerd over de werkzaamheden en wederom fijne monteurs
20 July 2020
Peter
Vught
Zeer tevreden over de deskundige en vriendelijke medewerker die de airco kwam aansluiten. Airco werkt naar tevredenheid.
Aart
Vlijmen
Eltechno heeft 2 airco’s geplaatst. Naast zeer goede advisering naar verschillende mogelijkheden, merk je aan alles dat je te maken met iemand met zeer brede kennis van zaken.
Thijs
Haaren
Bij Eltechno een airco gekocht incl montage, na een afspraak gemaakt te hebben kwam er een monteur die de airco op een geschikte plaats heeft geplaatst , het contact met de monteur heb ik alszijnde prettig ervaren en na een goede uitleg betreft de werking kan ik lekker genieten van een heerlijke verkoeling maar ook van een aangename warmte, Eltechno bedankt voor de goede service
Eric
Boxtel
Had via de website een splitunit besteld, moest meteen betalen ervoor en kreeg later pas een offerte. Moeizaam contact via mail en belden niet terug. Kreeg een datum terug voor plaatsen en speciaal voor die datum vrij genomen en 500km gereden. Bleek de afspraak niet in de agenda te staan. Bij telefonisch contact was hij niet heel vriendelijk en had hij er geen zin meer in dus de boel afgeblazen.
Beveelt niet aan
7 July 2020