Filters

10

Bas kan ontzettend goed luisteren

Ik voel mij gehoord en vind mijn rust en hij geeft mij handvatten waar ik mee verder kan op 4 november gaan we samen kijken waar ik sta. Mvg Peter van de Burgt

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik kan doen wat ik zelf wil

Ik ben gekomen vanwege niet op woorden kunnen komen en boosheid. Inge heeft EEG gedaan en toen zag ik wat er vooral meespeelt, bijvoorbeeld stress. Ik heb neurofeedback gedaan en nu kan ik weer beter slapen en als ik niet kan slapen ga ik in- en uitademen en dan val ik in slaap. Neurofeedback helpt ook om rust te krijgen in je hoofd. Heb ik ergens last van helpt ademen en voelen in je lichaam, je hart, je buik , en dan gaat piekeren voorbij. Als ik niet op woorden kom, kan ik nu rustig wachten en komen de woorden weer terug. Mijn emoties spelen vooral mee door mijn jeugd. Als iemand zegt:" je doet het niet goed ",dan werd ik boos of wil aardig zijn voor de ander. Inge en Suzanne hebben mij verteld dat het van vroeger kwam. De angst en boosheid komen niet van de ander nu ,maar van vroeger. En nu ga ik verder als volwassenen en doe wat ik zelf wil.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is voor mij een omslag geweest in mijn leven. Het heeft mijn leven (positief) veranderd!

Inge heeft mij met haar neurofeedbackbehandelingen enorm geholpen. 2 jaar geleden kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Mijn HSP, karakter en leefomstandigheden zijn daar de aanleiding tot geweest. Ik ben daar zelf, en m.b.v. een coach voor 70% bovenop gekomen. Maar er bleven veel restverschijnselen die maar niet over leken te gaan; slapeloosheid, angst/paniekklachten, nervositeit, onrust in hoofd en lichaam. Een half jaar geleden schakelde ik Inge in. Na de eerste neurofeedbacktrainingen van Inge begon ik al meteen verschil te merken. Waar ik er voorheen uren over deed om in slaap te vallen, sliep ik nu binnen een 10 minuten. Ook verdwenen mijn angst/paniekklachten en nervositeit, en werd ik veel rustiger in mijn hoofd en lichaam. Dit is voor mij echt dé uitkomst geweest, en heeft de overige 30% die nog over was van mijn burn-out laten verdwijnen. Ik voel me weer fijn in mijn lichaam, kan weer veel meer genieten van het leven. Het heeft mijn negatieve vicieuze cirkel doorbroken, en aangezet in de positieve richting. Ik ben heel blij dat ik met Inge in aanraking ben gekomen, want zonder haar behandelingen was ik lang niet waar ik nu ben! Ik raad neurofeedback dan ook zeer aan, aan mensen met allerlei soorten (vage) lichamelijke en/of fysieke klachten. Waar je voorheen dacht, dat er niks aan te doen was, is er dus wel iets te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

De beste behandelaar voor herstel bij NAH

Vanaf de intake bij Inge had ik direct een vertrouwd gevoel. Inge luistert goed, legt alles goed uit en is deskundig. De uitslag van de QEEG gaf een goede weergave en onderschreef de klachten van mijn hersenletsel. Inge heeft het behandelplan hierop afgestemd. De Neurofeedback therapie, ondersteunende behandelingen en de tips van Inge om in het dagelijks leven mijn herstel te bevorderen, hebben een zeer positieve uitwerking gehad. Ik ben Inge hier erg dankbaar voor en gun dit iedereen die met NAH te maken krijgt. In de zoektocht naar professionele hulp ben je hier op het juiste adres!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven mijn verwachting

In de loop der jaren heb ik last gekregen van een heleboel klachten. Ik heb dan ook al diverse hulpverleners bezocht. Ik ben uiteindelijk bij Inge terechtgekomen en voelde me daar meteen op mijn gemak. Na een aantal behandelingen was ik zelfs van mijn jarenlange hoofdpijn af. Ik slaap tegenwoordig redelijk goed in, kan weer uitslapen en heb veel meer rust in mijn lijf. Ik ben ook een stuk positiever. Ik zit letterlijk beter in mijn vel. Ik ben blij dat ik deze behandelingen heb gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt aan te raden voor ieder met een mentaal probleem.

