Hele goede service!

Ik had een zalmroze FUJI Instax camera besteld bij Foto Ben Romp, met bijpassende cameratas. Helaas was deze kleur niet op voorraad en kreeg ik zolang twee andere tasjes toegestuurd. De roze tas is nog netjes nagestuurd. Hartstikke blij mee. Topservice! En snelle bezorging.

prima juiste informatie behulpzaam enz

mmm

Uitstekende service!

Uitstekende service & kennis, juiste prijs verhoudingen, fijn geholpen.

Klantvriendelijk, meedenkend, Enthousiast over het eindproduct.

Klantvriendelijk

Het winkelpersoneel Joris of Hans geven mij ter plekke heel goed advies. Er hangt een zakelijke - maar vooral een gezellige sfeer in Fotozaak Romp. Wachten op mijn beurt is daarom ook geen probleem. Bea van Beckhoven🤗

Prima service en men staat altijd vakkundig klaar

Bij het aankopen van een camera, het herstel van een camera, het maken van afdrukken.. etc. Het is steeds een goede vakkundige service.

Ik heb het heel plezierig gevonden.

Dat de pasfoto ookbij mij thuis gemaakt kon worden, vond ik heel prettig . De fotograaf was vriendelijk en behulpzaam. Ik zal niet zo gauw weer een pasfoto nodig hebben, maar ik zal zeker uw firma aanraden.