Filters

10

Top bedrijf!

Ons idee om zelf onze houten parketvloer eruit te halen bleek moeilijker dan gedacht. De vloer was gelijmd en gespijkerd op spaanplaat en deze was weer verlijmd op de betonvloer. Na een prettig telefoongesprek met WF vloerbewerking hiermee in zee gegaan en zeker geen spijt van gehad. Zeer kundige en vriendelijke jongemannen, ze leveren goed en vakkundig werk met behulp van hun professionele materieel. Zeker een aanrader dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, snel en vriendelijk!

Op vrijdag erachter komen dat zelf ,het parket verlijmd op spaanplaat wat weer verlijmd zat op het beton, eruit halen geen optie is en op maandagavond alle stress alweer weg omdat deze jongens snel en vakkundig in 1 middag alles hebben weggehaald. Vanaf het 1e telefoontje een goed gevoel bij gehad, heel vriendelijk geholpen. Hard werkend, vakkundig en vriendelijk personeel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en vakwerk

Dikke stress toen bleek dat ik de houten vloer zelf niet los kreeg terwijl de datum van het frezen van vloerverwarming al vastgezet was. Contact opgenomen met WF Vloerbewerking en gelukkig lukte het daardoor toch! Duidelijke offerte, fijn contact en vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topcommunicatie en topwerk

We ontdekten dat het verwijderen van onze houten vloer en spaanplaat ondervloer een grotere klus zou worden dan verwacht. Na aanvraag van een offerte werd er supersnel contact opgenomen zodat we wisten waar we aan toe waren. De communicatie verliep heel goed. Ook het verwijderen van de vloer door de mannen zelf: top gedaan, alles netjes achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echte vakmensen met liefde voor het vak

Oude parket vloer laten verwijderen door WF vloerverwijdering. Komen op tijd, werken goed door.

 • Aanbevelen? Ja
10

57 m2 afzelia vloer+spaanplaat gespijkerd en verlijmd laten verwijderen.

WF vloerbewerking heeft vakkundig en snel de houten afzelia vloer + onder vloer verwijderd. Top werk geleverd zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Zeer goed en (zeer) snel geholpen met het verwijderen van ons parket vloer welke er met de hand nog niet misschien uitgehaald had kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, betrouwbaar en eerlijk

Fantastische ervaring met WF vloerbewerking! De jongens zijn kundig, enorm vriendelijk, snel en eerlijk. Mocht je een pvc vloer willen verwijderen, ga dan in zee met WF. Jongens en dame, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vakkundige service

Mijn bestaande maple parketvloer moest uit mijn woonkamer annex open keuken worden gehaald vanwege waterschade door overstrimende vaatwasser. De WF medewerkers arriveren op de afgesproken tijd en gaan direct aan de slag. Snelle werkers waarbij ook zorgvuldig wordt gewerkt om gaan schade aan mijn muren en keuken te veroorzaken Direct wordt alles afgevoerd in de meegekomen en grote aanhangbak zodat er schoon gewerkt wordt en er geen risico is voor medeweggebruikers van later rondvliegende parket delen De bestaande keukenblokken geven een uitdaging qua verwijderen van het onderliggende parket maar ook hier lossen de WF medewerkers het op zonder beschadigingen aan het keuken meubilair Na krap 2 uur zijn ze gereed met mijn ruimte van circa 65 m2 Zeker een aanrader om WF in te huren

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed contact en snelle professionele uitvoering

Goede communicatie, duidelijke offerte en afspraken worden nagekomen, maar vooral belangrijk: professionele uitvoering van het verwijderen van mijn vloeren en in mijn geval in een halve dag gereed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Sterk in communicatie en uitvoering.

Vanaf het begin fijn en duidelijk contact met vriendelijke en behulpzaam mensen. Het werk is prima verlopen en alles volgens afspraak door vakkundig personeel. Naderhand wordt er exact verrekend wat de verrichte werkzaamheden zijn geweest, ook als dit minder geweest blijkt te zijn. Ook erg blij dat wij deze werkzaamheden uitbesteed hebben aan WF vloerbewerking want dit hadden wij niet zelf kunnen uitvoeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

