Filters

10

Inge van Liempt geeft positieve, bekrachtigende ruimte aan herstel

Inge heeft een doordacht systeem van integrale behandelingen ontwikkeld. Als behandelaar en mens is ze steunend, positief bekrachtigend en warm. Met ruimte voor psychologisch, lichamelijk en spiritueel herstel. Alle lof voor die krachtige én kwetsbare aanpak!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helpend, veilig en wat ik nodig had

De gesprekken had ik met Fiona. Zij bleek precies degene te zijn die ik nodig had. Ik voelde me gezien, gehoord en begrepen door haar. Ook even een grapje tussendoor was precies wat fijn was om te kunnen relativeren. Door de gesprekken en de handvatten die zij me gaf, kon ik met mezelf aan de slag. En dat heeft blijvend z'n vruchten afgeworpen. Na de intensieve therapie van 3 maanden ben ik nog een keer voor een paar gesprekken terug gegaan voor het 'laatste stukje'. Nu heb ik oprecht het gevoel dat ik een hoop oud zeer echt heb opgeruimd en niet meer met me meedraag.

 • Aanbevelen? Ja
8

Neurofeedback therapie heeft me op efficiënte wijze tot mijn doel gebracht

Voor mij was de werkwijze erg doeltreffend, waarbij er een meting is aan het begin en er d.m.v. wekelijkse metingen naar een doel gewerkt wordt. De therapie is laagdrempelig om te volgen en heeft voor mij goed gewerkt binnen een redelijke termijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betroverend!

Ik had een overtuiging dat mijn issues aangeboren waren en er geen oplossing voor was. Vandaag kan ik eindelijk zeggen dat het niet zo is! Mijn sessies bij Inge V Liempt zijn recent afgerond en ik voel me weer levendig, zelfverzekerd, en heldhaftiger dan ooit! Een overtuiging die grotendeels van me leven nooit had. Inge V Liempt is zeker aan te raden voor hen met social angst stoornis of soort gelijken klachten! :)

 • Aanbevelen? Ja
9

fijn om weer te leren waar je zelf staat

Na de eerste kennis making had ik zelf al een goed vertrouwen. Ik was eerder al bij andere psycholoog geweest maar die aanpak werkte voor mij niet.Hier gaat het soms wel diep maar zeker in een goed vertrouwe. ik heb opnieuw geleerd om te gaan met bepaalde situaties. heb de rust er weer in gevonden en daar ben ik dankbaar voor. voor iedereen aan te raden en niet geschoten is altijd mis. succes gr Robin

 • Aanbevelen? Ja
9

Zo blij dat ik door de mensen van deze kliniek me als herboren voel!

Vanaf het eerste moment mezelf veilig en begrepen gevoeld . Op een hele rustige en diepgaande manier weer de persoon kunnen worden die ik wil zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een absolute verbetering van mijn toestand.

Heel sympathieke mensen, die echt met je begaan zijn, bij wie je helemaal jezelf kan zijn. De neurofeedback heeft mij echt geholpen. Ik voelde me na een paar sessies al rustiger en ik sliep beter. Dat ging alleen maar verder vooruit. Ik kan nu de angstgedachten die ik had en die maar in mijn hoofd bleven rondtollen, gewoon naast me neerleggen. Het praten met Suzanne was ook heel fijn, hoewel we wel eens een verschil hadden met hoe we tegen bepaalde dingen aankijken, omdat ik gelovig ben. Maar ik werd in elk geval volledig gerespecteerd, en dat voelt heel goed. Ik heb zelfs nauwelijks nog last van hooikoorts, waar ik meer dan 30 jaar (!) aan geleden heb. Klinkt allemaal misschien ongelooflijk, maar het is toch waar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme deken en eigenlijk een 10+

Ik heb geleerd, er is naar mij geluisterd, een warme team en zo kan ik nog wel even door gaan. Ben er zo sterk uitgekomen en ben daar heel dankbaar voor. Heel veel goeds voor alle mensen die er elk uur van de dag voor mij zijn geweest. Lieve groet petra

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben weer mezelf, de beste versie van mezelf!

