Geen nazorg

Elektro Scheppers weigert het prutswerk wat ze destijds hebben geleverd bij de bouw van de appartementen boven de Orlandopassage in Kerkrade te herstellen omdat de garantie verlopen is. Een fenomeen wat je tegenwoordig vaker tegenkomt: de goede naam die een vorige generatie heeft opgebouwd wordt ingeruild voor arrogantie en hoogmoed.

• Vakmanschap/Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Super bedrijf

Super bedrijf, top kwaliteit en service. Absoluut een aanrader.

• Vakmanschap/Deskundigheid
  • Afspraken nakomen

Een heel fijn bedrijf

Elektro Scheppers heeft bij ons de meterkast en elektra werk verzorgd. Helaas heb ik door de elektraleiding geboord waardoor ik zonder stroom kwam te zitten in de slaapkamer. Ik nam meteen contact met Elektro Scheppers op en werd doorverbonden met Erik van de planning binnen Elektro Scheppers. Hij gaf al snel aan dat hij geen monteurs beschikbaar had. Hij gaf mij meteen tips hoe ik het zelf kom oplossen en waar ik kon beginnen. Ik ben erg tevreden met de tips want hierdoor heb ik het zelf kunnen oplossen.

• Vakmanschap/Deskundigheid
  • Afspraken nakomen