Personeel is vriendelijk en nemen de tijd en aandacht. Zijn niet opdringerig met het verkoop van de producten. Ook in de behandeling is altijd in overleg.
Dankjewel Jacqueline, lief van je. We doen ons best en je weer snel te mogen zien. Blijf gezond. Liefs Team Beauty Centre Jolanda
Geen lang verhaal nodig ... Een top team ... Stuk voor stuk dames die weten wat jij en je huid nodig hebben .. Een eerlijk advies geven ... Krijg elke keer weer een warm gevoel als ik ben geweest ... Wil je dit gevoel ook ervaren ? Maak zodra de lockdown voorbij is gewoon een afspraak .. Dit kunnen zij , maar jij ook goed gebruiken in deze tijd ... Wees lief voor jezelf en je medemens Liefs jacky ❤
Lieve Jacky, wat lief van je. Je bent ook een bijzonder lief mens. We hopen je weer snel te mogen zien. Blijf gezond en tot snel. Liefs Jolanda
Vriendelijke proper en vakmensen
Dankjewel Carla, lief van je. Groetjes van ons allemaal. Blijf gezond en hopelijk tot snel. Liefs Chantal en van iedereen.
Al jaren klant en al jaren ontzettend tevreden! Vakkundig en heel veel kennis. Zelfs nu in deze moeilijke tijd met de lockdown(s) is niks teveel en staan ze voor je klaar! Bestellingen, advies, alles om thuis jezelf te verwennen en goed voor je huid te zorgen. Dank jullie wel !!!
Dankjewel Candie, wij zijn ook blij met jou. Lief van je. Hopelijk zien we je snel. Blijf gezond. Liefs Wendy en van ons allemaal
Na mijn verhuizing naar den Bosch was ik op zoek naar een salon die met de producten van Image Skincare werkt en zo kwam ik bij Beauty Centre Jolanda uit. Dat bleek een uitstekende keuze! Zeer kundige dames met veel kennis, die zich uitgebreid in je verdiepen. Ik kreeg adviezen voor een beter en effectiever productgebruik (die mij eerder onbekend waren, terwijl ik Image al jaren gebruik). De behandelingen zijn top en in een meer dan goede sfeer. Ieder bezoekje is een genot, zelfs in coronatijd!
Dankjewel Fieke, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dit is het mooie van ons vak, een gericht huidadvies geven en daardoor huidverbetering zien! Tot snel, liefs Bianca, team Beauty Centre 'Jolanda'
Zeer goede zaak met veel kwaliteit en plezier in het werk.
Dankjewel Estelle, lief van je.
Paar jaar geleden kwam ik voor het eerst bij de salon met heel mijn gezicht vol met rosacea. (rode opgezwollen vlekken die ontzettend jeuken en schilferen) Met 1 behandeling was dit al aanzienlijk minder. Na 3 behandelingen was het weg.........en kon ik weer lachend door het leven.
Dankjewel Bianca, echt heel fijn dat je huid zo is opgeknapt. We doen ons werk ook met plezier. Tot snel
Ontzettend goed. heel erg tevreden gr linda
Dankjewel Linda, fijn dat je zo tevreden bent.
Al 15 jaar mijn vaste salon. Fijne behandelingen helemaal op mijn huid gericht. Klantvriendelijke en deskundige schoonheidsspecialisten die werken met fijne produkten.
Dankjewel Anja, fijn om te horen. Zal het zeggen tegen Wendy:)
Een leuk en gezellig team .. ze weten wat mijn huid en ik nodig hebben... Ik hoop nog heel veel verwen momentjes te mogen beleven bij jullie ... liefs jacky
Dankjewel Jacky, en wij hopen ze jou nog lang te mogen geven. Liefs Jolanda
Vriendelijke en niet opdringerig in de verkoop van producten. Je voelt je ook op je gemak.
Dankjewel Jacqueline, fijn om te horen.
