Makkelijk online bestellen .

Heel eenvoudig en makkelijk te bestellen het product wat je zoekt . Afhalen loopt ook makkelijk goed te vinden en snel geholpen .

De kwaliteit spat er van af!

Goede ervaring met bestellen; de website is overzichtelijk en bestellen is eenvoudig. Prijzen zijn prima en de kwaliteit van de producten is uitmuntend. We hadden gekozen voor ophalen en werden snel geholpen ter plekke. Het is duidelijk dat er een groot bedrijf achter zit, want alle bestellingen lagen keurig geordend klaar. Ook werd een handje meegeholpen om de spullen in de auto te leggen.

Levering te laat; slechte communicatie

Levering blijft uit op aangegeven dag, zonder dat hierover contact wordt opgenomen. Telefoon wordt niet opgenomen, mails worden niet beantwoord.

Uitstekend!

Vanaf het eerste bezoek aan de website, het bestellen van de producten tot aan het afhalen van de bestelling was de service uitstekend. De uitleg betreffende de maatvoering was duidelijk, de informatie compleet en de communicatie steeds helder.

Kwaliteit goed, bezorgen of afhaken belabberd.

Meerdere malen besteld bij online natuursteen. Kwaliteit goederen is gewoon goed. De afhaal afspraken of bezorg datums zijn belabberd, afhalen kan alleen op tijden die hun het beste passen, afgesproken bezorgdatums worden niet nagekomen. Komen een dag later met een bericht dat we er niet aan toe gekomen zijn. Of je zelf niet afspraken hebt staan met opdrachtgevers waar je de materialen voor besteld hebt. Voor mij na meerdere bestellingen vanaf nu een “no-go”

Mooie producten en goede service bij nabestellingen.

Producten zijn mooi gemaakt en goed verpakt. Toen ik later wat bijbestelde kon dat mooi met eerste bestelling mee. Bezorgkosten zijn best flink maar het is ook een zwaar product en daarin zijn ze gelijk aan anderen. Veel keuzes in aanpassen maten en vorm.

Fijn bedrijf. Scherpe prijs en prima service.

Prijs is scherp. Ze houden zich aan de afspraken. Je krijgt telkens een mail als het product een fase verder is.

Goed materiaal, matige service

Ik ben erg tevreden over het geleverde materiaal. maar de telefonische service word naar hoe het klonk door een vrouwtje aan de keuken tafel gedaan die allerlei memo blaadjes op haar aanrecht heeft liggen met klachten en meldingen en deze blaadjes verzamelde en als het er genoeg zijn dan gooit ze deze netjes als een hoopje weg maar even serieus het is 1 vrouw die ik 6 keer op 1 dag gebeld heb om dat zij mij terug zou bellen en dit telkens niet deed ze heeft me 4 keer verteld dat ze de memo kwijt was en dat ze er over een uurtje op terug zou komen wat niet gebeurde terwijl het enige dat ik vroeg was of het product klaar was... Maar Nogmaals het zijn wel kwaliteit vensterbanken!!

Mooi composiet maar verschil tussen de twee vensterbank delen

Twee op maat gemaakte composiet vensterbank delen (dikte 2cm) bleken bij montage te verschillen in dikte (ca 1 mm) en ook de randafwerking verschilt in diepte waardoor de delen in het midden niet mooi op elkaar passen. Vooral dat laatste is jammer. Op zich verder een mooi materiaal met kloppende breedte.

Mooie vensterbanken die perfect op maat zijn geleverd

Goede positieve ervaring

Chique

Mooie uitstraling, perfect op maat. Geleverd op dag die bij de bestelling al aangegeven was

Uitermate tevreden!

Maten klopte precies, kleur materiaal perfect en het werd in overleg eerder geleverd dan afgesproken. Mijn volgende vensterbanken bestel ik hier weer.

Klasse

Klasse product en zeer betrouwbare bedrijf.

Heel netjes geholpen

Prachtig product, waarbij een foutje aan mijn kant wat inmeting betreft, ik echt geweldig ben geholpen.

2 dorpels en 2 vensterbanken besteld. Alle 4 in verschillende maten. En alle 4 pasten ze perfect! De levering was ook super. De meneer die bezorgde bracht alles netjes binnen, met ontzettend veel voorzichtigheid. We kregen wat olie in een bekertje erbij zodat we de dorpels en vensterbanken nog wat konden oppoetsen als ze er in liggen.

Prachtige vensterbanken op maat

Top bedrijf!

Bestelling via de website voldeed precies aan de verwachting!

Duidelijke website en correcte afhandeling van online natuursteen. We hebben een partij vensterbanken afgenomen en die in Venlo opgehaald. Daar werd alle moeite gedaan om deze goed te verpakken, zodat we ermee veilig naar huis konden rijden. Top!

Uitstekende service, goed product

Door drukte leek de levering van mijn bestelling uit te lopen. In goed overleg met online natuursteen hebben ze ervoor gezorgd dat ik de 3 vensterbanken toch heb kunnen monteren voor mijn stukadoor aan de slag ging. Top service! Dank daarvoor. Producten zelf, voldeed volledig aan de gewenste maatvoering, kwaliteit en uitvoering, zoals ik ze besteld had.

Toppie!

4 composiet vensterbanken besteld met specifieke maten. De maten waren perfect en ze waren ook snel klaar. Erg tevreden met het bestelde product.

Snelle levering van gekocht product

De website is overzichtelijk om te bestellen en maten + bewerking is eenvoudig in te vullen. Levering gaat erg snel, gecombineerd met een scherpe prijs. Jammer dat het niet mogelijk is om te kiezen voor polijsten.

Snelle service en super netjes

Wij hadden redelijk snel vensterbanken nodig in verband met de stukadoor in ons nieuwe huis. Er werd super meegedacht en ik kom het relatief snel ophalen in Venlo. 1 klein puntje van aandacht: bovenaan de afhaal e-mail staat het adres waar het bedrijf is gevestigd en niet het afhaal magazijn. Ik heb dus eerst een mooie tour door Venlo en omgeving gehad maar werd ter plekke alsnog netjes maar het magazijn gestuurd.

Mooie vensterbanken zoals beloofd op de website. Eerder klaar dan aangegeven tijdens bestelling. Goede communicatie

Ik had een aparte maat natuursteen nodig welke ook nog aan de onderzijde gedeeltelijk glad gemaakt moest worden. Dit alles, plus duidelijke communicatie omtrent de levertijd verdient 5 sterren!

Exact wat wij besteld hadden

De vensterbank die wij besteld hebben past exact en ziet er goed uit. Prijs-kwaliteit is dus prima. Ook fijn dat koerier de vensterbank naar binnen bracht.