Zeer kundig, professioneel en zeer vriendelijk met het juiste resultaat

Ik ben via internet op de Inge van Liempt kliniek terecht gekomen. Ik heb eerst een gratis intake gesprek gehad en ben daarna gestart met neurofeedback. Ik liep gewoon vast op, voor mij, simpele dingen in het leven, wat ineens zoveel moeite ging kosten. Moeilijker kunnen omgaan met stress, het effect van geen nee kunnen zeggen. Mijn hersenen doen het over het algemeen prima maar in de loop der jaren zijn er gebeurtenissen geweest waardoor er een disbalans is ontstaan. Bizar dat dit zo'n effect kan veroorzaken. Meer gevoelig voor prikkels, vermoeid en het leek soms wel of m'n hoofd ontplofte. De neurofeedback door Inge heeft me geholpen mijn hersenen weer in balans te krijgen en dat merk ik in alles, ook fysiek. Dank je wel!

Julianalaan 2 2

5707 HR Helmond