Prima ervaring, goede communicatie

Ik kan hier vrij kort over zijn, ze hebben netjes de stenen plaat afgeleverd optijd en goed gecommuniceerd. Geen enkele klacht dus en ik zou ook niet weten wat hier nog aan verbetert zou kunnen worden. Het is heel simpel, als iets goed is, dan is het goed!

We zijn heel blij met hoe we geholpen zijn!

Door verkeerd meten van onze kant kwamen we centimeters te kort. Online natuursteen heeft met ons meegedacht en kwamen met een oplossing. Hele mooie vensterbanken waar we erg blij mee zijn.

Korte doorloop tijden, zeer goede prijs. Ophalen goede optie. Goede oplossing aangeboden bij mis verstand. Mooi product goede afwerking

Erg tevreden, makkelijk bestellen en snel in productie genomen

In mijn zoektocht naar nieuwe vensterbanken, via google maps terechtgekomen bij dit bedrijf. Een nette website met duidelijke uitleg over materiaal, maatvoering en bestelling. Erg tevreden over het resultaat.

Perfect product!!

Exacte maatvoering, goede kwaliteit van de natuursteen. Vriendelijke en goed verzorgde afhandeling en bij afhaling hulp gekregen bij laden. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor wie nog geen klant is.

Mooie dorpels laten zagen en goede kwaliteit

Bestelling was eerder klaar dan verwacht en netjes gezaagd alles paste precies. Super fijne feestdagen van een zeer tevreden klant

Past perfect

De extra vensterbank voor bij de trap was snel geregeld. We zijn er erg blij mee en de service en uitleg prima!

goed snelle levering , duidelijk communicatie

Hele goede ervaring

Nette levering en een vriendelijk ontvangst. Keurig net product. Aanrader!!

Fijn en duidelijk bedrijf

Bij mijn zoektocht naar betaalbaar (natuur/composiet) steen vensterbanken, hier terecht gekomen. Er werd snel gereageerd op vragen, en de uiteindelijke levering ook op korte termijn.

tijdig geleverd met de maten zoals online aangegeven

vlot bestel proces, goed prijs, goede communicatie

Snel en goed geholpen

Telefonisch contact gehad voordat ik de vensterbanken bestelde, omdat we ze sneller nodig hadden dan de standaard productie- en levertermijn. Daarin een afspraak gemaakt voor een bepaalde dag en de vensterbanken waren netjes de dag ervoor al klaar. Goede kwaliteit, wat je mag verwachten. Dus erg tevreden over het geheel!

Beschadigd product afgeleverd, maar door goede service toch tevreden

Helaas was het bestelde vensterbankje door matige verpakking beschadigd afgeleverd. Één mailtje en het vensterbankje werd snel opgehaald en korte tijd later ontvingen wij een vervangend mooi exemplaar. Het betrof hier slechts een kleine bestelling, maar toch werd de klacht serieus genomen en opgelost. Wij zijn in ieder geval tevreden.

Alles goed geregeld

Snel besteld betaald en bericht toen mijn bestelling in productie ging.Bericht gehad toen mijn bestelling klaar was.Zelf opgehaald op de fabriek.Alles duidelijk en zonder problemen.

Makkelijk bestellen en alles volgens afspraak afgewerkt

Alles volgens info afgewerkt met een duidelijke voortgangsmelding! Super tevreden.

Professioneel duidelijk vakwerk.

Bijzonder goede en duidelijke internetsite. Feed back bij bestelling een verademing. Ontvangst op bedrijfslokatie duidelijk en vriendelijk. Afwerking van bestelde materiaal en maatvoering zoals opgegeven bij bestelling exact.

Zeer ontevreden!

4 maanden geleden besteld, werd al gezegd dat het na de zomervakantie zou komen. Nou prima. Komen de vensterbanken eindelijk, is niks goed op maat! Vervolgens weer 5/6 weken mailen en telkens weer hetzelfde verhaal dat ze de mail niet hebben gehad. Ze zouden het met spoed maken! Weer 3 weken wachten. Eindelijk komen ze dan en zijn er 2 vensterbanken die tweeën verdeeld...... En de derde is weer niet goed!

Mooie vensterbanken

Je word na bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer er verwacht word wanneer je vensterbanken klaar zijn. Ik heb ze zelf opgehaald en ook het ontvangst was hartelijk en duidelijk. Vensterbanken voldoen geheel aan de verwachting.

Goede kwaliteit, slechte communicatie

Voor een renovatieproject hadden wij nieuwe dorpels nodig. Op de site werd van te voren vermeld wanneer deze gereed zouden zijn. Omdat er wat druk op stond wilde ik tussentijds informeren wanneer ik de dorpels op kon halen, dit ging zeer moeizaam. Ik werd niet teruggebeld, terwijl dit wel beloofd werd en er werd niet of heel laat gereageerd op email. Uiteindelijk kon ik de producten wel op tijd ophalen. Op de ophaallocatie zijn nog wat logistieke verbeteringen te doen. Maar uiteindelijk ben ik wel zeer tevreden met het eindproduct en zou ik het zeker aanraden mits je wat tijd en geduld hebt.

Betrouwbaar adres voor natuursteen

Bestellen via website verliep probleemloos, heldere communicatie m.b.t. voortgang order en verwachte leverdatum, die werd waargemaakt. Prima verhouding tussen prijs en prestatie, daarom van harte aanbevolen.

Op tijd geleverd

Erg duidelijk wat betreft de leverdatum. Was ook mooi op tijd geleverd. Mooi product. Alleen jammer dat er geen onderhoudsadvies bij zi.

uitstekend

Komt afspraken na en superhandig volgsysteem

Maatvoering ok zaagsnede ondermaats

Zaagkanten niet recht

Eenvoudig bestellen & mooi product

Bestelling is eenvoudig te plaatsen. Precies ontvangen zoals besteld. Zeer goed te spreken!

Simpel bestellen, prima product

Het bestellen op de site was eenvoudig, de afhandeling goed te volgen en de levering volgens afspraak, wat wil een mens nog meer