Mooie kwaliteit en service voor een goeie prijs

Eerder al een binnendrempel besteld en na deze goeie ervaring voor het huis van mijn schoonouders ook een besteld. Site is overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling. Kwaliteit is echt top en de prijs heel erg scherp.

Mooie prijs/kwaliteit vensterbanken met levering volgens afspraak.

Het zijn mooie vensterbanken, geleverd zonder beschadigingen en volgens afspraak binnen de afgesproken levertermijn. Zeker aan te bevelen!

Prima bedrijf, snelle service en komen hun afspraken na.

Prima bedrijf, snelle service en komen hun afspraken na.

keurig meegedacht en netjes en goed op maat geleverd!

dorpel netjes geleverd en gister geplaatst. chauffeur had geen huisnummer meegekregen dus belde netjes!.

Top. Professionele afhandeling.

Vensterbanken besteld en waren snel klaar om op gehaald te worden. Netjes verpakt tegen beschadigingen. Toppers

Prima website

Op zoek naar hardstenen dorpels op maat? Dan moet je hier zijn! Goede website, prima prijs-kwaliteit verhouding en keurig op maat gezaagd.

Veel keuze en goede klantenservice

Wij hebben hier vensterbanken besteld. Eerste hebben een paar proefstukken besteld. Hier moet een kleine bijdrage voor betaald worden. Eenmaal gekozen is een goede meetstaat maken en doorgeven van belang. Eventuele extra sponningen kunnen via de mail doorgegeven worden. Klantenservice is via de mail goed bereikbaar. Telefonisch ook. Na de bestelling kan de status van de productie en levering gevolgd worden. Wij zijn erg tevreden.

Snelle levering volgens afspraak

Bestel geregeld via online natuursteen. Duidelijke webshop en snelle levering.

nette en snelle levering

Monster stukjes aangevraagd en ontvangen. Daarna een bestelling geplaatst. Deze werd keurig op tijd geleverd. Zeker een aanrader.

Mooie kwaliteit voor een nette prijs

We hebben voor onze hele woning marmer composiet vensterbanken besteld. Helaas gingen de koeriers die het bedrijf had ingeschakeld niet zo netjes om met de op maat gemaakte vensterbanken en hebben we eerst twee keer een beschadigde levering gehad, maar dit werd zeer coulant opgelost door het bedrijf. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!

Moest een kleine aanpassing doen na de bestelling en dit werd gelijk opgepakt

Top ervaring

Een marmercomposiet vensterbank besteld. Deze is erg mooi en zeer snel geleverd. Een goede ervaring met online natuursteen.

Goede ervaringen met het on-line bestellen van vensterbanken. Ze geven ook goede adviezen bij telefonisch contact. Goede opvolging van levering. Ik zou deze partij zeker aanraden!

Goede kwaliteit

Goed en snel geleverd

Snel, scherp geprijsd, mooi product.

We hebben 2 Belgisch hardsteen platen besteld. De prijs was concurrerend, de platen erg mooi afgewerkt en het werd een week eerder als gezegd thuis afgeleverd. Ik vond alleen de verzendkosten best veel, veel heel erg tevreden.

Perfect op maat.

Ik heb diverse vensterbanken besteld en alles was perfect op maat. Snel geleverd, voor herhaling vatbaar dus !!

Prima, zou er zo weer bestellen!

2 vensterbanken besteld en opgehaald. Netjes nog met beschermfolie erop en de juiste maat. In het vervolg zal ik hier weer bestellen.

Snelle levering van goede producten via heldere website

Een dorpel en een afwerkstrip snel geleverd. Geen verrassingen, maar precies zoals via de heldere site belooft. Zeer tevreden!

Prima website, goede communicatie

Bestelde 2 composiet natuursteen vensterbanken die rondom geslepen werden. Waren al gemaakt maar er werd goed meegedacht om het midden toch recht te zagen. Tip: bestel gewoon de gehele breedte dan zal online natuursteen gewoon de vensterbank in het midden recht zagen (tenzij het uit 1 stuk kan, staat wel vermeld). Snelle levering, inmiddels met tegelljjm zitten ze er in. Heel mooi geworden!

Eenvoudig en goed.

Maten zelf opmeten, invullen en binnen een week een op maat gemaakte dorpel! Hoe gemakkelijk kan het zijn.

Goede service, goed product

Overzichtelijke site, snelle levering, behulpzaam personeel. Te verbeteren is de logistieke afhandeling bij het ophalen. In elk geval duidelijk aangeven wat de bedoeling is op de site. Nog beter de afhandeling op één lokatie te doen.

Duidelijke communicatie, snelle levering, prima kwaliteit

Duidelijke communicatie, snelle levering, prima kwaliteit

Uitstekend!!!

Snelle service, goed time management, duidelijke communicatie. Prijs vriendelijk.

fantastisch

Snelle levering van de standaard maten. Zeer tevreden.

Vensterbankje : prijs kwaliteit zeer goed

Gezocht naar een op maat te maken vensterbank(je). Via zoeken internet terecht bij Online Natuursteen. Prima keuze gemaakt. Precies op maat. Prettig om af te halen. Prijs oké. Vensterbankje van composiet (Belgische hardsteen look)