Fijne beautysalon

Mijn kennismaking met beautysalon Jolanda was super...hele vriendelijke meiden...direct ook een vervolgafspraak gemaakt. Hier ga ik zeker meer terug komen

Buitengewoon

Prima behandeling, en vriendelijke specialisten.

Zojuist weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Echt genieten!!

Heerlijk genoten van de Lift Summum behandeling van Guinot. Voel me weer 10 jaar jonger

Super relaxed en professioneel

Heb goede uitleg gekregen na een professionele behandeling afgestemd op mijn huid

Hele fijne professionele behandeling!

Na de microneedling behandeling voelt het masker en de massage heerlijk verkoelend en verzachtend. Het effect na 3 behandelingen is erg goed Duidelijk minder fijne rimpeltjes.

Deskundig, klantvriendelijk, goede producten, mooie salon, geweldige medewerksters

Heel tevreden of het om gezichtsbehandelingen gaat, massages of permanente make-up, altijd goed, vriendelijk en vooral deskundig personeel!!!

Een stralende frisse huid dankzij Beauty Centre Jolanda

Al meerdere positieve ervaringen . Van een vermoeide huid met rimpels binnen een paar behandelingen naar een stralende huid met nauwelijks nog rimpels. Ontspannend en uitgevoerd door kundig personeel. Meer dan een aanrader voor wie zichzelf een ontspannen moment gunt

Super goede salon, mijn huis is nog nooit zo mooi geweest!

Super goede professionele salon. Voordat ik hier kwam had ik veel last van onzuiverheden. Nu een paar behandelingen later is mijn huid mooier dan ooit. Ik heb nog nooit zo’n stralende gladde huid gehad. De hydra facial is zeker een aanrader!

Een fluweel zachte huid

Vandaag bij beauty Center Jolanda de hydrafacial behandeling gehad. Mijn huid is heerlijk zacht en bijna rimpelloos.

Super mooi huis gekregen Dankzij de bio peeling

Erg vriendelijk mooie eind resultaat na de behandeling altijd relaxt momentje bij Jolanda centre zeker een aanrader!

Altijd een warm welkom

Beetje thuis komen. Altijd dezelfde gezichten betekend een goede werksfeer. Dat voel je. Dan ook een relaxte sfeer erbij, is het even volledig tot rust komen.

Uitstekende behandelingen

Top dames die altijd vriendelijk zijn! Uitstekende behandelingen geven. Ik voel met top als ik bij jullie ben geweest ongeacht de behandeling die ik heb gehad!

Zeer professioneel

ik ben een aantal keer geweest en moet zeggen dat ik heel goed geholpen ben door Bianca, beleefd geholpen, resultaat tevreden en goeie tips, en geen verkoop praatjes. groeten Raymond

Elke keer weer een feestje !

Na de werkdag MOET vaak nog van alles maar altijd hoor ik mezelf zeggen; ik MAG vanavond naar Wendy want dat is altijd een feestje ! Even heerlijk ontspannen met een gezichtsbehandeling en in mijn geval altijd inclusief massage van nek/schouders, wat een verwennerij !! Ik kom hier denk ik al minstens 25 jaar en hoop er nog minstens 25 aan vast te plakken. Dank je wel lieve Jolanda en Wendy en ook de andere meiden zoals Lieke (super manicure/pedicure!) en Chantal en de rest gewoon voor wie jullie zijn, lieve hardwerkende professionele meiden !!!

Schoonheidssalon voor het leven :)

Al jaren kom ik graag bij Beauty Centre Jolanda. Het is makkelijk te bereiken vanaf de A2 en je kunt gratis parkeren voor de deur. De behandelingen zijn heerlijk en erg goed. De service is top, het team is vriendelijk en de dames denken actief mee in het inplannen van afspraken. De schoonheidsspecialistes zijn bekwaam in wat ze aanbieden en doen. Ook fijne verzorgingsproducten. Een aanrader !

Gewoon heel goed.

Komen er al jaren.

Zeer professioneel

Fijn personeel met zeer veel ervaring. Een aanrader!!

Pure verwennerij en deskundigheid!

Jolanda en haar team leggen je echt in de watten. Altijd een deskundig en persoonlijk advies. Een salon waar het om de klanten draait ipv omzetgericht. Pure verwennerij en na de behandeling straal je weer. Écht een aanrader! Ben je op zoek naar een salon waar ze je super klantvriendelijk en kundig helpen dan ben je bij Jolanda en haar team in de juiste handen!

Fijne salon Jolanda en haar team zijn gespecialiseerd in goede huidverzorging.

Ik ben 19 jaar client bij Jolanda. Om de zes weken laat ik me behandelen met de Producten van Guinot.door een lieve en deskundige schoonheidsspecialiste. Ik ben 75 jaar en hoop nog heel lang bij hun behandeld te worden. P.s. Jolanda Beauty Center is s ávonds ook open. een tevreden klant, Lucy.

Altijd behulpzaam, vriendelijk en luisteren echt naar je.

Je wordt er altijd goed behandeld en maken samen met jou de keus wat goed voor je is. Luisteren heel goed naar wat je wilt en zijn altijd klantvriendelijk. Heel fijn schoonheidssalon met professionele medewerkers.

Beste behandelingen en zeer professioneel personeel. Vriendelijke dames. Zeer uitgebreid assortiment

Uitstekende ervaring

Geweldige salon, zeer vriendelijk, je wordt er echt verwent, fijne behandelingen, om lekker te relaxen. Zeer vakkundig.

Altijd goede behandelingen en vriendelijk personeel. Mijn huid is echt veel en veel beter en geworden.

Deskundig, klantvriendelijk, uitstekende producten,

Al heel wat jaren ben ik een hele tevreden klant bij Beauty Centre Jolanda! Er word erg nauwkeurig gewerkt, en ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van behandelingen en nieuwe producten. Het aantal behandelingen is heel divers, en er is veel keus in diverse merken. Voor iedere huis èn leeftijd!! Omdat ik tijdelijk verhuisd ben naar Zeeland, blijf ik toch heel graag klant. Ik bestel regelmatig producten, en zodra besteld: volgende dag in huis!!

Een betere bestaat niet

Vroeger heb ik verschillende Schoonheidsspecialiste gehad. Toen Jolanda open ging was dat voor mij gelijk de beste van Den Bosch. En tot nog toe blijft ze de beste. Zeer fijn professioneel personeel en heel aardig Ja je bent helemaal ontspannen en voelt je heerlijk als je daar vandaan komt Elke keer weer genieten. Gefeliciteerd Jolanda.