Ik kwam bij de Inge van Liempt kliniek terecht vanwege een postnatale depressie. Ik was totaal vlak in emotie behalve als het ging om negatieve gevoelens, die sloegen in als bommen. Mijn eerste contact was telefonisch met Joost. Ik deed mijn verhaal en ik voelde me begrepen en kreeg een bevestiging dat ik met mijn klachten geholpen kon worden door een van de therapeuten. Kort daarop volgde het intakegesprek gesprek met Suzanne. Ik had inmiddels wat slechte ervaringen opgedaan waardoor ik niet geheel zonder vooroordelen aanschoof. Maar al gauw bleek dat Suzannen enorm goed kan luisteren. Suzanne vulde mij aan in plaats van invulling te geven voor mij. Dat stelde me gerust en gaf me hoop. Daarna volgde de QEEG. Ik vond het spannend omdat ik bang was dat er niets te zien zou zijn aan mijn hersenactiviteit. Nu was het Inge die me geruststelde en heel begripvol was. Daarna volgende er een intensief programma van twee sessies per week. Ik begon met neuro feedback therapie. Na een tijdje breiden we dat uit met gesprekken. Suzanne had diverse methode paraat die ze kon inzetten om bijvoorbeeld trauma te verwerken. Inmiddels is mijn therapie afgerond en ben ik weer mezelf. En ik durf te zeggen de beste versie van mezelf! Een vriendin vroeg me of ik het eng vond om het vanaf dit punt zelf te gaan doen. Mijn antwoord was: Nee, ik voel me juist rijker want als ik in de toekomst tegen problemen aanloop waarbij ik hulp nodig heb dan weet ik Suzanne te vinden! Ik ben enorm dankbaar dat ik jullie gevonden heb!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik voel me beter dan ooit, en heb het gevoel dat de cirkel eindelijk is doorbroken

Mijn ervaring bij de Inge van Liempt kliniek is ronduit geweldig geweest. Bij het kennismakingsgesprek kreeg ik al een heel goed gevoel en het idee dat dit is wat ik nodig had. Nu mijn 'behandeling' is afgesloten, kan ik met zekerheid zeggen dat dat inderdaad het geval is geweest. In het begin werd er vooral gefocust op de neurofeedback, wat me heel veel rust in mijn hoofd heeft gegeven en daardoor ook de ruimte om met gesprekken, ademhaling en EMDR verder te komen. Na jaren van blijven terugvallen in dezelfde patronen en tegen dezelfde problemen op en vast te blijven lopen, heb ik het met hulp van Susanne eindelijk kunnen doorbreken. Ik heb eindelijk het gevoel nu echt tot de kern te zijn gekomen, vanwaar ik verder heb kunnen werken. Als ik terugkijk op de afgelopen anderhalf jaar ben ik niet met stappen vooruit gegaan, maar met sprongen. Het goede gevoel dat ik kreeg tijdens het eerste gesprek is nooit meer weg gegaan. Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld bij een therapeut als bij Susanne, en heb altijd het gevoel gehad dat zij me echt begreep. Dat heeft heel veel voor me betekend. Susanne was altijd eerlijk en oprecht, heeft me op momenten een spiegel voorgehouden, heeft me veel inzichten gegeven, was altijd bereikbaar en bovenal wilde ze me echt verder helpen. Er werd naar me geluisterd, aanpassingen gemaakt in de neurofeedback wanneer ik onrust ervaarde, gezocht naar oplossingen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Susanne me de juiste dingen kon aanreiken en de juiste woorden voor me had.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben bij de Inge van Liempt kliniek met respect en begrip behandeld..

De kliniek heeft een heel fijne uitstraling wat je meteen op je gemak stelt. Ik ben behandeld voor een angststoornis. Mijn behandelaar was Wessel. Ik ben haar dankbaar voor de vriendelijke en begripvolle manier waarop ze mij begeleid heeft. De neurofeedback en de gesprekken met Wessel hebben mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn probleem en hebben mij zeker geholpen om minder last te hebben van mijn angststoornis en vrijer in het leven te staan.

 • Aanbevelen? Ja
5

onvoldoende kennis

aardige mensen, maar onvoldoende kennis van de behandeling. Afspraken worden niet vastgelegd, de afgesproken evaluatie vindt te laat plaats en voldoet niet aan de termen evaluatie. Er wordt niet gewerkt volgend GGZ-richtlijnen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Marieke, dank je wel voor jouw bericht. In navolging hierop hebben we samen uitgebreid contact gehad. Hieruit blijkt met name dat het niet duidelijk was dat wij geen ggz instelling zijn. Jouw feedback om dit op voorhand duidelijker te krijgen nemen wij ter harte. We hebben dit verwerkt in ons telefonische intake gesprek wat we voeren bij een eerste contactmoment. Nogmaals dank en alle goeds toegewenst. Hartelijke groet, Inge van Liempt kliniek.

