Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ik ben zeer tevreden over de fysiotherapie behandelingen door Inge Meerman. Ze heeft me met veel duidelijke uitleg, de juiste massages en (thuis)oefeningen , met daarnaast nog goede tips, van mijn schouderklachten afgeholpen. Dit alles in een hele prettige sfeer. Nogmaals , zeer bedankt Inge!
24 May 2025
Margit
Westerbork
Prima en snel geholpen bij mijn rugklachten. Fijn om een deskundige en betrokken hulpverlener te hebben met oog voor de hele mens.
9 March 2025
Erna
Tiendeveen
Ik ben met mijn klachten heel goed geholpen op de manier mijn lichaam nodig had. Stevig resoluut en ook een goede nabehandeling.
1 March 2025
Jarno
Westerbork
Altijd een goed advies Goede begeleiding Nemen de tijd voor je Geven jezelf ook ruimte in de behandeling
5 January 2023
Grietje Kuipers
Zie hierboven.
17 December 2022
Hans
Westerbork
Met mijn klachten kon ik snel bij Ria terecht. Na behandelingen met oefeningen voelde ik de pijn al minder worden.
16 December 2022
Westerbork
Al vele jaren kom ik hier twee keer per week voor MS-gerelateerde klachten. Behandeling is uiterst doelgericht en ook voor andere bijkomende zaken is voldoende aandacht. Ik hoop hier nog vele jaren als patiënt te mogen komen
16 December 2022
Frans
Beilen
Prettige persoonlijke aandacht. Er werd goed geluisterd.
14 December 2022
Westerbork
Ruimte voor persoonlijke aandacht. Er werd goed geluisterd.
Westerbork
Met mijn klachten kon ik snel terecht. Na oefeningen voelde ik de pijn al minder worden.
Westerbork
Deze , kleinschalige, praktijk heeft een prettige uitstraling. Het contact met de fysiotherapeuten is zeer persoonlijk en omdat de praktijk maar weinig therapeuten heeft zijn de lijnen kort, dit heeft als voordeel dat ze, zo nodig, snel elkaar kunnen vervangen. Ze volgen geregeld bijscholingscursussen, en daar hebben de patiënten weer profijt van. De behandelingen bestaan, zo nodig, niet alleen uit oefeningen maar ook uit gewone, maar goede massage. Er is voldoende kennis aanwezig om de meeste mensen te kunnen helpen. Maar door de beperkte ruimte en therapeuten kunnen niet alle disciplines aangeboden worden zoals bv geen manuele therapie. Wel is er weer goede kennis op gebied van lymfoedeem.
Bianca van Gelderen
Bianca van Gelderen
Westerbork
Fijne persoonlijke aandacht, goed luisterend.
Westerbork
Goed luisterend, persoonlijke aandacht.
Westerbork
Sedert een tiental jaren ben ik patiënt (cliënt) bij deze praktijk. Ik kan niet anders stellen dat ik daarover zeer tevreden ben. Als chronisch patiënt bestaat de behandeling vooral uit ‘voorkomen van achteruitgang’ innplaat van het boeken van progressie. Dit lukt vooralsnog prima. Mijn klachten worden hierdoor tot een minimum beperkt en dat maakt dat ik op vele fronten nog prima meekan. Kortom, een aanrader!
11 July 2021
Frans
Beilen
Bij klachten waar ik geen raad mee weet, ben ik bij Ria aan het goede adres. Zij probeert altijd meteen ergens een gaatje te vinden, zodat ik kan langskomen.
8 July 2021
Marijke
Westerbork
Mensen die begrijpen wat je nodig hebt voor je lichaam.
7 July 2021
Marleen
Drijber
Bij hun komt de mens eerst luisteren na je klacht en dan pas kijken ze hoe je verzekerd bent,en dat heb ik bij andere praktijken wel anders ervaren.
13 January 2020
Jan
Witteveen
goede behandeling en nemen tijd voor je ook leggen ze uit hoe en waarom ze handelingen doen super tevreden
18 February 2019
jose gort
westerbork
Betrokken, behulpzaam, goede diagnoses, behandelt zelf.
15 February 2019
Margot
Elp
Wij komen er al jaren. En ze weten precies wat er gebeuren moet.
13 February 2019
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Fysiotherapie, Revalidatie
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.