Anne-Marie, Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en dat je voelt dat je weer kan leven. Ga maar lekker genieten! Dat is het grote voordeel van intuïtief werken, alle kennis zit in het onderbewuste. En vandaaruit kan ik werken. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Originele beoordeling
Hallo Corrie, Dank voor je positieve beoordeling! Gelukkig was jij blij en had jij tijd voor wat ik vond. En gelukkig hebben we een aantal grote blokkades kunnen opruimen. En wie had er verwacht dat jij, door op die mat te liggen, veel meer blijheid ging ervaren. Ik hoop dat je deze blijheid nog lang mag ervaren. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Hallo Henry, Fijn dat je de behandeling zo positief ervaren hebt. Ik heb je verteld dat tegenwoordig veel klachten als oorzaak een slechte doorbloeding hebben. En die slechte doorbloeding kan ik behandelen waarna je een 16 uur klachten vrij blijft. Toch hoop ik natuurlijk dat je klachten blijvend weg zijn en anders weet je waar je nu terecht kan. Wat me opviel, was wat je vertelde over je ervaring na de behandeling t.a.v. je stress. Zo had ik de Bemer nog niet toegepast bij mensen. Maar dankzij jou reactie ga ik dat wel doen! Dank daarvoor!! Veel succes.
Hallo Joany, dank voor je beoordeling! Ik zie het als mijn taak om mensen de kennis te geven zodat ze zelf hun keuzes kunnen maken. Uiteindelijk is ook dit een weg naar Bewust-ZIJN. Ik ben blij dat ik je voor nu heb kunnen helpen. Vitale groeten Maarten Ruisch
Hallo A, Dank voor je beoordeling! Met een consult ga ik soms behoorlijk de diepte in .... Je zelf volledig kunnen accepteren geeft veel ruimte en rust. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Originele beoordeling
Hallo Nancy, Dank voor je beoordeling. Ik luister naar m'n gevoel en kan zo herkennen of dat wat je zegt voor jou ook klopt. Dat wat je zegt, komt dat voort uit denken of uit voelen? Door de juiste vragen te stellen kom jij steeds dichter bij je kern. Vitale groeten, maarten Ruisch
Hallo Monique, dank voor je beoordeling. Via de Vitaliteittest (ik test hier hoe vitaal je bent) komt naar boven waarom jij klachten hebt. Ik vind bewust-wording heel belangrijk. Ik vind het belangrijk dat jij begrijpt hoe dingen zijn ontstaan, zodat jij keuzes kan gaan maken. En vervolgens ben ik de oplossing voor jou gaan uittesten. In het algemeen kom ik dan op adviezen, druppels en sprays. Deze sprays bevatten hoofdzakelijk vitamine, mineralen en kruiden. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Hallo Barbara, Dank voor je beoordeling. Fijn ook dat ik je ieder keer weer mag helpen. Zoals ik jou ook uitlegde, ben jij de zender en ik de ontvanger. Zo voel ik waar ik aan mag werken, zodat jij weer verder kan. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Hallo Ingrid, Ik help waar ik kan en mag helpen! Ik hoop dat je gezondheid weer verder in een stijgende lijn gaat. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Hallo Tooske, Ik had geen idee hoeveel het consult bij je teweeg heeft gebracht! Ik ben dan ook blij dat ik iets voor je heb kunnen doen. Ik hoop dat je weer een toekomst hebt waar je zelf kunt motorrijden. Succes, Vitale groeten, Maarten
Hallo Annie, Fijn dat ik je kon helpen! Ons lichaam is tot veel in staat, zeker als je het op de juiste manier ondersteunt (Fysische Vaattherapie). Geniet van het leven, Maarten Ruisch
Originele beoordeling
Hallo Franca, dank voor je beoordeling. Mooi jouw omschrijving van mij. Vitale groeten, Maarten Ruisch
Dank voor je beoordeling. Fijn dat ik iets voor je heb mogen betekenen. Vitale groeten Maarten Ruisch
Hallo Ingrid, Dit werk is mijn passie en consulten zoals mbt jou zoon zijn dan de pareltjes. Als een kind niet goed in z'n vel zit, kan dat effect hebben op vele gebieden. Dan is het fijn als je kunt helpen. Door dat jou zoon mij vertrouwde, hoefde hij niet aanwezig te zijn bij de behandeling. Voor mij waren de consulten ook steeds heel mooi. Vitale groeten Maarten Ruisch
Hallo Rob, Fijn dat ik je heb mogen helpen om te stoppen met roken! En zo als ik beloofde, met maar 1 behandeling! Vitale groeten, Maarten Ruisch
Hallo Rita, Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en dat je het leven weer ziet zitten. Vitale groeten Maarten Ruisch
Hallo Marijke, Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen. Gelukkig kan Migraine nu snel behandeld worden! Dank voor je recensie. Vitale groeten Maarten
De stralingsbelasting kan voor veel verschillende vage klachten zorgen, gelukkig kan ik de mensen nu een oplossing bieden! Dank voor je Recentie!
IK ben blij dat ik ZO'N verandering heb kunnen bewerkstelligen!