Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Geen zaken doen met Ecodome. Wij zijn heel slecht geholpen nadat onze nieuwe omvormer al binnen 4 maanden kapot ging. Klantenservice heeft het altijd druk, belt nooit terug en komt beloofde afspraken niet na. Wij zijn bijna 4 maanden bezig geweest om een afspraak in te plannen en een nieuwe omvormer te laten installeren.
Kwaliteit
Beveelt niet aan
11 July 2023
Joey
Papendrecht
Ik kwam met Ecodome per toeval in contact, ze waren bij mijn buurman aanwezig om enige controles uit te oefenen betreffende zonnepanelen die gemonteerd zijn in de dakpannen. We hadden dus geen afspraak, De monteur en een jongere collega die meeliep om het vak te leren, waren meteen bereidwillig om te kijken waarom er bij mij geen teruglevering was van de panelen. Ze gingen naar de zolder en in een mum van tijd had ze het probleem ontdekt, er was geen goede aansluiting gemaakt (gewoon vergeten door het verantwoordelijk bedrijf) wat me bij oplevering van de woning verzekerde dat alles in orde was. De monteur die de leiding had liet me keurig op zijn telefoon zien dat het systeem nu naar behoren werkte. Terugdenkend aan hun bezoek: vakkundig, zeer klantvriendelijk wat gepaard ging met goede adviezen en meedenkend hoe nu verder te gaan. Geflankeerd met een dosis humor die zijn weerga niet kende. Wat me ook nog opviel was hoe spontaan, open ongedwongen en eerlijk ze in het leven staan. Toen ze naar hun volgende klus gingen bleef er voor mij een gevoel van euforie achter en blijdschap, geweldig. Dank daarvoor en mannen als jullie in de buurt zijn, de koffie staat klaar!!! Ad Hoogeveen
Kwaliteit
Vakmanschap/Deskundigheid