NIet zelf proberen

Optimistisch als ik was dacht ik "verwijder de oude vloer zelf wel". Toen ik bij een opengebroken stuk de ondervloer zag kwam ik hierop terug. Parket met kleine spijkertjes aan de ondervloer bevestigd. Ondervloer vast aan de betonnen vloer. Toen ik ze bezig zag met het karretje, en het parket en de vloer opgeruimd zag worden, was ik ervan overtuigd, Dit had je nooit zelf kunnen doen. Kies je voor WF? Laat ze het ook afvoeren. Er komt echt veel meer van af dan dat je zou denken. Perfecte service en bij vertrok een schone woonkamer en gang. Blij dat we voor WF hebben gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Snel en vakkundig gewerkt. Plavuizen in een dag eruit en vloer glad gemaakt. Enige minpuntje is de beschadiging aan de pas gelakte buitendeur. Waarschijnlijk door de machine. Toch maximale score vanwege top werkzaamheden en bedrijf. Goede en prettige communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed gewerkt, goede en snelle communicatie

Bedrijf was op korte termijn beschikbaar i.t.t. een aantal andere bedrijven. Goede apparatuur, PVC vloer is netjes verwijderd en alles weer netjes achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja
10

Van a tot z: helemaal top. Geweldig.

Contact via de email gaat top! Snelle reacties terug en meedenken. Vanmorgen is onze vloer verwijderd, fantastisch werk geleverd. Zijn ontzettend blij! Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service met hoofdletter S

Gisteravond contact opgenomen met dit bedrijf, omdat de oude vloer in onze nieuwe woning niet door onszelf te verwijderen was, en de nieuwe vloer bijna geleverd zou worden. Vanmiddag kwam er een bus van WF en is onze vloer in een paar uur tijd op professionele wijze verwijderd. Vloer is schoon en netjes opgeleverd. Medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en professioneel. Veel dank aan dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Bedrijf!

Zijn vrijdag bij ons geweest om de vloer eruit te halen. Wat een toppers!! Wij raden dit bedrijf aan iederen aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregelde organisatie

Prettige mensen om mee te werken. Snelle reacties per mail en correcte mensen over de vloer. Vloer in een paar uur verwijderd, geen nevenschade en alle rommel netjes afgevoerd. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Zeer professioneel bedrijf met mooi materiaal en zeer vriendelijk mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn bedrijf!

Afgelopen donderdag is WF vloerbewerking bij ons geweest. Aardige jongens en beter nog: Ze verstaan hun vak en hebben mooi werk geleverd. Ik ben meer dan dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Een bedrijf dat begrijpt dat mensen soms klem zitten en dat er snel gehandeld moet worden. Improviseren en flexibiliteit zodat binnen een week ons vloerprobleem kon worden aangepakt. Resultaat was een hele strakke ondervloer waarop we door kunnen bouwen. Mooi toch! Ik heb niet iedere week een nieuwe vloer nodig, maar mocht jouw vloer geegaliseerd moeten worden, bel dan gerust met WFvloerbewerking!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord; Fantastisch!

Vanaf start duidelijk in de communicatie en geen vraag is te veel. Heldere offerte en duidelijk over eventuele extra kosten. Verlijmde houten vloer verwijderd en afval afgevoerd en daarna ge√ęgaliseerd. Via de samenwerkende partner Waaienberg de vloerverwarming laten plaatsen. Ook een top bedrijf! Laatste egalisatie laag met op verzoek een aangepaste UZIN versie. Een paar laatste plekjes zijn daarna nog aangepast. Alles in 3 dagen uitgevoerd. Super! Mijn advies; Als je iets met je vloer gaat doen hoef je niet te zoeken maar kies je voor WF Vloerbewerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van aanvraag tot factuur heel fijn, goed en correct behandeld!

Staat eigenlijk al genoemd in bovenstaande zin. Wij zijn blij dat wij hebben gekozen voor WF Vloerbewerking Kootwijkerbroek. Fijne mensen over de vloer gehad en het werk werd zorgvuldig uitgevoerd met goed materieel, alle afval meegenomen; kortom wij zijn heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Flexibel en meedenkend bedrijf

Wij hebben bij diverse bedrijven offertes opgevraagd om onze verlijmde houten vloer te laten verwijderen. WF Vloerbewerking kwam met een realistische prijs (in tegenstelling tot veel andere bedrijven). De vloer werd snel en vakkundig verwijderd, waarbij de vloerverwarming volledig intact is gebleven. Dit laatste was voor ons vooraf een zorg, maar WF heeft dit uitstekend gedaan. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct

Goede prijstelling en meedenkend aan oplossingen

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd