Manager tonny
Wij hebben van de week gereserveerd voor 7 personen gourmetten en bowlen bij Nia Domo Boekel vandaag kwamen wij aan en 2 andere personen konden helaas niet aanwezig zijn wegens een spoedzaak binnen de familie.. de vader van mijn kennis is met spoed per ambulance opgenomen en daardoor waren de andere twee personen dus niet aanwezig! bij aankomst hebben wij dit aangegeven, en er is toen gezegd dat als de andere twee personen niet kwamen dat wij wel de kosten moesten afrekenen, terwijl die personen geen gebruik hebben gemaakt van welke dienst dan ook! Wij hebben duidelijk aangegeven dat wij NIET betalen voor personen die uberhaupt niet eens aanwezig zijn. Meneer vroeg toen naar de adres gegevens van de persoon die niet gekomen is. Ook toen hebben wij aangegeven dat wij geen adres hebben maar wel een telefoon nummer zodat meneer zelf zijn zaken kon regelen met deze persoon. Wij hebben met vijf personen gebruikt gemaakt van alles en dit ook netjes afgerekend!!! Maar omdat wij niet wilden betalen voor personen die er niet waren, zijn wij op de zwarte lijst gezet en is ons de toegang permanent geweigerd bij Nia domo in Boekel. Dit werd met een hoge toon aangegeven en alle andere klanten in de zaal stonden ons aan te gapen. Dit voelt voor ons als discriminatie! Ook wij hebben toen onze stem verhefd en zijn de discussie aangegaan grotendeels uit schaamte.. De meneer waar het om gaat is de manager Dhr, Tonny. Zo denk je even gezellig in alle rust te genieten samen, maar niks is minder waar! Tonny is een geld duivel en absoluut niet begaan met de mensen. Aan iedereen denk 3 keer na voordat je bij nia domo reseeveert. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!