10

Super rijschool en instructeur!

Wegens de korte wachttijden en de flexibiliteit heb ik zonder gedoe en gezeur over mijn eigen beschikbaarheid snel mijn rijbewijs gehaald. Heb het geen enkel moment niet naar mijn zin gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top tijd gehad!

Super lessen gehad van Ruud & tussendoor fijne feedback. Makkelijk met afspraken maken en probeert zo veel mogelijk voor je te doen om toch in je drukke week te kunnen lessen. Heel erg fijn! Tussentijdsetoets en eindexamen in 1 keer geslaagd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super leuke en leerzame lessen!

Bij Ruud krijg je les aangepast op jouw niveau. Hij is open en eerlijk over wat hij denkt, zodat je weet waar je staat. Hij heeft geduld met je lukt t niet doen we het gewoon nog een paar keer. Op een leuk en gezellige manier leren rijden, wie wil dat nou niet?!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en vertrouwelijk

Rijschool strada (ruud) is een aanrader hij blijf altijd kalm ook al maak je meedere fouten . De lessen zijn zeer leerzaam en legt het goed uit dat je toch slaagt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top instructeur, fijne uitleg en altijd erg leuk!

Verkeersschool Strada is een super verkeerschool! Ruud legt legt altijd erg goed uit en is heel eerlijk naar je. Voorbeelden krijg je in fantastisch ter plekke bedachte scènes, waardoor je inzicht krijgt hoe het wel of niet moet. Al met al raad ik iedereen aan om bij Verkeerschool Stada te komen lessen om zelf te ervaren wat voor een goede lessen je krijgt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ruud den Hollander is een topper.

Een paar jaar geleden bij Ruud mijn motorrijbewijs gehaald. Nu van automaat rijbewijs naar een schakel rijbewijs gehaald. Ruud is echt een topper. Die rust die hij uitstraalt en zijn wijze lessen, echt top. Een rijinstructeur met heel veel geduld en geweldige humor. Ruud bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede rijlessen en leuke rijinstructeur.

Na eerst onsuccesvol bij een andere rijschool lessen te hebben gevolgd overgestapt naar Ruud. Hij heeft mij met veel geduld zelfstandig leren rijden met veel begrip voor mij. Ruud kan goed analyseren wat de problemen zijn, en dit verbeteren zonder er veel woorden aan vuil te maken. Ook goede begeleiding gekregen voor het theorie examen en de eigen verklaring. Gewoon top dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

In 1 x geslaagd met het goede hulp van ruud. Flexibel en rechtvaardig. Geeft goede en duidelijke uitleg. Is strak en pland dingen snel in, waardoor je snel door kunt gaan. Ruud is altijd in voor een grapje waardoor je snel de zelfvertrouwen krijgt om te rijden en dat je een goed gevoel hebt/krijgt bij ruud. Ruud is zeker een aanrader!! Bedankt voor alles ruud was top:)

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool! Echt een dikke aanrader!!!

Na slechte ervaringen met een andere rijschool ben ik overgestapt naar strada Didam. Dit heeft mij goed gedaan. Ben daar in 1.5 maand geslaagd voor mijn rijbewijs! Hij is een goeie rij instructeur en geeft goeie adviezen. Ook zegt hij wat er beter kan in de les en waar je de volgende keer op moet letten. Ik ben erg trots en blij dat ik het bij Ruud gehaald heb. Want het is echt een top instructeur. Ik raad iedereen aan om bij hem te lessen!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaren instructeur, past zich aan aan jou behoeftes.

Ruud is een top instructeur. Erg ervaren, dat merk je in zijn doen en laten. Ik zelf was een wat onzekere student, Ruud wist zich precies aan te passen aan mijn behoeften waardoor ik me al snel zeker voelde. Altijd gezellig in de auto, en op zijn tijd was er ruimte voor feedback. Het inplannen van de lessen verliep altijd in overleg, en alles kon snel ingepland worden. Het inplannen van de examens verliep soepel, waardoor ik aan het eind snel mijn rijbewijs heb kunnen halen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwalitatieve begeleiding!

Prettige communicatie en een erg goede instructeur! In 1 keer geslaagd en ik ging weer met plezier na rijles nadat ik eindelijk bij verkeersschool strada terecht kwam!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina