Snel geholpen bij lekkage

Een buis van de waterleiding van de hoofdleiding naar de badkamer was flink gaan lekken. S'ochtends gebeld, in het begin van de middag is een reparateur al langs gekomen. Deze heeft de lekkage binnen ongeveer een half uurtje hersteld. Zeer tevreden over de snelle service.

Komt afspraken na

Ondanks dat ze nog een keer terug moesten komen vanwege een verkeerd bestelt onderdeel hebben ze geen extra voorrijkosten in rekening gebracht. Monteur was zeer vriendelijk en op tijd.

Een zeer tevreden klant

De loodgieter kwam beide keren op tijd en werkte heel vlot en netjes. De klus was binnen één week geklaard.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Nazorg en Garantie N.v.t.

Monteur kwam snel opdagen en hij heeft zijn werk uitstekend

Snelle afhandeling

Probleem is nog niet opgelost,

Slecht

Een nonchalante man die aangeeft dat hij bijna tegen zijn pensioen aanzit. Het kon hem duidelijk allemaal niet veel meer schelen. Op mijn vraag hoeveel garantie ik zou krijgen aangezien hij binnen een 10 minuten met het nakijken van mijn 2 wcs klaar was. De vorige loodgieter had ook de wcs afgesteld en volgens hem heeft hij niet veel meer aan beide wcs kunnen doen. Had het eea afgesteld en meer kon hij niet doen. Volgens hem waren beide wcs toe aan volledige vervanging. Het is ERG jammer dat hij dit niet vooraf had aangegeven (dus dat hij niet echt iets aan het probleem, doorlopen water kon doen) waardoor ik niet zo een flink bedrag voor puur het nakijken hoefde te betalen. Een volgende maal zal ik zeker geen gebruik van jullie diensten maken want ik voel mij behoorlijk genept. Ik zal daar ook nog een review over schrijven.

• Nazorg en Garantie

Ervaring van mij is zowel zakelijk als persoonlijk dat Aarnoutse goed en uitstekend werk aflevert.

• Nazorg en Garantie

vriendelijke monteur en goede tips en advies gevend

monteur met vakkennis en komt rustig en vakkunfig over.

Fijn en vertrouwd bedrijf

Eerlijk, en makkelijk Zeer tevreden over de storings/onderhoudsmonteur

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Duidelijkheid en zeer goed, houden zo!!

Vanaf het begin heeft Aarnoutse-installateurs de verwarmingsketel in onderhoud, altijd prima! In totaliteit al meer dan ruim 25 jaar komt Aarnoutse bij mij voor onderhoud en andere technische zaken, tot volle tevredenheid.

Prima bedrijf

Na een telefoontje pakken ze zelf de telefoon om een afspraak te maken met onze klant. Zijn zeer tevreden

• Nazorg en Garantie

Makkelijk te bereiken, behulpzaam en vakbekwaam

Top bedrijf!

Via email gevraagd om hulp. Situatie in de mail uitgelegd en adres plus kontaktmomenten opgegeven. Aarnoutse nam kontakt aan de deur als beste moment, en de klus was binnen no time in kaart gebracht en afgehandeld. Lekkage verholpen. Prijs en prestatie in goede verhouding.

klantgericht en juiste expertise

Altijd vriendelijk en geen slechte ervaringen meegemaakt Afspraken worden altijd nagekomen

• Nazorg en Garantie

zeer aangenaam maar vooral professioneel aanpak op gebied van centrale verwarming

wij werken nu al een tijdje samen en dan via medrepaIir maar ook via DHG. de werkzaamheden gaan snel en accuraat zeker op centrale verwarming dak werken lopen ook goed !

Goed en betrouwbaar

Aarnoutse is een goed bedrijf wat zich aan de afspraken houd. Ik heb er goede ervaringen mee.

• Nazorg en Garantie

Vakkundig, snel en een prima prijs

Vakkundig, op tijd, snel en een prima prijs.

• Nazorg en Garantie

Zeer snelle en goede afhandeling klacht

Er is zeer snel ene afspraak gemaakt en de klacht is gelijk verholpen.

Snelle vakkundige service!

Bij een lekkage snel langs geweest en deze op vakkundige wijze opgelost.

• Nazorg en Garantie N.v.t.

Perfect en keurig werk voor een redelijke markt conforme prijs!

• Nazorg en Garantie

Perfect en netjes project afgesloten

N.a.v. lekkage dakuitbouw, snelle actie van dit loodgieters bedrijf wat resulteerde in een snelle noodreparatie en vervolgens een nette vervanging van het gehele daklood van het dakuitbouw door nette en ervaren vaklieden TOP afgewerkt

• Nazorg en Garantie

Fijne firma om mee te werken.

Alle afspraken zijn nagekomen

goede en snelle service

Ik word over het algemeen goed, snel en vakkundig geholpen. Prijzen zijn eerlijk en schappelijk. Communicatie dik in orde.

Ik ben prima geholpen

De vakmannen waren op tijd, hebben met mij meegedacht en hebben prima werk afgeleverd.

goede en netten behandeling

worden altijd netjes behandeld en goed geholpen, en als wij advies nodig hebben komen zij ook met een oplossing.

Gouderakstraat 42

3079 DB Rotterdam