Het zijn stuk voor stuk goed opgeleide mensen, en ze proberen niet dat je me een aantal artikelen naar huis gaat die je eigenlijk niet van plan was om te kopen. Ik ben heel blij met Beauty Centre Jolanda
Dankjewel Puck, fijn om te horen. tot snel
Aantal keer daar geweest en altijd tevreden en blij naar huis.
Dankjewel Wilma, fijn om te horen. Het is een fijn team. Ben daar ook dankbaar voor
Nemen de tijd voor de klant , altijd goed advies!
Dankjewel Gerry, altijd fijn om te horen. Goede gezondheid in deze bizarre tijd gewenst.
Altijd een heel vriendelijk en professioneel team. Goede uitleg en heerlijke behandelingen. Je voelt jezelf er erg op je gemak. Voel me altijd heerlijk ontspannen als ik er weer geweest ben! Zeker een aanrader dus!
fijn/prettig/vriendelijk opgeleid personeel goede behandelingen op type huid geadviseerd ik kom er heel graag
Dankjewel, Mieke. Wij zien je ook graag.
Kom inmiddels ruim een jaar elke 6 weken voor een goede “onderhoudsbeurt” voor mijn voeten. Prima service en goed resultaat!
Dankjewel Geert voor je review. Fijn om te horen.
Zowaar recent mijn 1e bezoek gehad. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Erg vriendelijke en kundige medewerkers en high end apparatuur om iedereen te kunnen helpen.
Dankjewel Eric, Fijn om te horen. Graag tot een volgende keer.
Lief en vriendelijk personeel, altijd goed advies voor je huid. Goede producten, in een woord geweldig!!
Lief Diana, we hebben ook lieve klanten. En inderdaad het zijn alle toppertjes de meiden. :)
Echt mensen die met je meedenken. Heel kundig en super vriendelijk. Heerlijke massage, goede pedicure en netjes/passend bij gezicht in het bijwerken van permanente make-up.
Hoi Anita, dankjewel. Fijn om te horen. We hopen weer snel te mogen werken. Liefs Jolanda
Ik vond het leuk om te bekijken, zeker in een tijd als deze komt het goed uit.
Dankjewel, Thea. We hopen dat we weer snel aan de slag kunnen. Ook jullie sterkte en gezondheid voor deze tijd. Liefs Jolanda
Ik kom al jaren bij Beautycentre Jolanda omdat iedereen er erg professioneel is en altijd zorgen voor een super frisse en mooie huid. De producten die ik van hun gebruik is de Image lijn en ik heb nog nooit zo’n doeltreffende producten gebruikt. Je ziet meteen effect want je huid fleurt er helemaal van op. Voor mij nooit iets anders meer!!!
Dankjewel Hanny, wat leuk om te horen. Wij zijn ook erg tevreden met Image. Hopelijk weer tot snel. gr. Jolanda
Ik ben erg goed geholpen door Jolanda. Ik heb mijn huidprobleem aangekaart en ben direct van advies voorzien. De verzorgingsproducten die mij zijn aanbevolen zijn effectief en zorgen ervoor dat mijn huidprobleem wordt opgelost. Kortom, heel erg tevreden!
Hoi Gabriela, fijn om te horen. Als er iets is mag je ons altijd bellen voor advies. Groetjes Jolanda
Heb bij Jolanda eye liner en wenkbrauwen laten zetten. Prachtig natuurlijk resultaat!! gezichts behandeling ook geweldig ,fijne salon ,rustige sfeer ,geweldige ervaring , tot gauw .Veel kracht gewenst deze moeilijke periode Jose Gailliaert
Dankjewel Jose, het is inderdaad een rare tijd. We hopen dat iedereen gezond blijft en we genieten van alles wat we hebben. Dikke knuffel. Liefs Jolanda
Ik kom al jaren voor mijn wimper extensions bij Lieke. Nergens blijven ze zo goed zitten als bij haar.
Dankjewel Florence, zal het zeggen tegen haar. Liefs Jolanda