9

Prachtige reis naar binnen

Bijna een jaar geleden starten het dan echt. Mijn reis naar binnen. Waarom doe ik wat ik doe? Waarom blijf ik mijn teen stoten aan steeds dezelfde steen? Waarom krijg ik maar geen grip op mijn leven zoals ik het wil leven? Gewoon een paar vragen waar ik mee rondliep. En waar ik niet direct een antwoord op kon vinden. De sessies liepen stroef. Ik bleef maar rennen, switchte van baan en viel uit. Wessel heeft me hierin altijd gesteund en een luisterend oor gegeven. Zij gaf mijn verhaal podium en haakte daar fijn op in. Zij zag mij en zij mag mijn struggle. Zij zag dit los van elkaar en dat maakte dat ze op het goede moment steeds weer of de vinger op de zere plek legde of precies het goede zei. Uiteindelijk na bijna een jaar kan ik wel zeggen dat mijn uitval mijn redding is geweest. Stoppen met rennen. Rust, daarna ging het snel. Wessel voelde exact aan wat wanneer goed was en alles gebeurde in flow, het ging weer voor een groot deel moeiteloos. De sessies waren zwaar en er gebeurde nog steeds veel. Maar ergens onderweg heb ik mijn kracht gevonden. Zo kon ik ondanks alle omstandigheden blijven groeien. En groeien dat doe ik nog steeds. Ik heb weer vertrouwen gekregen in mezelf en dat ik mezelf ten alle tijden kan helpen. Ook al is het zwaar, ook al lijkt het onmogelijk. Diep van binnen weet ik dat ik het kan en ik mag daarop vertrouwen. Ik ben Wessel en de Inge van Liempt kliniek dan ook intens dankbaar dat ze in mij geloofde en dat we samen deze mooie reis hebben kunnen maken. Dank jullie wel

 • Aanbevelen? Ja
9

De neuro-feedback behandeling heeft me meer balans en bewustzijn van mijn gedragspatronen gebracht

De neuro-feedback behandeling met daarbij de gesprekken over de klachten die ik teveel ondervond in mijn dagelijks leven, heeft mij erg goed geholpen om een balans en daarmee rust in mijn leven te hervinden die ik lang niet meer ervaren had. Het heeft me dichter bij mijn gevoelens kunnen brengen en door als het ware een 'paar stappen terug' te nemen meer 'op afstand' bewust te worden van mijn gecreëerde gedragspatronen die ik inzette als vlucht of camouflage voor bestaande angsten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Positieve impact op fysiek, mentaal, emotioneel en gedragsniveau!

Na een flinke covidbesmetting bleef mijn brein overprikkeld en dat had grote gevolgen voor mijn dagelijks leven. Een gevoelig lijf was mij ervoor ook niet vreemd, maar nu had het ook gevolgen op allerlei taken in mijn leven. Na het eerste jaar met fysio en ademtherapeut aan de slag te zijn geweest, kwam ik bij Inge terecht. Na de eerste meting kwamen we er snel achter waar de onbalans in mijn hersenen zat. Ik voelde me meteen bij Inge op mijn gemak, zij is erg prettig in het contact en duidelijk in haar benadering naar mij. Een echte vakvrouw die betrokken en met passie zichzelf en haar methodiek inzet om mijn leven weer een stuk aangenamer te maken. Omdat sommige patronen in mijn hersenen behoorlijk uit balans waren, heb ik een intensief traject doorlopen, met eerst kort op elkaar volgende sessies en later met grotere tussenposes. Dit ook omdat ik zelf steeds meer regie kreeg op de manier waarop ikzelf mijn brein en lichaam kan ondersteunen door mijn eigen gedrag en denkpatronen. Als professioneel coach kon ik mijn eigen methodieken goed combineren met de 'sessies' bij Inge en het resultaat is echt superfijn. We zien het in de metingen terug, maar veel belangrijker ik merk het zelf zowel fysiek, mentaal, emotioneel en in mijn eigen gedrag. Weer lekker dicht bij mezelf, in balans en ontspannen in regie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele persoonlijke behandeing

Echt in een woord geweldig. Heel erg betrokken psychologe/psychotherapeute.Professioneel.Je wordt hier serieus behandeld/genomen.Ben zo blij dat ik deze kliniek na een lange weg heb gevonden.Ben nog niet zo heel lang in behandeling ,maar ben hier helemaal op mijn 'plek' .De Neurofeedback in combi met therapie is voor mij de juiste keuze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zeer professioneel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Levens veranderd op een hele goede manier.

Ik kwam binnen als een meisje vol angst en onzekerheid. Door op mijn eigen tempo te beginnen met vertellen kwamen er steeds meer conclusies naar boven waarom ik me zo voelde. Er is mij geleerd hoe ik daar mee om moet gaan en die te verwerken. Het was een heftig proces maar ik voel me vrijer en zelfverzekerder dan ooit. Dit neem ik mijn hele leven mee. En ik wil hier Bas in specifiek nog even voor bedanken. Ik zou bijna zeggen dat ik t gezellig vond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne ervaring

