Prima bedrijf: goede duidelijke offerte; uitstekende uitvoering

De offerte was open en duidelijk. De uitvoering was uitstekend ondanks onaangename weersomstandigheden: kou en regen.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vakkundig advies en nette montage

Na een vakkundig advies een offerte toegestuurd gekregen welke geheel volgens afspraak was. Leverdatum was redelijk snel, gezien de enorme vraag naar airco installaties. Op de afgesproken kwam de fa. Queens voor de montage welke vakkundig is uitgevoerd. Schoon snel goed. Alle verpakkingsmaterialen zijn door hun meegenomen. Kortom Frank Queens en zijn medewerker Jeroen weet waar ze het overhebben.

fantastisch geregeld.

Monteur was zeer correct, behulpzaam en vriendelijk. Alles werdt goed gemonteed en de troep werdt ook goed verwijderd/schoongemaakt. Het enigste wat nog moet gedaan worden , maar daar ben ik van overtuigd, de WIFI instelling. Weet zeker, als mijn mobiel up to date is dat dit goed komt. Er wordt gevraagd naar de beoordeling: "Nazorg en garantie" kan ik nog niet over spreken daar dit nog moet uitwijzen!

Prima vaklui

Prima eerste contact, goede uitleg en offerte opgesteld. Fijn en vakkundig installatie en erg goed leidingen weg gewerkt en netjes opgeruimd.

• Nazorg en Garantie

Alles perfect conform afspraak geïnstalleerd. Zelfs in stromende regen!

Alles perfect conform afspraak geïnstalleerd. Zelfs in stromende regen!

Super vakmensen die meedenken

Advies op maat waar gekeken werd naar een oplossing passend bij mijn huis zodat de normaal lelijke witte slangen keurig in een zinken regenbuis verborgen werden. Past perfect bij het huis en de oplossing aangedragen door de leverancier die het woord service begrijpt.

• Nazorg en Garantie

Ben zeer tevreden met mijn keuze voor aanschaf bij Airco Queens.

Bereikbaarheid, advies, deskundigheid, beleefdheid, netheid allemaal zeer correct.

Professioneel en vakkundig!

16-10-2024 12 zonnepanelen en 2 airco's laten installeren door Frank Queens en zijn mannen. Vanaf het eerste bezoek van Frank bij ons thuis, de communicatie via mail en telefoon, tot en met de uiteindelijke installatie: alles is prima verlopen en hebben wij als zeer prettig ervaren. Installatie gebeurt praktisch met de stofzuiger in hand: er wordt zeer netjes gewerkt. Er blijft geen vuil achter. Daarnaast zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de gebruikte materialen en hoe leidingen mooi zijn weggewerkt. Kan niet anders zeggen: alleen maar lof voor Airco Service Queens

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Vriendelijk en deskundige medewerkers.

Ik dacht dat ze met een lift zouden werken. Dit was niet met de monteurs gecommuniceerd.

• Nazorg en Garantie

Airco hangt en werkt prima

Het contact bij het plaatsen van de airco was fijn. Ook het plaatsen en hangen van de airco ziet er perfect uit. Bedankt hiervoor. Gr marcel

• Nazorg en Garantie N.v.t.

No nonsens, goed werk en niet flauw

Het belletje na mijn mail om een offerte uit te brengen, gaf al meteen het gevoel met een heel vertrouwd bedrijf aan de slag te gaan. Geen drempel, maar alles erop gericht om samen tevreden naar het eindresultaat toe te gaan. In een informele sfeer alles voorafgaand aan de offerte doorlopen. Er werden goede adviezen gegeven. Bij het maken van de afspraak om eens te komen kijken, werd al meteen een datum voor de uitvoering gepland. Niet dat er een verplichting was om bij hen af te nemen, maar zodat je niet na bij daadwerkelijke opdracht nog lang hoefde te wachten. Voordat ik de opdracht ging verstrekken, ben ik nog even naar het bedrijf toegegaan om enkele dingen helder te krijgen en te zien wat ik nu ga kopen. Met 2 woorden: gastvrij en duidelijkheid. De keuze voor het bedrijf was ook omdat ze ook het elektrisch deel tot in de meterkast (en eventueel een nieuwe groep, wat bij mij niet nodig was) voor hun rekening namen. En ook maar meteen een stopcontact buiten maakten. Dat heet nu nog eens ontzorgen. De uitvoering van de installatie werd vakkundig uitgevoerd. Het is keurig werk. Ik zei al: volgens mij kunnen jullie dit allemaal onderhand met je ogen dicht doen. Antwoord: dat mag wel na 35 jaar in het vak te zitten. Nergens blijft vuil of rommel van hen achter. Het wordt keurig opgeruimd. Ik had al gebeld of ik niet een rekening had moeten ontvangen.....nee, hoor, die krijgt u pas als het werk goed is afgerond. Mooi om mee te maken dat je eerst het vertrouwen krijgt, voordat je vertrouwen gaat geven. Mooi om met een bedrijf in zee te gaan die voldoet aan het moto: De goedkoopste kan niet de beste zijn. De duurste hoeft niet de beste te zijn. Het moet er ergens tussenin zitten. Rest mijn nog 2 woorden: TOP, BEDANKT.

• Nazorg en Garantie

Alles volgens afspraak uitgevoerd. Vakkundig, snel en netjes gewerkt.

Uitmuntend

De werkzaamheden zijn uitstekend verricht, monteurs zijn klantvriendelijk en ook netjes gewerkt.

Blij met het eindproduct

Goed advies gehad. Dag van montage is er netjes gewerkt en keurig overlegd. We zijn erg blij hoe het gemonteerd is zoals binnen als buiten.

• Nazorg en Garantie

Goede duidelijke uitleg, netjes gewerkt, werkt prima.

Super!

• Nazorg en Garantie

Heel kundige en aardige monteurs.

Heel kundige en goede en ervaren monteurs, zijn ook bereid op alle vragen te antwoorden.

top

alles was top

• Nazorg en Garantie

Zeer goede service komt afspraken en werkzaamheden goed na

• Nazorg en Garantie

Een sympathiek, correct en deskundig bedrijf

Mijn man en ik hebben het plaatsen van de zonnepanelen en de airco in ons huis door Queens ervaren als sympathiek, betrouwbaar correct en deskundig.

• Nazorg en Garantie

Keurig nette en vriendelijke mensen die hun vak verstaan en prima en netjes werken

Geweldig!

Keurig op tijd. Alles netjes opgeruimd.

• Nazorg en Garantie

Zeer kundige installatie. Zeer netjes gewerkt. Geen rommel.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Zeer prettige medewerkers en uitstekende plaatsing.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Van mijn kennismaking met de firma Queens tot oplevering van de airco`s top !!!!!

De Firma Queens Airco Service heeft in ons Gemeentehuis van Mook en Middelaar 18 Airco`s vervangen. Ik kan niet omschrijven hoe mooi en vakkundig dit gebeurd is, hoe mooi leidingen weggewerkt zijn, hoe geluidsarm de airco's zijn en ook zeker niet onbelangrijk hoe netjes alles opgeruimd is als ze het pand verlaten. Kortom echt super goede ervaring mee en zeker een aanrader.

• Nazorg en Garantie

Professioneel en netjes airco geplaatst.

Zie hierboven.

Rijksweg 35

6584 AA Molenhoek lb

Over Airco Service Queens

Airco Service Queens installeert, onderhoudt en adviseert over airconditioningssystemen, elektra en zonnepanelen voor woningen, bedrijven en overige gebouwen.

Over Techniek Nederland