Eerste opdracht ging perfect en exact volgens offerte. Maar de 2e offerte voor 'n nieuwe dakbedekking ging niet goed. Daar stond alles in wat we NIET wilden. De volgende ochtend direct gebeld om te laten aanpassen. Ba 2 wejen(!)maar eens teruggebeld. Men was het vergeten... Nogmaals gezegd wat er niet klopte. Na 10 minuten teruggebeld. Na navraag bleek dat het allemaal niet kon wat wij wilden en dat op zelf het dak leegruimen geen verschil op de prijs maakte. Zeer teleurgesteld en E75 voor niks (anders kwamen ze nog geen eens voor 'n offerte).
Barendse B.V. heeft altijd aandacht voor de klant en de prive situatie. Hun services en diensten gaan verder dan kantoor uren, van kantoor staff tot de uitvoerderende specialisten, denkt Barendse BV altijd mee. Zij komen met een warme aanbeveling!
Na een belletje over een storing aan de CV ketel is hier pijl snel op reageert en dezelfde middag nog keurig verholpen. Complimenten en bedankt!
Keukenkraan, hoge toiletpot en waterreservoir geplaatst. Het geheel is goed en vakkundig geplaatst. We vreemd dat bij bijna iedere doorspoeling de nieuwe toilet pot wat toiletpapier niet wegspoelt. Terwijl mijn 50 jaar oude toiletpot dat nooit deed, zelfs niet bij zeer veel papier. Misschien te weinig water in het reservoir, of komt dat door de hoge toiletpot? Of een obstakel in de toiletpot of afvoer achter gelaten. Maar eerst eens kijken of dat beter gaat worden. Of misschien heeft de monteur Henk het antwoord?
Telefonisch gelijk contact, komen afspraken na, wordt ook gebeld als het uitloopt! Top
We moesten helaas drie maanden wachten op de reparatie van ons lekkende dak, maar het wachten was het waard. De reparatiewerkzaamheden werden met groot vakmanschap uitgevoerd. De service van de kantoormedewerkers was ook uitstekend. Door weersomstandigheden moest het werk worden uitgesteld, hier werd keurig over gecommuniceerd.
Prima werk afgeleverd.
Vorige week, tijdens de vorst, werd het niet meer warm in huis. De monteur kwam ter plaatse en heeft het probleem goed ingeschat. De radiator moest vervangen worden en daar moest een aanvullende afspraak voor gemaakt worden. Vanwege de vorst heeft Barendse al het mogelijke gedaan om de volgende dag al mijn radiator te komen vervangen. De offerte was binnen een paar uur binnen en de volgende dag om 08:00 was de monteur ter plaatse om het probleem te verhelpen. Binnen een paar uur tijd was de klus goed en netjes voltooid. Aanrader!
Contact opgenomen voor een verstopte afvoer. Er kon snel een afspraak ingepland worden. Loodgieter was zeer vriendelijk en behulpzaam en kwam goed voorbereid aan bij ons. Net werk afgeleverd en het probleem verholpen.
Vriendelijke stem van telefoniste / receptioniste Ghislaine die verbazingwekkend ook nog iets van een installatie afweet ( tja de batterijen van het EVO home systeem lopen vaak leek, u moet goede batterijen gebruiken... Afspraken zijn snel n te plannen ondanks drukke tijd..
Benzeertevrede
Op vrijdag een ‘sinkhole’ ontdekt. Regenpijp kapot, gat in de weg. Op maandagochtend al goed gerepareerd.
Bestaande radiator laten vervangen door Barendse. Het duurde een poos voordat de bestelde radiator was ontvangen, maar toen die binnen was kwamen twee vriendelijke heren het snel installeren. Zij hebben de toe- en afvoer onder de ondervloer verlegd, zodat het eindresultaat er mooier uit kwam te zien. Zeer tevreden over resultaat en dienstverlening van Barendse, aanrader!
Verstopping in de keuken kon gelukkig snel worden verholpen. Is vakkundig gebeurd.
De verwarmingsketel werkt weer uitstekend
Communicatie met kantoor zeer slecht wordt niet terug gebeld wacht nog op een offerte van dakramen 3x gebeld.
Punctueel, deskundig en correct!
Enkele jaren geleden liet ik bij de firma Barendse een nieuwe wastafel en toiletpot plaatsen. Henk van Buyten was de loodgieter, en dat bleek direct een aardige vent die ook alles rustig uitlegde wat hij aan het doen was. Zo kwam ik er achter dat zijn moeder ook de ziekte van Parkinson had. Een streepje voor dacht ik! Toen op een gegeven moment wij besloten om beneden te gaan slapen moest er een badkamer bijkomen. Henk heeft geholpen met het meedenken voor een ontwerp. En het zat goed in zijn hoofd want zonder tekening is alles gerealiseerd, met ook vloerverwarming in de inloopdouche etc. Plus nog een wasmachine en droger apart boven elkaar. Een rolstoel wastafel met verwarmde spiegel etc. Henk je hebt een reuze klus geklaard!
Zeker aan te bevelen als loodgieter!
Gevraagd om een dak lekkage te verhelpen. Is even na gekeken en niets aan gedaan. Had van te voren een rapport van lekdetectie gestuurd(was al tijdelijke , maar geen permanente oplossing door iemand anders uitgevoerd) Wel advies voor tijdelijke oplossing, welke ik zelf beter kon uitvoeren. Navraag gedaan bij bedrijf, welke dak materialen levert voor o.a. zzp-ers. Was totaal niet eens met advies, welke mij gegeven is. Al met al geld kwijt zonder oplossing. Wel een offerte gekregen om dak totaal te vernieuwen, voor prijs van offerte kan je beter een nieuw dakkapel plaatsen. Dus zonde van mijn tijd en geld.
We kampten al een paar maanden met overstromingen uit de afvoer in de keuken en het fonteintje in het toilet tijdens zware regenval. Er waren al 3 loodgietersbedrijven bij geweest, waarvoor we flinke rekeningen hebben ontvangen en betaald. Bij de volgende regenbui bleek echter telkens dat het probleem nog niet was opgelost. De monteur van Barendse had de oorzaak binnen één uur opgespoord en verholpen. Top! Als we een volgende keer een loodgieter nodig hebben bellen we natuurlijk gelijk Barendse.
Meneer Henk heeft ons bij problemen elke keer perfect geholpen.
Balkonvloer goed en efficiënt vernieuwd. Geweldige aardige loodgieters, die KEURIG werkten.
Aansluiten en bevestigen van een nieuwe c.v.ketel Fa. Barendse heeft dit perfect uitgevoerd. Netjes oude ketel meegenomen en alles schoon achter gelaten.. Keurig gewerkt. De ketel doet het fantastisch.!!!!!!