Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Je merkt dat je met een echte vakman te maken hebt. Heeft veel kennis van zaken, werkt snel en is daarnaast nog een aardig persoon ook. Heeft vakwerk geleverd en is een absolute aanrader!
21 June 2025
Marco
Eberson
Dakwerken John Geilen heeft top werk geleverd! Ik had een lekkage in mijn garagedak en met de storm was een nok hoek dakpan afgewaaid. We hebben heel snel een afspraak kunnen maken en hij heeft alles zeer vakkundig gerepareerd. En hij heeft nog ontdekt dat door de afgewaaide dakpan mijn overkapping was beschadigd. Dit heb ik gelukkig aan mijn verzekering kunnen opgeven. Dus, top John en bedankt!
6 March 2025
Marion de Wit
Sittard
Goede ervaring met John Geilen dakwerken . Afspraak gemaakt en hij is snel komen kijken naar het platdak ,De mogelijkheden besproken hoe en wat . Nieuw dakleer en doorvoer etc De werzaamheden zijn vorige week uitgevoerd op een vakkundige manier netjes vriendelijk afspraken correct nagekomen ,en ik zeg uit eigen ervaring en ik raad hem zeker aan .
2 February 2024
marcel
nieuwstadt
Heeft het gevaar van een mogelijke lekkage op een plat dak op adequate en snelle manier weten te voorkomen. Waarvoor grote dank!
7 September 2023
Nico
Sittard
Dhr. Geilen kent dit vak als zijn broekzak en komt daardoor snel tot de juiste behandeling en oplossing. Top !
28 August 2023
Martinus de Valk
Sittard
Goede communicatie over het uit te voeren werk. Houdt zich aan gemaakte afspraken. Verricht geen onnodige reparaties als je hulp vraagt maar doet wat nodig is. Goede prijs kwaliteit verhouding zover ik kan beoordelen.
24 September 2022
Nicole
Sittard
Mijn moeder had een lekkende dakgoot. Ze wilde de oude dakgoot niet vervangen. John heeft het snel en vakkundig gerepareerd tegen een zeer schappelijke prijs
10 March 2021
Kyra Ubaghs
Sittard
Afgelopen week hebben we een nieuw velux dakraam laten plaatsen door John geilen. Snelle levering en goede service. Goed vakmanschap wat hij levert. Een aanrader voor iedereen die een goede dakdekker zoekt.
2 February 2021
Richard widdershoven