Filters

10

Wauw!

Jeroen is een uitstekende osteopaat. Door zijn holistische aanpak weet hij precies waar mijn klachten zitten in het lichaam en de oorzaak van de klachten. Hij neemt rustig de tijd om het verband tussen oorzaak en gevolg uit te leggen i.c.m. leefstijladviezen. Al na een paar behandelingen waren mijn langdurige klachten verdwenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goed geholpen

We zijn drie keer met onze zoon geweest, nu vijf maanden oud. Veel spanning op zijn nekje, nu vrijwel geen klachten meer.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitmuntend, zeker doen voor je iets anders probeert

Ik stond voor een schouderoperatie. Door de professionele behandeling door osteopaat van Wely heb ik dit kunnen voorkomen. Ik functioneer weer voor 100% en zonder pijn. Absoluut doen voor je een ingreep overweegt! Ton P Lommel

 • Aanbevelen? Ja
10

'n wondertje

Na pakweg 40 jaar nekklachten waarvan de oorzaak toegeschreven werd aan wat slecht herstelde breuken na een ongeval, bij Jeroen van Wely beland op aanwijzing van huisarts Mulder. Reeds bij de eerste behandeling wist Jeroen de vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek te leggen. Overigens net een ander plekje als steeds door artsen en specialisten werd verondersteld de veroorzaker te zijn. Na 4 behandelingen als een gelukkig mens de praktijk verlaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

zorgvuldige diagnose

Na zorgvuldig onderzoek heeft de heer Van Wely de oorzaak van mijn klachten gevonden. In 5 behandelingen met heldere adviezen, waren de langdurige klachten al verdwenen. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

ik ben zeer tevreden.

mijn klachten zijn voor90% verdwenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring! Oorzaak direct gevonden, tweede bezoek waren de klachten al duidelijk minder!

Prettige osteopaat, zeer kundig, vriendelijk en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
7

Kundige en aardige man.

Kundige en aardige man. Goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en duidellijke uitleg en behandeling

Ik heb de behandelingen en gesprekken als prettig ervaren. Veel informatie en uitleg gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgvuldige diagnose stelling en respectvolle aanpak.

Jeroen kijkt verder dan de klacht en bracht mij op het spoor van mijn voedingsgewoontes. Mijn nekklachten hebben toch ook echt te maken met mijn buik, de gevoeligheid voor gluten en melkproducten kende ik al wel, maar door hier nog alerter op te zijn, zijn mijn klachten in combinatie met de behandeling nu weg. Mijn rug is ooit gekraakt door een fysiotherapeute, dat was een slechte ervaring. Jeroen stelt je heel erg op je gemak, vertelt precies wat hij gaat doen en checkt of jij er ook klaar voor bent. Superfijne, respectvolle aanpak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig en goed

Voor de behandeling van darmkrampjes van onze zoon bij Jeroen onder behandeling geweest. Er werd rustig de tijd genomen om een diagnose te stellen en te bekijken wat effectief zou zijn. Jeroen stelde heldere vragen om de klachten duidelijk in kaart te brengen. Daarnaast werd een schatting gemaakt hoeveel behandelingen nodig zouden zijn. Na drie behandelingen al nagenoeg volledig van de klachten af. Ik zou Jeroen zeker aanbevelen wanneer je baby last heeft van darmkrampen!

 • Aanbevelen? Ja
7

deskundige behandelaar met een toegankelijke benadering

prettige gesprekken, open, eerlijk, duidelijk. steeds wordt verteld hoe wordt behandeld en met welk effect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, rustig en vriendelijk ben ik geholpen door Dhr van Wely.

Na een jarenlange periode te hebben geleefd met hoofdpijn ben ik op een zekere dag naar Osteopaat van Wely gestapt met de vraag of hij mij hieraan kon helpen. Het resultaat is verbluffend. Heb op een hele rustige manier duidelijk uitleg gekregen over voeding, spijsvertering, en ben behandeld dmv massage. Na vier behandelingen hoofdpijn-vrij!! Mijn dank is groot.

 • Aanbevelen? Ja
8

Behandeling naar tevredenheid

Kon snel terecht. Heb de behandeling als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig, communicatief.

Goed bereikbaar. Nette wachtruimte. Neemt de tijd om aan te horen om welke problemen het gaat. Mogelijke oorzaak en behandeling worden goed besproken. Tijdens de behandeling wordt steeds besproken wat er gaat gebeuren. Behandeling heeft mij in korte tijd goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig

Neemt de tijd en geeft naast de behandeling ook bruikbare tips die helpen dat de klacht niet terug komt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte behandeling met perfect resultaat

Prima uitleg en advies mee naar huis. Pijnloos verder heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben zeer tevreden!!

Ben een paar jaar geleden in de praktijk terecht gekomen na eerst andere alrernatieven te hebben geprobeerd. Was na de eerste behandeling al meteen een heel stuk van mijn klachten kwijt en uiteindelijk van mijn klachten af in korte tijd. Als het weer eens opspeelt kan ik snel weer terecht. Goede bejegening, duidelijke informatie en advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig en betrokken

Jeroen van Wely is de eerste persoon waar ik aan denk als ik ergens in mijn lichaam pijn krijg waarvan ik uit ervaring weet dat het niet uit zichzelf over zal gaan. Door de jaren heen heb ik ervaren dat zijn behandeling mijn lijf (letterlijk) ruimte geeft om zich te herstellen. De pijn is veel sneller weg dan met alleen oefeningen. Ik wacht niet meer af, ik bel. En ik kan meestal snel bij hem terecht. Ik voel me bij hem in kundige en vertrouwde handen. Hij heeft mijn kinderen ook meerdere malen behandeld. Bij de een namen migraines fors af in frequentie en ernst. Bij de ander werd zeurende rugpijn opgelost. Met daarbij goed advies over zithouding voor de laptop. Jeroen is betrokken, vraagt goed door en geeft adviezen die werken. Kortom, ik ben heel blij dat een vriendin me ooit osteopathie had aangeraden en dat ik vervolgens bij Jeroen van Wely ben terechtgekomen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig, goed , elke keer een goed resultaat

Goede analyse, daarna goede behandeling. Helpt mij snel van mijn klachten af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede ervaringen mee..

Ongeveer een jaar geleden ben ik voor de eerste keer geweest. Het heel veel verschillende klachten. Altijd zeer goed en heel vriendelijk geholpen. Heeft de tijd voor je en dat is ook heel fijn. Ga altijd weer met een goed gevoel en goede adviezen (die ook helpen) naar huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte behandeling met 100%resultaat

Prima behandeling en in zeer korte tijd van mijn pijn af Geweldig bedankt

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd