Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Heel fijn in korte tijd geholpen, goed uitleg van alles gekregen. Installateur legde alles goed uit.
27 April 2023
AI
Uden
Het product is goed en de rest kon ik voor 75 zelf uitzoeken. Aanbevelen is twijfelachtig. Hij en zijn collega's moeten nog veel leren
24 April 2023
ton
uden
In goed overleg zijn de enkele onvolkomenheden keurig opgelost.
20 April 2023
Pedro
Best
Zeer ervaren vakman!
19 April 2023
Erik
Uden
Danny baarslag heeft bij onze verbouwing van onze nieuwe woning zeer slordige en gehaaste werkzaamheden afgeleverd met een lekkage tot gevolg en heeft een GROVE NALATIGHEID betracht bij het monteren van de cv ketel in de logeerkamer. De hele dakkap en alle bevestigingen naar de ketel waren niet geborgd. De aansluitconstructie was alleen maar in elkaar geschoven. Geen enkele borging en ook GEEN stormbeugel waardoor bij een storm of hevige wind de kap of aansluiting zou kunnen losschieten met koolmonioxide lekkage tot gevolg waardoor wij zomaar onze logees dood zouden kunnen vinden in de logeerkamer.
Beveelt niet aan
5 January 2022
Marcel Mickers
Uden
Vlot contact en goede en snelle service.
19 October 2021
F van Helmont
Uden
Ik heb een geweldige ervaring met baardslag, zowel tijdens de bouw van mijn huis, prima mee gedacht, over de aansluitingen, en wat voor mij wenselijk is. Ookde na zorg is tot op heden prima, ik kan altijd terecht, en wordt geholpen eerst via de app anders komt er een monteur, heel fijn
18 October 2021
Brigitte Jansen
IJZENDOORN
Vanaf ons eerste gesprek een prettige samenwerking. Wij vertellen wat we willen, Danny Baarslag komt met verschillende oplossingen. De hele benedenverdieping vloerverwarming gelegd. Een kleine lekkage in de verdeler die Danny perfect heeft opgelost. Er kwamen onverwachts nog wat extra werkzaamheden bij die moeiteloos weren gedaan. Zeer blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.
17 October 2021
Jolanda
Uden
Wij zijn goed en netjes geholpen.
16 October 2021
Rini
Oss
Baarslag installaties heeft bij mij 2 cv-ketels geplaatst tot volle tevredenheid. Bij een klein probleem , kwam dezelfde dag , Danny ons uit de nood helpen. Wij kunnen Baarslag Installaties bij iedereen aanbevelen.
15 October 2021
Paul
Mill
Prima vent die z'n vak verstaat. Denkt mee en kijkt verder dan slechts de opdracht.
14 October 2021
Siemen
Mill
Vakman, weet waarover gepraat wordt. Vakmanschap staat duidelijk hoog in het vaandel. Werkt netjes en is zelf niet tevreden als de klant niet tevreden is. Als je ergens niet uitkomt staat hij snel op de stoep om te helpen.
14 October 2021
Leo
Mill
Wij zijn erg tevreden over Baarslag Onze warmtepomp is geheel naar wens geplaatst Wij hopen dat hij het maar lang blijft doen
23 September 2019
fam. P Stam
Wijk en Aalburg
Na een reparatie/vervanging in de oude CV ketel bleek het euvel niet verholpen. In overleg een nieuw CV toestel gekocht. In de offerte werd het vervangingsonderdeel van de oude CV ketel teruggenomen en in de prijs verrekend.
21 September 2019
Frans
UDEN
Komt goed gemaakte afspraken na en is betrouwbaar.
19 September 2019
Marianne