Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Queens levert consequent hoge kwaliteit en professionele service. Het team werkt netjes en volgens planning. Klanten waarderen goed advies en een schone afronding. De algehele ervaring is zeer positief en veel klanten bevelen Queens aan.
Hebben goed werk geleverd, en alles netjes opgeruimd.
Marian
Leuth
Jaren geleden hebben we onze eerste 2 airco-units door Queens laten plaatsen. Daar hebben we zowel bij erg warm weer, als bij zeer koud weer veel plezier van gehad. Vandaag hebben we nog een kamer laten uitrusten met een airco. Ook weer keurig geplaatst, en fantastisch werken. Queens levert altijd superieure klasse!
Michel Beer
Bennekom
Top bedrijf zeer vakkundige monteurs Zeer tevreden
Harold
ARNHEM
Goede voorlichting op de offerteaanvraag. Nette communicatie en zich aan de afspraken houden. Monteurs op de aangegeven tijd aanwezig en zeer net gewerkt. Alles opgeruimd aan het einde van de klus.Goede uitleg over de airco en gebruik van de app. Ik beveel Queens zeer zeker aan! Een compliment voor de monteurs!
19 June 2026
Manfred en Marjo
Boxmeer
Er is goed meegedacht naar een passende oplossing voor onze showroom waarbij we zelfs inspraak hadden in de kleur van de units. Er is snel en netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat.
17 June 2026
Van Leeuwe Natuursteen
Nijmegen
De beneden staande punten beoordeling maakt duidelijk dat wij zeer tevreden zijn over de installatie en de beide monteurs.
27 May 2026
Evert van Ingen
MOLENHOEK
Alles volgens afspraak geïnstalleerd en mee gedacht bij montage. Ben zeer tevreden.
22 May 2026
Eddie
Nijmegen
Even een klein puntje; afstandsbediening weer in de juiste stand terugzetten verder top.
11 May 2026
Wim Wijnen
Groesbeek
Klantvriendelijke en terzake kundige medewerkers. Wij raden dit bedrijf aan.
4 May 2026
Mathieu
Molenhoek
Heeft netjes en rustig opnieuw uitgelegd, over de display afstandsbediening. meneer is vakkundig bezig geweest, met het schoonmaken, nogmaals dank.
28 April 2026
Jacq.
Groesbeek
Alles weer netjes onderhouden. Vriendelijke monteur
28 April 2026
Marjolijn
Molenhoek
Inmiddels was dit de derde airco die we bij Queens bestelden en wederom topservice! Deze begint al bij de ‘intake’ door Frank wanneer goed meegedacht wordt over opties om alles zo goed en netjes mogelijk te kunnen installeren. Er werd goed geluisterd naar de wensen en hierbij een passende oplossing qua installatie bedacht. Nog wat vragen achteraf en heel fijn geholpen door Monique! Tijdens de installatie werd supernetjes gewerkt. Alle rommel werd opgeruimd en meegenomen. Alles werd gestofzuigd. Alsof ze niet zijn geweest! Complimenten voor Niels en Wesley! Heel blij met de afwerking en natuurlijk de airco! Als je gaat voor service en nette afwerking dan zeker Queens bellen!
25 April 2026
Zie hierboven
20 April 2026
Antoon
Millingen aan de rijn
Prima ervaring. Afspraken nagekomen en netjes gemaakt.
15 April 2026
Frank
Heijen
Onderhoud jaarlijks netjes op tijd en goed gecommuniceerd. Er wordt fijn rekening gehouden met de praktijkwerkzaanheden. Kortom, zeer tevreden.
9 April 2026
D.M. Snijders
GROESBEEK
Zoals altijd worden afspraken stipt nagekomen. Vandaag heeft Wesley het periodieke onderhoud aan onze buiten- en binnen units van de woning uitgevoerd. Hij deed dit op een grondige en professionele wijze. Wij zijn hier erg tevreden over.
9 April 2026
Ruud
Malden
Zeer tevreden over de werkzaamheden en resultaat. Queens werkt zeer netjes en probeert de installatie zo onzichtbaar mogelijk te installeren. Het resultaat is dat je buiten de binnen en buiten units zelf voor de rest zo min mogelijk aan gootjes en dergelijke ziet. Queens komt alle afspraken na en reageert vlot op vragen. Wat ook plezierig is, is dat de schouw echt technisch inhoudelijk is en niet alleen gericht op sales. Tot slot kan ik Queens met een gerust hart aanbevelen.
2 April 2026
Helen
Wijchen
Service monteur was netjes, legde alles uit wat hij ging doen en de servicebeurt was nodig en werd goed uitgevoerd.
30 March 2026
Hans Teunissen
Malden
Fijne medewerkers, alles heel goed geregeld.
25 March 2026
Esmée
Groesbeek
Precies volgens afspraken nagekomen. Super vriendelijk. Top service en deskudigheid
19 March 2026
Peter
BERGHAREN
Alles ziet strak en keurig uit met veel oog voor details
12 March 2026
Wimbert
Nijmegen
Ook deze keer weer vakwerk geleverd door Queens bij de levering en installatie van een laadpunt. En niet onbelangrijk, meedenken vooraf en tijdens de uitvoering van het werk is bij de prijs inbegrepen!
2 March 2026
Richard Nix
Mook
Goede en duidelijke offerte. Afspraken allemaal goed na gekomen. Keurig werk en goede voorlichting en installatie.
24 February 2026
Emile
Beuningen
Goed geinformeerd over de verschillende opties voor het installeren van een Airco systeem. Daarna goed en bekwaam geinstalleerd op de vooraf overeengekomen datum
14 February 2026
Schoofs
Groesbeek
Airco Service Queens installeert, onderhoudt en adviseert over airconditioningssystemen, elektra en zonnepanelen voor woningen, bedrijven en overige gebouwen.
Rijksweg 35
6584 AA Molenhoek lb