Filters

10

Super werk afgeleverd! En heel fijn contact.

Hele fijne communicatie en uitstekend werk geleverd. WF heeft onze tegelvloer verwijderd en de vloer geegaliseerd. Dag erna is man wezen inspecteren die de gietvloer komt leggen en die was zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Het communicatie verliep prima. Goed telefonisch bereikbaar en ook via de mail. De offerte was duidelijk en zeker niet aan de dure kant.

 • Aanbevelen? Ja
10

Offertetraject was perfect!

Gerdien en haar team hebben het goed voor elkaar; heldere website en ze weten waar ze het over hebben. Uiteindelijk werd de oplossing die WF ons kon bieden te begrotelijk, dus hebben we voor een ander bedrijf met ander product gekozen, maar ook daarin werden we voortreffelijk en open & eerlijk door WF begeleid. Kortom|: dit is de gouden sped in de hooiberg!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf, vakkundige mensen, harde werkers

In 2 dagen hebben ze 80m2 parketvloer en in cement gezette tegels verwijderd, dichtgezet, ge-egaliseerd, vloerverwarming gefreesd en geplaatst en weer dichtgezet. Inclusief een verrassing bij het verwijderen van de tegels waar een verzande dekvloer hersteld moest worden. Speciaal daarvoor is er op de zaterdag nog een extra persoon vanuit het bedrijf ter plekke gekomen om materiaal aan te leveren. Hulde voor de mannen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed

Fijne communicatie en duidelijke afspraken. Ons parket is zeer netjes verwijderd zonder gedoe of schade aan andere zaken zoals de keuken die er deels op stond. Zeer tevreden over de geleverde service

 • Aanbevelen? Ja
10

Super vakkundig

Afspraak komen ze na.dag van te voren geef ze nog door hoe laat ze komen. Super team aanrader. Bedankt erik schaap alkmaar

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig werk geleverd!

De parket vloer in ons nieuwe huis in Fryslân is door WF vakkundig verwijderd. Van te voren goede en snelle communicatie. De mannen die langskwamen hebben goed werk geleverd! Nogmaals heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Had niet beter gekund!

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. Contact voorafgaand was zeer vriendelijk en informatief. Geen vraag wat te gek. De werklui waren nog vriendelijker, leverden klasse werk en zijn zelfs buiten hun boekje gegaan om ons even te helpen met een ander klusje waar we mee bezig waren toen ze onze vloer (pvc) kwamen verwijderen. Een 10/10 en een dikke vette aanbeveling!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg klantvriendelijk en levering van top kwaliteit!

Na onze vraag of het bedrijf met de machine binnen kon komen door onze smalle gang, kwam er dezelfde dag nog iemand kijken. Erg scherpe prijs en top kwaliteit! Vriendelijke jongens die hard werken en afspraken na zijn gekomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!

Erg goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Soepel, deskundig en snel

Collega's van WF Vloerbewerking hadden in 45 minuten mijn verlijmde marmoleum vloer eruit gehaald. Ze waren erg aanspreekbaar, deskundig en deden hun werk snel. Helemaal niets om op aan te merken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en snel

De oude dikke houten vloer werd er in een paar uurtjes tijd er uit gesloopt (60m2). Toen bleek er een enorm hoogteverschil te zijn die was opgevuld met plintjes (ruim 2cm). Gelukkig kon er op korte termijn een vervolgafspraak gemaakt worden voor het egaliseren. Ook dit is zeer netjes uitgevoerd. De vakmannen waren verder zeer vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader dus!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed werk geleverd, erg meedenkend

Op korte termijn moest onze verlijmde houten vloer er uit. Nadat wij gebeld hadden zijn ze direct gekomen om te kijken of dit mogelijk was omdat wij een drive-in woning hebben en de machine omhoog moest. Gelukkig was dit mogelijk. De vloer is zeer vakkundig en netjes verwijderd. Na het verwijderen kon de vloer door WF ook op zeer korte termijn geëgaliseerd worden. Al met al zijn wij ontzettend blij met onze redders in nood WF vloerbewerking en liep dankzij de super snelle service onze planning niet in de soep!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, zorgvuldig en opgeruimd

Wij zaten omhoog met een vloer die er met de hand niet uit was te halen. WF gebeld. Ze konden gelukkig snel. Vloer was er na 1 dag hard werken uit, rommel opgeruimd, vloer geschuurd en afval afgevoerd. Zeeeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk en prettige communicatie.

