Topservice mooi product

Vensterbanken en dorpels besteld! Alles mooi en op maat en op tijd geleverd conform afspraak!

Precies naar wens en exact geleverd

Configurator werkt prima. Vensterbanken op pallet geleverd en voorzien van bescherming. Betaalbare prijs in tegenstelling tot concurenten. Op afgesproken dag en tijd geleverd.

Keurig gemaakt en snel.

Had geen tijd om eerder te reageren. We zijn zeer tevreden over de geleverde vensterbanken. Er is alleen een meet fout gemaakt. De kleinste vensterbank is door ons gemeten op 91,4cm, hij is alleen geleverd op 94,1. Gelukkig hebben we het kunnen oplossen. Hoop dat jullie de volgende allert hierop zijn.

Afspraken nakomen.

3 raamdorpels hadden niet de afgesproken afmeting. Tijdstip van levering ook niet conform afspraak.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

Bestelling geplaatst voor 1 vensterbank, bij afhalen zag ik dat ze de zijkanten vergeten waren te polijsten. Dit is gelijk door pascal uitgevoerd en 10 min later was mijn vensterbank klaar. Top!

Top produkt voor een goede prijs

Waren de goedkoopste aanbieder en de natuursteen dorpels waren exact op maat.

Geweldige site en uitstekende service !!

Top service !!

Goede kwaliteit, goede prijs, levering volgens afspraak.

Eenvoudig te bestellen via de website en de prijs is direct te zien. Bij kleine bestellingen zijn de vervoerskosten bijna net zo hoog (en dus een drempel) als het product zelf, dus de afweging om het product zelf op te halen is dan snel gemaakt. Het product, in mijn geval 2 vensterbanken, voldoet aan de verwachtingen. Mijn volgende bestellingen zijn weer bij Online Natuursteen.

Alles volgens afspraak en goede prijs kwaliteit

Hele mooie vensterbanken besteld en super afgehandeld. Zal jullie zeker aanbevelen!

Snelle service,goede prijs kwaliteit verhouding.

Gewoon Goed!!

Prima kwaliteit

Mooie kwaliteit vensterbank. Prima service. Alleen het afhalen was een beetje ingewikkeld.

Goede kwaliteit en prettige communicatie

We hebben onze composiet vensterbanken hier besteld. Fijn bedrijf, ze weten waar ze het over hebben. Levering keurig verzorgd en op tijd en alles past perfect.

prima service en makkelijke communicatie

helderheid over levertijd, snelle communicatie als je vragen hebt.

Snel en correct geleverd.

Afhaalpunt was wel even verwarrend omdat dit bij een rijtjeswoning was. Misschien even tevoren hierover informeren? Nu dacht ik eerst dat mijn navigatie niet het juiste adres had gevonden.

Prachtig geleverd werk

Makkelijk besteld, mooie resultaat en alles exact op maat. Ik zal in de nabije toekomst zeker nog wat aantal andere bestellingen doen gedurende de verbouwing

Top. Snel en voordelig

Uit drie offertes de snelste levertijd en meest voordelig. Goede kwaliteit steen. Binnenkort een tweede bestelling, ik zal laten weten of die ook zo hoog scoort!

Prachtig!

Twee vensterbanken op maat laten maken. Na eerst een schets gemaild te hebben bijzonder snel een indicatieve prijs. Vervolgens de def. tekening gemaakt. Goede communicatie en eindresultaat is exact wat bedoeld was.

Top geregeld!!

Echt prachtige vensterbanken en perfect op de bestelde maat !! zeer goede service met ophaal mogelijkheid in Bodegraven. Zijn inmiddels aan onze derde bestelling bezig. Hartelijk dank Team Online Natuursteen!! Door jullie is ons huis nog mooier geworden

Zeker geslaagd

Heb een tweetal vensterbanken besteld. Het bestellen via de website gaat Heel eenvoudig en ook andere vormen met uitsparingen zijn mogelijk. Het inbrengen van de maatvoering gaat super en nauwkeurig. Bezorging was zelfs nog iets eerder dan aangeven. De produkten werden netjes op een houten palletje afgeleverd en passen precies.

keurig geregeld

af te halen in de randstad daar waar conculega's een groot bedrag rekenen aan transportkosten

Snelle service, mooi resultaat, organisatie kan beter

Veel mogelijkheden Fijne mensen in omgang Goede prijs Snelle service Echter organisatie kan beter: Ik kreeg geen bericht dat de vensterbank klaar was. Na uiteindelijk zelf gebeld te hebben bleek hij al klaar. Bij ophalen bleek de zijkant niet afgewerkt te zijn. Dat stond ook zo op de werkbon maar wel aangevinkt bij de bestelling. Fout werd direct erkend meteen verholpen.

Super bedrijf met een super service

Vergeet alle bouwmarkten voor vensterbanken. Bij online natuursteen wordt er naar je geluisterd, mee gedacht en ze hebben kennis van zaken. En de service is super!

keurig bedrijf, scherpe prijs

Voor badkamermeubel Belgisch hardstenen blad besteld met twee gaten voor twee waskommen. Alles perfect, product, levering en prijs. Oprecht erg tevreden over deze leverancier.

Ik ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit

Goed en mooi afgewerkt.

De deurdorpels die we besteld hebben zijn goed en mooi afgewerkt, en zijn precies op maat. Goede en snelle levering.