Mooi en netjes materiaal

Na een mislukte ophaal poging heb ik de vensterbanken laten bezorgen bij mij thuis op een stevige pallet. Plaatsen zelf gedaan en werkelijk waar bijna geen naad te zien.

Goede levering en mooie kwaliteit

Op de site is het makkelijk bestellen en de de levering is precies volgens afspraak en een mooie kwaliteit

na wat opstakkels toch nog op tijd geleverd

Bij onze bestelling ging er hier en daar wat verkeert maar ze hebben echt hun best gedaan om het als nog op tijd te leveren. Wij zijn daarom zeer tevreden met dit bedrijf.

Korte levertijd en drempels perfect op maat. Ik zou dit bedrijf aan andere mensen aanraden

Makkelijk besteld en betaald, levering helaas niet in 1x

producten prima, helaas niet in 1 keer uitgeleverd

Goede kwaliteit en meedenken.

Omdat ik een vensterbank moest hebben die langer was dan de maximale maat, heb ik contact gezocht. Het was geen enkel probleem om dat te leveren. Zo gezegd, zo gedaan. Exact volgens afspraak is hij geleverd en ligt hij ondertussen mooi te zijn op de beoogde plek. Complimenten.

Zoals besteld ook zo geleverd

Ook na sluitingstijd bereikbaar, top service

Gewoonweg Fantastisch

Heb n fantastisch mooi product ontvangen Precies zoals ik het wilde hebben Snelle goede service Goede webshop Voor herhaling vatbaar

keurig afgewerkte arduin vensterbanken voor een keurige prijs en snel geleverd!!

goede communicatie vooraf, snelle levertijd, keurige producten en nette prijs. Aanrader!

Uitermate tevreden, goede kwaliteit en heel klantvriendelijk

Op het moment dat weer een dergelijke bestelling heb zal ik deze zeker bij Online Natuursteen bestellen!!

Voldeed aan onze verwachting

Van ons krijgt dit bedrijf een 10 omdat we na de levering er achter kwamen dat er een stukje van de steen was afgebroken. En vervolgens gebeld en het werd meteen opgelost door een nieuwe op te sturen! Nogmaals onwijs bedankt voor de goede service we zijn er erg blij mee! Toppers!

Helemaal oke, maten online doorgegeven en alles klopte, kon de dorpels ophalen in Bodegraven en daarna direct monteren. Mvg, Richard

Snelle levering, mooie kwaliteit

Besteld en na 1 week opgehaald in Bodegraven, product volledig naar wens.

Alles keurig op maat

Eenvoudig kunnen bestellen via de website. Maten opvoeren (wel zelf natuurlijk goed meten) en binnen een aantal werkdagen 4 dorpels klaar om op te halen. Het ophalen was in een woonwijk, terwijl wij iets van een loods verwachtten. Geen probleem alles lag netjes in raggel gebonden op naam klaar om mee te nemen. Top!

Zeer mooi product

Wat een mooie vensterbanken. Eerst 2 proefstukjes besteld via de site en hierna is de keuze gevallen op Belgisch hardsteen. Prima service en contact. De bovenverdieping is nu voorzien van Belgisch hardsteen en de beneden verdieping word volgend jaar aangepakt.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Prachtige vensterbanken ontvangen, super op maat. Zeer snel geleverd.

Alles is heel snel en netjes afgehandeld.

2 vensterbanken besteld via internet. Heel makkelijk, en voor een goede prijs. Binnen een paar dagen klaar. De vensterbanken zelf zijn mooi en strak afgewerkt. En wat ook belangrijk is, iedereen daar is heel aardig en behulpzaam. Heb ik ooit weer een vensterbank nodig, weet ik waar ik ze bestel. Een dikke duim omhoog.

Een bedrijf dat zijn afspraken meer dan nakomt.

Snellere levering dan oorspronkelijk aangegeven. Mooie kwaliteit tegen concurrerende prijs. Bij het ophalen in Venlo werd alles netjes in de auto gelegd, hoefde zelf eigenlijk niets te doen. Super.

Snelle levering

Nog snel vensterbanken en deurdorpels van Belgisch hardsteen besteld voor de stukadoors begonnen. Alles kon al binnen korte tijd opgehaald worden. Het ziet er allemaal keurig afgewerkt uit.

Uitstekende gebruikersvriendelijke website

Ik was op zoeke naar een naar enkele natuursteen vensterbanken. Bij online natuursteen was het zeer eenvoudig om dit te bestellen tegen een acceptabele prijs.

Goede prijs kwaliteit voor op maat geleverd werk!

Bestelling gedaan van hardstenen plint. precies op maat. Prijs hiervoor is echt prima. Wel flinke verzendkosten, maar de moeite waard om in Venlo op te halen. Prima communicatie verder via telefoon /app.

Goede service en mooi product

Vensterbank is van mooie kwaliteit en goed afgewerkt. Contact was prima en bij afhalen was de service ook prima.

uitstekende ervaring

Er wordt heel duidelijk gecommuniceerd. Product is uitstekend afgewerkt. Maatvoering is precies.