Een half jaar geleden zat ik tegeneen burn-out aan. Van alles geprobeerd dokter, psycholoog, ademhaling therapie mental coach, maar ik kreeg maar geen rust in mijn lijf en had het idee dat ze me niet echt serieus namen, tot dat ik bij Inge terecht kwam. Hier kreeg ik meteen het gevoel dat ik wel serieus genomen werd en ook de behandelingen sloegen goed aan, ik kreeg weer rust in mijn hoofd, kon weer goed slapen en zat weer een stuk lekkerder in mijn vel. Echt een aanrader!! Nu nog even met mijn mental coach, fysiek aan de gang om mijn conditie weer op te bouwen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn leven is totaal veranderd

Geweldig, zo blij dat ik hier aan begonnen ben. Inge is een hele lieve zachtaardige therapeut. Voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Nu ben en voel ik me zoveel beter. Dankzij haar en de therapie is mijn leven positief veranderd

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer positieve, prettige ervaring en openbaring

Op de eerste plaats, voelde ik mij compleet op mijn gemak. Inge is: zachtaardig, doortastend, duidelijk, kundig, legt de behandelwijze zeer goed uit o.a. door het gebruik van een white board, correct, plezierig. De sessies die ik had, waren zeer prettig, in een fijne omgeving, rustgevend. Een van de meest prettige ervaringen was, dat ik NIET alles uit het verleden hoefde op te rakelen. Dat is namelijk niet nodig, is geen must, maar indien ik dat wel wilde was daar wel gewoon ook ruimte voor. Dat alleen al is een geruststellende gedachte. Deze gehele behandeling was voor mij een echte “eye-opener” en het beste wat ik in vele jaren aan therapie heb gehad. Ik voel me absoluut weer sterk en sta positief en vastberaden in het leven. Ik wil als laatste nog kwijt, dat ik eenieder die behoefte heeft aan hulp op psygologische/psygische gebied, deze 4 dimensionale therapie van Inge van Liempt van harte kan en wil aanbevelen. Tenslotte, er is niets zo belangrijk dan zorg in jezelf te investeren voor een beter en fijn leven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Empatisch

Als je hulp nodig hebt ben je hier op de juiste plaats. Inge is een warme rustige dame. Inge neemt de tijd voor je, zoekt naar de bron en gaat in overleg kijken naar een aanpak. Ze controleert tussendoor hoe je de behandeling ervaart. Na de behandeling vindt er een evaluatie plaats. De behandeling wordt persoonlijk op je afgestemd. Hele goede zorg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, oprecht en deskundig

De begeleiding van Inge vond ik erg fijn; ze is vriendelijk, rustig en warm. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Na de intake had ik een duidelijk beeld wat neurofeedback inhield, wat dit voor mij zou betekenen qua behandelplan en wat dit voor effecten kon geven. Inge legt duidelijk en rustig uit en geeft veel praktische, concrete adviezen die ik meteen kon toepassen. Het was een hele mooie combinatie tussen neurofeedback, de theorie en de fijne gesprekken. Ik ben Inge enorm dankbaar! Ik merk een heel sterk positief effect bij mezelf en ook voor mijn omgeving is dit merkbaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Op een erg vriendelijke en fijne manier geholpen aan mijn problemen.

Inge heeft mij vanaf het begin een gevoel weten te geven waardoor ik snel alles op tafel legde en we snel aan de slag konden gaan met de problemen. Een goede afwisseling tussen de twee behandelmethodes. Inge stelde me gerust en het was een veilige omgeving. Ik ben Inge erg dankbaar voor het redelijk snel oplossen van mijn problemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Inge luistert en sluit aan waar nodig, je hebt zelf de regie!

Ik had verschillende plekken gehad waarbij ik aangaf waar het probleem lag en om hulp vroeg, zij gingen hun eigen behandelpakket af en sloten niet aan. Bij Inge was er meteen een gevoel dat ik er niet meer alleen voor sta, zij luistert en vraagt goed door waardoor ze de juiste plekken raakt en er inzicht is gekomen voor mij. De behandeling is meermaals op mij aangepast en er is goed afgestemd of ik zaken wil en als prettig ervaar. Ik heb het gevoel altijd terecht te kunnen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en adequaat te woord gestaan met een grote mate van persoonlijke betrokkenheid.

Ik voelde me meteen begrepen na het eerste contact. Gezamenlijk een realistisch en werkbaar plan gemaakt welke later ten volle is uitgevoerd en waargemaakt. Zeer happy en dankbaar met het behaalde resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onder professionele begeleiding van Inge heb ik weer naar mezelf leren luisteren.

In de begeleiding door Inge heb ik stapje voor stapje weer naar mezelf leren luisteren. Inge is deskundig, sociaal, meelevend, respectvol en zeer professioneel. Inge hanteert diverse methoden en zoekt die die het beste bij je past.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, open en zeer verrijkend

Diverse sessies gehad met Inge, in kader van coaching, neurofeedback, heeft me geholpen in het ervaren van rust, veiligheid, zelfvertrouwen en energie

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede, persoonlijke begeleiding met praktische adviezen

Met de neurofeedbacktraining bij de Inge van Liempt Kliniek krijg je goed inzicht in hoe jouw brein werkt en wat de invloed daarvan is op jou en je gevoel. Vanuit daar krijg je handige en praktische tips en oefeningen voor thuis. De gesprekken met Inge zijn waardevol; ze neemt de tijd voor je, begrijpt je en geeft heldere uitleg over de systemen en de werking van het brein daarachter. Je leert jezelf beter kennen en je gevoel beter te volgen. Hierdoor voel ik me sterker en rustiger!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig, professioneel en inhoudelijk. Erg prettige zorgverlener!

Inge stelt je op je gemak en luistert oprecht naar je. Fijne sessies; zowel het praten als de ervaring met de EEG. Een openbaring om dit te mogen ervaren en er daadwerkelijk iets mee te kunnen doen. Ze helpt je mede in het proces van het toepassen in de dagelijkse praktijk. Erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn en prettige gesprekken en geen wachttijd

Dan k je wel!! Je hebt een intake gesprek gedaan met mij nadat ik mij heb aangemeld. Ik heb lang gewacht bij mijn gezondheidscentrum en was bij jou tenminste meteen aan de beurt. Bedankt voor de fijne gesprekken en dat je mij hebt kunnen helpen. Ik was benieuwd naar neurofeedback maar het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dank je wel Inge!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg professioneel en een fijn contact

Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke benadering

Erg prettige sessies gehad, steeds iets dieper tot de kern en elke sessie ruimte om zaken te bespreken die op dat moment actueel zijn. Prettige en persoonlijke benadering wat voor mij goed werkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aanrader, uitstekende score.

Het intake gesprek is als zeer prettige en professioneel ervaren. Met een gedegen uitleg van neurofeetback, de doelstellingen die behaald moeten worden, en de tussentijdse evaluatie van de behandeling. Dank voor het reeds behaalde resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische begeleiding om weer op eigen benen te staan

Inge is een goede luisteraar en weet de kern van je vraag te analyseren. Ze geeft je het gevoel er niet alleen voor te staan. Als een ui wordt er laag voor laag afgepeld om het waarom te leren begrijpen. Heerlijk om weer zelf de regie over je leven zelf in handen te voelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, professioneel en concreet

Erg fijn maar ook concreet geholpen. Inge laat precies zien waar je staat in de behandeling en maakt dit meetbaar. Er is altijd een warme en oprechte sfeer. Ze begrijpt je en dat vond ik heel belangrijk. Ik ben erg goed geholpen en van mijn klachten af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig, persoonlijke en professionele hulp!

Inge is een iemand die je meteen op je gemak stelt. Jouw beste belangen voorop stelt en je helpt vanuit jouw behoeftes. Ze heeft een hele praktische aanpak die meteen resultaat oplevert. Zij heeft geen medische aanpak wat ik zeer prettig vond. Zij zal je ook niet langer dan nodig onder behandeling hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, super geholpen

Fijne gesprekken. Goed geholpen en neurofeedback was een bijzondere en goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.