Alles volgens afspraak en netjes opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende dienstverlening

De heren waren op tijd aanwezig en hebben snel en professioneel de werkzaamheden verricht. Ook waren ze eerlijk om de vloer niet te egaliseren. De plavuizen werden secuur verwijderd waardoor ik geen egalisatie nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zoek niet verder!! en ga voor WF vloerbewerking!

Nadat een andere partij niet is komen opdagen om onze vloer eruit te halen, hadden wij een groot probleem... De houten vloer moest er voor dinsdag uit, en het was al vrijdagmiddag. Welk bedrijf is er nu nog bereid om zo kort van te voren een klus in te plannen?? Na een belletje naar WF vloerbewerking konden ze na enig aanpassen in de planning de volgende dag (zaterdag) al langskomen. De volgende ochtend stond het bedrijf al vroeg in de ochtend op de stoep, en heeft de vloer er met voorzichtig beleid uitgehaald. Met als eindresultaat een prachtige ondervloer waarop onze vloerverwarming ingefreest kon worden. Een groot zorg minder en een tevreden klant!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vandaag bij ons de groeven van de vloer verwarming gedicht en daarna de vloer gelegaliseerd

Mooi resultaat en fijne ervaren met de jongens .ik beveel ze graag aan. Paul en Geeta Smith

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, klant gericht

WF Vloerbewerking heeft in onze 10 jaar oude woning de tegels verwijdert en vervolgens keurig ge-egaliseerd. WF reageerd snel en denkt mee met wat het juiste is voor de volgende partij, in ons geval de vloerverwarming vrezer. Ik raad deze partij zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf!!

Nadat wij zelf met hard werken de 20 jaar oude eiken houten vloer hadden verwijderd liepen wij tegen de op de zandcement vloer verlijmde spaanplaat ondervloer aan, getracht deze zelf te verwijderen. Dit is werkelijk waar niet te doen. Meteen gaan zoeken op internet en WF vloerbedekking gevonden, na telefonisch contact een offerte ontvangen. Dit alles speelde op vrijdag middag. Omdat op donderdag er na de vloerverwarming gefreesd zou worden was er weinig tijd, zeker gezien de bouwvak vakantie. Andere week woensdag is WF vloerbedekking geweest en heeft op zeer kundige wijze de spaanplaat ondervloer en de oude lijm resten verwijderd. Het was een fantastische samenwerking Wat een TOP BEDRIJF!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Specialisten op en top

Onze parket vloer incl. Spaanplaat ondervloer werd er zorgvuldig uitgehaald. Daarna werd onze vloer dusdanig afgewerkt dat we (na uitharden egaline) zo weer aan de gang konden. Ook werd het afval afgevoerd. Dit hadden wij nooit zo snel kunnen doen en zo goed kunnen afwerken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect, geen andere optie.

WF gekozen vanwege reviews, locatie (redelijk dichtbij én Veluwe mentaliteit), goede professionele website. Vanaf eerste contact goed gevoel door directe en prettige communicatie met Gerdien. Binnen 1 1/2 week vandaag de kurkvloer eruit door de eigenaar. Zeer prettig en rustig, zelfverzekerd, vakkundig en ook weer open en eerlijk in de omgang. Ik kan niet anders zeggen dan TOPBEDRIJF. Bedankt Gerdien en echtgenoot voor jullie zeer goede presentatie en prestatie! BC van Leeuwen, t Harde

 • Aanbevelen? Ja
10

Topbedrijf in werk en communicatie

Goede en duidelijke communicatie vooraf en tijdens de klus. Mannen weten van aanpakken en leveren goede kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en vakkundig.

Na het verwijderen van de tegelvloer is de vloer volledig geëgaliseerd. Dit alles is snel en op vakkundige wijze uitgevoerd. Alsnog mijn hartelijke dank voor deze uitstekende service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en kwaliteit

Ik had een probleem met mijn Osb platen ondervloer waar ik eigenlijk geen goede oplossing voor had op korte termijn. Te diepe kuilen, te hoge toppen. Er uit halen was geen optie ivm tijd, komt een baby binnenkort aan. Over twee dagen zou mijn nieuwe vloer geleverd worden. Probleemstelling en wens kenbaar gemaakt foto's verstuurd. Diezelfde avond laat nog contact gehad en offerte ontvangen. Volgende dag werd de vloer geëgaliseerd, geweldige service en top kwaliteit. Nogmaals hartelijk dank aan deze toppers.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd