Een Top zaak met zeer ervaren monteurs en niets is is te veel om op problemen op te lossen .
Goede monteurs niels en wesley, ze hebben het netjes gefixt
Prettig in de omgang, komen met goede voorstellen hoe kabels weg te werken. Waren kundig en snel. Zeer netjes achtergelaten.
Zeer tevreden, goede service, in arbeid, maar ook met de communicatie met de dame op kantoor.
Vanaf het bezoek bij ons thuis, het bezoek aan het bedrijf en de dag van installeren is men heel professioneel. Er wordt meegedacht, alternatieven voorgedragen en duidelijk aangegeven wat we kunnen verwachten. De monteurs waren op tijd, namen het werk nog even door en zorgde er ook voor dat alles werd opgeruimd. Na uitleg over systeem was de klus klaar. Al met al; top!!
Zeer heldere en duidelijke communicatie, Uitvoerige technische aanbevelingen tijdens bezoek, Zeer vakkundige en technisch onderlegde collega's,
Erg netjes geïnstalleerd en netjes opgeruimd. Communicatie is goed. Aangeboden producten van goede kwaliteit.
Goede service, de monteurs die bij ons kwamen waren zeer beleefd en ervaren. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, ik kan deze zaak dan ook van harte aanbevelen.
Prettig in communicatie, snelle service, zeer netjes gewerkt.
Vanaf moment offerte tot aan de installatie zeer vakkundig geven goed advies en werken heel netjes Zijn ook zeer klantvriendelijk
Er wordt keurig netjes gewerkt! Alles opgeruimd, er lag geen stofje van het boren.
Een beoordeling wat betreft installatie: Keurig nette monteurs , werken netjes en presies, maken alles schoon Een visitte kaartje voor Qeens Ik zal later melden hoe mij de airco bevalt,
Het contact verliep prettig. Bellen en mailen op het afgesproken tijdstip. De monteurs waren ook erg vriendelijk en hebben erg netjes gewerkt. (Inclusief het opruimen van alles). Binnen notime alles supernetjes geïnstalleerd. Top
Geweldige service, hele vriendelijke mensen en bovenal vakmensen. Super tevreden
In goed overleg en uitleg v d monteurs is er top gepresenteerd!
Youri en André hebben uitstekend werk geleverd. Alles werd achteraf prima opgeruimd. En last but not least!!! Ontzettend sympathieke kerels.
Voor het plaatsen en onderhoud van onze airco's bij Queens terecht gekomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat we super geholpen zijn! De mannen die hier aan de slag waren hadden enorm veel kennis in hun vak.
Goede afspraken gemaakt en een secure installatie. Keurig afgewerkt en al het restmateriaal meegenomen.
Vriendelijke monteurs die alles netjes afwerken. Alles was goed opgeruimd na afloop. Goed advies over soort en plaatsing airco . Kortom top .
Voor de aankoop een duidelijke uitleg gekregen welke airco apparatuur voor onze wensen het beste was. Voor de installatie waren de bijzonder vriendelijke monteurs prima op tijd. Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en alles ging in overleg. Na de vlotte installatie werd alles keurig opgeruimd en kregen we goede uitleg voor de bediening van het systeem plus nog wat tips voor het toekomstige gebruikersonderhoud. Samengevat: Alles zeer prettig en deskundig!
Alles top! Fijne service.
Van begin tot eind is er een goed contact. Het advies is erg vakkundig en ze denken heel goed mee in de afwerking. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Zeer tevreden over het werk dat Frank en zijn team hebben verricht. De uitvoering is super netjes en ze hebben zeer goed meegedacht over de plaatsing van de goten en apparatuur. Wij bevelen Queens dus zeker aan
Luisterend oor, vriendelijkheid staat voorop, meedenken, tips en nemen de tijd voor de klanten en zeker belangrijk vriendelijk personeel.
De offerte was open en duidelijk. De uitvoering was uitstekend ondanks onaangename weersomstandigheden: kou en regen.
Rijksweg 35
6584 AA Molenhoek lb
Airco Service Queens installeert, onderhoudt en adviseert over airconditioningssystemen, elektra en zonnepanelen voor woningen, bedrijven en overige gebouwen.