Ik was er erg slecht aan toe toen ik bij Wessel terecht kwam. Ik zat in een diepe put. Ik had een burn out en was erg depressief. Wessel gaf mij een goed gevoel, ze is een super lief mens die mij echt zag en naar me luisterde. Ik heb veel geleerd en goede handvatten meegekregen. Als ik ergens mee zat kon ik bij haar terecht. Ik ben erg gegroeid in die periode. Ik ben blij dat ik nu verder kan met mijn leven, ik weet nu dat het gaat lukken en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Manuela

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer persoonlijk en respectvol

Verschillende sessies gehad met Wessel, in kader van coaching neurofeedback. Heeft me geholpen om meer mijn gedachten los te laten, meer voor mezelf te kiezen en respect voor me te hebben. Vond de heel professionele, maar toch zeer persoonlijke en meelevende aanpak van Wessel zeer bijzonder. Heeft me als mens zeer zeker verrijkt en handvaten en rust gegeven om de toekomst weer tegemoet te gaan

 • Aanbevelen? Ja
8

Meer dan waardevol!

Het was een pittig traject, maar ik heb zoveel van en over mezelf mogen leren. Ik heb dingen geleerd die ik de rest van mijn leven meeneem!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb een hele verandering doorgemaakt, in positieve zin.

Ik kwam binnen bij de Inge van Liempt kliniek en was er erg slecht aan toe. Mijn ervaring is erg positief met neurofeedback. En had ook een geweldige lieve coach Wessel. Zo persoonlijk, en word echt naar je als persoon gekeken. Alleen maar vol lof. Heel veel groetjes Nancy

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Ik kwam in een diep dal binnen met veel angst en paniek klachten. Maar na 4 intensieve maanden ben ik helemaal klachten vrij en ben ik een heel ander mens. Ze zijn vriendelijk en geduldig en weten precies wat doen. Zonder hun had ik het alleen niet gered.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindelijk iemand die je serieus neemt

Na jarenlang van de ene arts na de andere te zijn gestuurd en na alle denkbare therapieën te hebben gevolgd was het een verademing om hier hulp te krijgen. Eindelijk had ik iemand gevonden die open stond voor mijn verhaal en die me serieus nam. Bij jouw kon ik echt merken dat je daar voor je patiënten zit en je jezelf volledig inzet om mensen te helpen. Inge bedankt voor je inzet, je expertise, je openlijkheid, je eerlijkheid, je geduld. Maar vooral je hulp bij het terug vinden van mijn geluk. Je bent een ontzettend aardig en warm mens en ik wens je dan ook al het beste. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

“Een verbeterde versie van mezelf…”

Een jaar geleden kreeg ik last van concentratiestoornissen, angstaanvallen en sliep ik heel slecht. Uiteindelijk kwam ik thuis te zitten met de diagnose “Burn-out klachten”. Wat nu? Gaat dit vanzelf over? Ga ik met iemand praten? Via de huisarts werd ik doorverwezen naar een praktijkondersteuner waarmee ik zou kunnen praten. Zo gezegd, zo gedaan. Maar na 1 sessie voelde ik me daar niet fijn bij. Ik wist wel wat mijn “bagage” was en was daar altijd redelijk nuchter over. Ik had best het een en ander meegemaakt, maar enkel daarover praten zou me niet gaan helpen. Het ging even “mis” in mijn hoofd, dus moest het voor mijn gevoel ook dáár aangepakt worden. Daarom ben ik op zoek gegaan. Ik ging Googlen op Burn-out klachten tot ik wat vond wat me aansprak. Zo ben ik bij Inge uitgekomen…. Het contact met Inge was direct warm en vriendelijk, ik voelde me meteen op mijn gemak en ik werd serieus gehoord. Inge legde alles goed en rustig uit. Er werd een hersenfilmpje gemaakt waarbij ze kon zien of er sprake is van een disbalans in mijn brein. Delen van je brein kunnen als het ware teveel of te weinig pieken/werken. Je hoeft hierbij enkel rustig te zitten (met je ogen open of dicht) en te luisteren naar een muziekje. Je krijgt elektrodes op je hoofd waarmee het hersenfilmpje gemaakt wordt. Dit doet geen pijn en het is zo klaar! Ik was er helemaal van overtuigd dat Inge me zou kunnen helpen en dat is inderdaad zo ook uitgekomen. In totaal ben ik 34 keer geweest en heb ik verschillende soorten sessies gehad. Soms was het emotioneel en achteraf vermoeiend, maar gaandeweg voelde ik hoe ik aan het herstellen was. Ik ben Inge, Fiona, Floor (en mezelf) heel dankbaar voor hun hulp tijdens dit traject wat we samen hebben afgelegd. Ik kan nu zeggen dat het me veel gebracht heeft en dat het ook heel leerzaam is geweest. Ik ben enorm gegroeid en heb het gevoel dat ik de verbeterde versie van mezelf ben geworden. Zo blij mee!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.