Filters

10

Geweldig!

Zeer goed en (zeer) snel geholpen met het verwijderen van ons parket vloer welke er met de hand nog niet misschien uitgehaald had kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, betrouwbaar en eerlijk

Fantastische ervaring met WF vloerbewerking! De jongens zijn kundig, enorm vriendelijk, snel en eerlijk. Mocht je een pvc vloer willen verwijderen, ga dan in zee met WF. Jongens en dame, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vakkundige service

Mijn bestaande maple parketvloer moest uit mijn woonkamer annex open keuken worden gehaald vanwege waterschade door overstrimende vaatwasser. De WF medewerkers arriveren op de afgesproken tijd en gaan direct aan de slag. Snelle werkers waarbij ook zorgvuldig wordt gewerkt om gaan schade aan mijn muren en keuken te veroorzaken Direct wordt alles afgevoerd in de meegekomen en grote aanhangbak zodat er schoon gewerkt wordt en er geen risico is voor medeweggebruikers van later rondvliegende parket delen De bestaande keukenblokken geven een uitdaging qua verwijderen van het onderliggende parket maar ook hier lossen de WF medewerkers het op zonder beschadigingen aan het keuken meubilair Na krap 2 uur zijn ze gereed met mijn ruimte van circa 65 m2 Zeker een aanrader om WF in te huren

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed contact en snelle professionele uitvoering

Goede communicatie, duidelijke offerte en afspraken worden nagekomen, maar vooral belangrijk: professionele uitvoering van het verwijderen van mijn vloeren en in mijn geval in een halve dag gereed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Sterk in communicatie en uitvoering.

Vanaf het begin fijn en duidelijk contact met vriendelijke en behulpzaam mensen. Het werk is prima verlopen en alles volgens afspraak door vakkundig personeel. Naderhand wordt er exact verrekend wat de verrichte werkzaamheden zijn geweest, ook als dit minder geweest blijkt te zijn. Ook erg blij dat wij deze werkzaamheden uitbesteed hebben aan WF vloerbewerking want dit hadden wij niet zelf kunnen uitvoeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

NIet zelf proberen

Optimistisch als ik was dacht ik "verwijder de oude vloer zelf wel". Toen ik bij een opengebroken stuk de ondervloer zag kwam ik hierop terug. Parket met kleine spijkertjes aan de ondervloer bevestigd. Ondervloer vast aan de betonnen vloer. Toen ik ze bezig zag met het karretje, en het parket en de vloer opgeruimd zag worden, was ik ervan overtuigd, Dit had je nooit zelf kunnen doen. Kies je voor WF? Laat ze het ook afvoeren. Er komt echt veel meer van af dan dat je zou denken. Perfecte service en bij vertrok een schone woonkamer en gang. Blij dat we voor WF hebben gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Snel en vakkundig gewerkt. Plavuizen in een dag eruit en vloer glad gemaakt. Enige minpuntje is de beschadiging aan de pas gelakte buitendeur. Waarschijnlijk door de machine. Toch maximale score vanwege top werkzaamheden en bedrijf. Goede en prettige communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed gewerkt, goede en snelle communicatie

Bedrijf was op korte termijn beschikbaar i.t.t. een aantal andere bedrijven. Goede apparatuur, PVC vloer is netjes verwijderd en alles weer netjes achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja
10

Van a tot z: helemaal top. Geweldig.

Contact via de email gaat top! Snelle reacties terug en meedenken. Vanmorgen is onze vloer verwijderd, fantastisch werk geleverd. Zijn ontzettend blij! Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service met hoofdletter S

Gisteravond contact opgenomen met dit bedrijf, omdat de oude vloer in onze nieuwe woning niet door onszelf te verwijderen was, en de nieuwe vloer bijna geleverd zou worden. Vanmiddag kwam er een bus van WF en is onze vloer in een paar uur tijd op professionele wijze verwijderd. Vloer is schoon en netjes opgeleverd. Medewerkers zijn vriendelijk, deskundig en professioneel. Veel dank aan dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Bedrijf!

Zijn vrijdag bij ons geweest om de vloer eruit te halen. Wat een toppers!! Wij raden dit bedrijf aan iederen aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregelde organisatie

Prettige mensen om mee te werken. Snelle reacties per mail en correcte mensen over de vloer. Vloer in een paar uur verwijderd, geen nevenschade en alle rommel netjes afgevoerd. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Zeer professioneel bedrijf met mooi materiaal en zeer vriendelijk mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn bedrijf!

Afgelopen donderdag is WF vloerbewerking bij ons geweest. Aardige jongens en beter nog: Ze verstaan hun vak en hebben mooi werk geleverd. Ik ben meer dan dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk

Een bedrijf dat begrijpt dat mensen soms klem zitten en dat er snel gehandeld moet worden. Improviseren en flexibiliteit zodat binnen een week ons vloerprobleem kon worden aangepakt. Resultaat was een hele strakke ondervloer waarop we door kunnen bouwen. Mooi toch! Ik heb niet iedere week een nieuwe vloer nodig, maar mocht jouw vloer geegaliseerd moeten worden, bel dan gerust met WFvloerbewerking!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord; Fantastisch!

Vanaf start duidelijk in de communicatie en geen vraag is te veel. Heldere offerte en duidelijk over eventuele extra kosten. Verlijmde houten vloer verwijderd en afval afgevoerd en daarna geëgaliseerd. Via de samenwerkende partner Waaienberg de vloerverwarming laten plaatsen. Ook een top bedrijf! Laatste egalisatie laag met op verzoek een aangepaste UZIN versie. Een paar laatste plekjes zijn daarna nog aangepast. Alles in 3 dagen uitgevoerd. Super! Mijn advies; Als je iets met je vloer gaat doen hoef je niet te zoeken maar kies je voor WF Vloerbewerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van aanvraag tot factuur heel fijn, goed en correct behandeld!

Staat eigenlijk al genoemd in bovenstaande zin. Wij zijn blij dat wij hebben gekozen voor WF Vloerbewerking Kootwijkerbroek. Fijne mensen over de vloer gehad en het werk werd zorgvuldig uitgevoerd met goed materieel, alle afval meegenomen; kortom wij zijn heel tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Flexibel en meedenkend bedrijf

Wij hebben bij diverse bedrijven offertes opgevraagd om onze verlijmde houten vloer te laten verwijderen. WF Vloerbewerking kwam met een realistische prijs (in tegenstelling tot veel andere bedrijven). De vloer werd snel en vakkundig verwijderd, waarbij de vloerverwarming volledig intact is gebleven. Dit laatste was voor ons vooraf een zorg, maar WF heeft dit uitstekend gedaan. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct

Goede prijstelling en meedenkend aan oplossingen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en netjes

Grindvloer is verwijderd en vloer met egaline afgewerkt. Mooie vloer geworden. Alles keurig afgevoerd. Correcte en kundige medewerkers. Goede oplossing bedacht voor probleem met hoogte van de vloer bij voordeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig en behulpzaam

Wij hadden een dubbel verlijmde én gespijkerde parketvloer. WF heeft de vloer vakkundig en zorgvuldig verwijderd. En hij heeft ook goed geadviseerd over hoe wij zelf de vloer konden egaliseren nadat het parket er uit was (hoewel dit misschien niet eens nodig was) en een paar dagen later nog geïnformeerd of het allemaal gelukt was. Heel erg bedankt voor alle hulp!!

 • Aanbevelen? Ja
1

zeer slecht

Komen vooraf gemaakte afspraken niet na. Brengen later hogere kosten in rekening. Zeer matige communicatie en niet bereid tot oplossingen te komen wanneer zij een probleem veroorzaakt hebben.

 • Aanbevelen? Nee
10

VAKWERK

Bedankt voor de super fijne samenwerking !!! Vakwerk afgeleverd conform afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel bedrijf komt na wat ze beloven

Wat een geweldig bedrijf is dit. Omdat een ander bedrijf ons liet zitten. Belde ik in paniek op een zondag terwijl het ook een feestdag was, WF vloerbewerking op omdat zij hun mobiele nummer hadden vermeld. Ze namen op en meteen regelde de eigenaresse van het bedrijf dat de volgende dag de mannen kwamen om ons parket die vastgelijmd was met spaanplaat te verwijderen. En egaliseren. Wat een prettige, begripvolle nette mensen werken bij WF vloerbewerking. Ze leveren niet alleen kwaliteit maar houden zich ook aan hun afspraak en ze zijn betaalbaar. Ons bedrijf Financieel Strateeg zal zeker onze klanten doorverwijzen naar dit bedrijf. Voor 100% betrouwbaar. Je zult absoluut niet teleurgesteld worden. Eindelijk een bedrijf die zich volledig inzet voor zijn klanten en ook nog kwaliteit levert. Daar zijn er maar weinig van

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service en vakbekwaamheid

In eerste instantie zou in onze nieuwe woning de tegelvloer verwijderd worden en daarna geëgaliseerd, ervan uitgaande dat de vloer verlijmd was. Dit bleek bij aanvang werkzaamheden niet het geval. De vloer lag in de cementdekvloer. De kans op beschadiging van de vloerverwarming bij toch verwijderen zou groot zijn. Op advies is de vloer blijven liggen. De vloer is opgeschuurd en daarna geëgaliseerd. Het eindresultaat is super, erg blij met de kundigheid en service van WF Vloerbewerking.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd