Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk.

Het was voor ons niet de eerste keer dat we gebruik maakte van de diensten van Dredeko. Eerder al een behoorlijke lekkage in bestaande badkamer vakkundig opgelost. Kort daarna een nieuwe cv ketel geplaatst. Na verhuizing naar andere woning bleek ook de cv ketel van nefit zijn beste tijd gehad te hebben (van 2003). Inmiddels ook daar door Bas de installatie vernieuwd ( ook weer een Nefit natuurlijk). Alles is prima gegaan volgens afspraak.

• Nazorg en Garantie

Ik heb alleen goede ervaring met Dredeco

Al jaren onderhoud cv. Nooit geen probleemen met afspraak. Ook kleine reparaties op het dak goed opgelost. Vanwege goede ervaring nu een nieuwe cv laten plaatsen. Alles goed aangelegd naar mijn wensen. Denken mee. Volgende keer weer. Garantie en nazorg, daar maak ik mij nu niet druk om. Komt zeker goed.

• Nazorg en Garantie

Ontzettend slecht loodgietersbedrijf GA HIER NOOIT MEE IN ZEE!!

Dredeco is een ontzettend slecht loodgietersbedrijf. Het bedrijf komt gemaakte afspraken niet na, zeggen dat ze komen, maar ze komen niet. Na de installatie hebben we inmiddels een lekkage in de vloerverwarming, de motor van de CV ketel is kapot gegaan omdat er geen vuilafscheider geplaatst was. Daarnaast hebben we een lekkage in de badkamer gehad door verkeerde installatie. Verder is de installatie van de vloerverwarming een grote puinhoop, we weten nu niet welke units voor welke ruimte zijn om te verwarmen. Toen we contact opnamen gaf Dredeco niet thuis. Al met al een hele slechte ervaring met dit bedrijf! Wees gewaarschuwd, ga nooit met dit bedrijf in zee!!

Nijverheidsweg 5

4879 AP Etten-leur