Goede effectieve hulp!
Prettig contact. Goede realistische hulp. Een aanrader. Dank!
23 March 2021
Paul Meijer
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 44 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De reviews benadrukken dat de praktijk deskundig en betrokken is, met duidelijke uitleg en aandacht voor de patiënt. Patiënten melden pijnvermindering en merkbare resultaten dankzij passende behandelingen en opvolging. De ervaring wordt beschreven als betrouwbaar en vriendelijk, met goede communicatie. Klanten voelen zich gesteund bij elke stap.
Prettig contact. Goede realistische hulp. Een aanrader. Dank!
23 March 2021
Paul Meijer
Grave
Ik ga elke 4 weken. Telkens behandeld Job de klachten die op dat moment spelen en geeft tips om de zelf de klachten te verhelpen.
22 March 2021
Rob v deursen
Boekel
Ik vond het prettig bij Job. Hij neemt de tijd voor zijn behandeling, houdt de ontwikkelingen binnen zijn vak goed bij, en stemt deze af op de ontwikkeling van mijn symptomen.
22 March 2021
Karin
Reek
Al meer dan 10 jaar geleden kwam ik met een frozen shoulder aan mijn rechter arm, bij Acupunctuur Grave. Injecties van de huisarts hielpen niet lang en om een operatie te voorkomen maakte ik een afspraak bij Job. Nooit zal ik mijn verbazing vergeten dat ik bij de eerste behandeling mijn arm weer iets kon bewegen. Na een flink aantal behandelingen is mij een operatie bespaard gebleven en is de klacht nooit meer teruggekomen. Ook voor andere klachten is Job voor mij een vertrouwd adres geworden. Kennissen die ik Acupunctuur Praktijk Grave heb geadviseerd waren blij met mijn advies. Kortom ik ben heel blij dat ik de eerste stap naar de praktijk gezet hebmn
20 March 2021
Emique
Grave
is goed en de therapie werkt prima,maar vanwege mijn leeftijd en de slijtage besef ik wel dat ik het zal moeten onderhouden Ik ben er heel tevreden mee. Met vriendelijke groeten R Verkuijlen
Ria Verkuijlen
Heeswijk-Dinther
Aandacht voor cliënt, waardoor hij blessures ziet die de cliënt zelf nog niet eens kon benoemen.
Tonny
Escharen
Het is altijd prettig dat Job mijn lijf weer even controleert en waar nodig de boel weer even losmaakt voordat de naalden geplaatst worden. Ook tijdens de acupuntuur gaat hij vaak nog ergens mee aan de gang om de boel weer wat losser te krijgen. Dit ervaar ik als erg prettig.
Gerdien
Wijchen
Ik ben erg tevreden over de manier van behandelen. Job bekijkt de klacht vanuit verschillende hoeken. Andere fysio focussen zich maar op 1 lichaamsdeel.
Arno
Venray
Goede behandelaar met veel kennis en ervaring. Komt afspraken na.
Johan
Beers
Fijne praktijk. Zeer deskundig op gebied van acupunctuur als fysio. Manipulatie en dry needling maakt compleet behandelen mogelijk.
Maarten
Velp
Na een medische molen vanwege hevige pijn in mijn bovenbeen ben ik hier terecht gekomen. Na se eerste behandeling kon ik al weer beter lopen. Na de derde behandeling kon ik alweer 6 km pijnvrij lopen. Ik ben weer aan het werk en kan steeds verder wandelen. Ik ben dus zeer blij dat ik hier terecht kwam!
Heidi
Beegden
Goede uitleg wat er gebeurd tijdens de behandeling. Neemt alle tijd voor je wat een prettig gevoel geeft.
14 October 2019
Jo |Berents
mill
Na de eerste behandeling al een duidelijke vooruitgang!
13 October 2019
A.T.M. Milder
Reek
Door de behandelingen heb ik bijna tot geen last meer van de hooikoorts. Geen pillen, oogdruppels en neusspray meer in lijf die amper werken en alleen de symptomen lichtelijk aanpakken, maar niet de kern. Dat doet de acupunctuur wel.
13 October 2019
Inge
Positief
6 June 2019
Heer
Grave
Vanwege een letstel dat is ontstaan tijdens een wedstrijdje voetballen en de daaruit voortvloeiende misser tijdens een operatie heb ik inmiddels een jarenlange ervaring met Job Lomans die mij uitstekend bevalt door zijn kundigheid, integriteit en zijn vermogen om altijd op zoek te gaan naar de verbetering door middel van het toepassen van nieuwe technieken danwel door zichzelf te blijven verbeteren. Hierdoor heb ik veel winst geboekt in mijn pijnklachten die voorheen ondenkbaar leken.
29 January 2019
Dorus
Wijchen
Ik ben erg blij dat ik hier in behandeling ben gegaan.
28 January 2019
Marco
Grave
Ik was verrast dat ik ‘s avonds laat mog langs mog komen, ik had heel veel pijn. Toen ik weg ging, had ik veel minder pijn, ongelooflijk, en dat heet accupunctuur. Na 4 nabehandelingen was mijn probleem verdwenen. Bedankt Job. Ik zou het iedereen aanbevelen!
25 January 2019
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.