Zaterdags 2 bloembakken cortenstaal 80-80-40 aangevraagd en dinsdag mooi thuis geleverd. Perfect gemaakt.

scherpe prijzen en een heel snelle bezorging

Niet de eerste keer dat ik hier iets koop. Veel keuze en heel scherpe prijzen. Binnen 2-3 dagen bezorgd. En je hoeft er niet thuis voor te blijven. Eigenlijk alles no nonsense. Geen gedoe. Dat stel ik op prijs.

Geweldige service

Alles volgens afspraak geleverd

Accuraat en snel!

Perfect. Snelle opvolging; zelfs in het weekend binnen 10 min reactie op email.

Voor een goede prijs en een hele snelle levering!

Binnen no-time zijn de plantenbakken geleverd. Communicatie was overigens ook top. Duidelijk en snel.

Goede service no nonens bedrijf

Wij hebben kantopsluitingen gekocht. Snelle levering en goede prijs. Zeker een aanrader!!

Zeer vriendelijk en snelle levering.

alles is volgens afspraak geleverd en voor een prima prijs!

Goed advies en snelle levering!

Vooraf even gebeld voor meer informatie. Goed geholpen en ook de levering was perfect!

Snel geleverd, exact op maat

Cortenstaal plantenbakken vlotter dan verwacht en netjes geleverd.

Kundig met een goede prijs kwaliteit

Klantvriendelijk, accuraat en meedenkend

Bestellen ging makkelijk en op tijd geleverd.

Kreeg binnen wat ik besteld heb op de door mij voorgestelde datum. Kortom prima geregekd

Snelle levering, keurig op tijd en netjes aan huis

Goede services

Duidelijke informatie, mooi product. Tevreden

Gewoon prima. Correct in alle opzichten

Goede en snelle service!

Cortenstaal borders besteld. Gelijk reactie en snelle levering.

Fijne service, mooie producten en komen hun afspraken na!

Producten die wij op maat hebben laten maken, zijn van hele goede kwaliteit. Ook de prijs is heel netjes. Levertijden worden netjes nagekomen.

Precies volgens afspraak!

Prettige ervaring!!!!

Goed advies

Gebeld, voicemail achtergelaten en werd snel teruggebeld met goed advies. Spullen besteld en geleverd. Minder tevreden over transport, kwamen niet op de dag van geplande aflevering en was niet inzichtelijk in de website van de transporteur / koerier. Na een melding hierover via mail ‘s avonds meteen teruggebeld door Krauweels en opgelost.

Het bestelde materiaal lag keurig op de afgespoken tijd in onze tuin

geleverde materiaal ziet er goed uit

Top geregeld

kordaat, betrouwbaar en hulpvaardig.

kordaat, betrouwbaar en hulpvaardig.

Vriendelijk onthaal

Product cortenstaal mooi en niet duur

Prima contact en advies.

Goed dat ik zelfs in het weekend antwoord krijg op vragen. Verder goede service en produktvoorlichting.

Goed advies en service, prima levering

Was gewoon goed, materialen tijdig en goed geleverd. Prettig overleg gehad.

Zeer adequaat

De bestelling van de cortenstaal bloembak is heel snel en soepel gegaan ondanks de feestdagen. De telefonische uitleg was vriendelijk en deskundig. Dat gaf vertrouwen. Over het moment van leveren werden we goed geïnformeerd. Helemaal top.

Kundige, ervaren en vriendelijke harde werkers!

Alles is van een leien dakje verlopen: afspraken maken, contact tussendoor (handig via whatsapp), Mari en Jeroen hebben hard gewerkt en heel precies, ik heb nu weer een degelijke schutting staan en de tuinen zien er ook heel goed uit. Zelfs het onkruid tussen de tegels is weggehaald. Kortom: ik ben heel tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Postadres: De Stille Wille 221

5091WG Oost West en Middelbeers

06 45072119

Over Het Tuinstel

Webwinkel HetTuinstel.nl is sinds 2008 dé webwinkel voor hoogwaardige tuinartikelen. Opgericht vanuit een passie voor tuinontwerp en tuinieren. Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van een prettige woon- & leefomgeving bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen een lage prijs en met de hoogste service! Of je nou op zoek bent naar plantenbakken, kantopsluitingen, vijvers, vuurschalen of een nieuwe barbecue, bij ons ben je altijd aan het juiste adres.