Beschadigd product afgeleverd, maar door goede service toch tevreden

Helaas was het bestelde vensterbankje door matige verpakking beschadigd afgeleverd. Één mailtje en het vensterbankje werd snel opgehaald en korte tijd later ontvingen wij een vervangend mooi exemplaar. Het betrof hier slechts een kleine bestelling, maar toch werd de klacht serieus genomen en opgelost. Wij zijn in ieder geval tevreden.

Alles goed geregeld

Snel besteld betaald en bericht toen mijn bestelling in productie ging.Bericht gehad toen mijn bestelling klaar was.Zelf opgehaald op de fabriek.Alles duidelijk en zonder problemen.

Makkelijk bestellen en alles volgens afspraak afgewerkt

Alles volgens info afgewerkt met een duidelijke voortgangsmelding! Super tevreden.

Professioneel duidelijk vakwerk.

Bijzonder goede en duidelijke internetsite. Feed back bij bestelling een verademing. Ontvangst op bedrijfslokatie duidelijk en vriendelijk. Afwerking van bestelde materiaal en maatvoering zoals opgegeven bij bestelling exact.

Zeer ontevreden!

4 maanden geleden besteld, werd al gezegd dat het na de zomervakantie zou komen. Nou prima. Komen de vensterbanken eindelijk, is niks goed op maat! Vervolgens weer 5/6 weken mailen en telkens weer hetzelfde verhaal dat ze de mail niet hebben gehad. Ze zouden het met spoed maken! Weer 3 weken wachten. Eindelijk komen ze dan en zijn er 2 vensterbanken die tweeën verdeeld...... En de derde is weer niet goed!

Mooie vensterbanken

Je word na bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer er verwacht word wanneer je vensterbanken klaar zijn. Ik heb ze zelf opgehaald en ook het ontvangst was hartelijk en duidelijk. Vensterbanken voldoen geheel aan de verwachting.

Goede kwaliteit, slechte communicatie

Voor een renovatieproject hadden wij nieuwe dorpels nodig. Op de site werd van te voren vermeld wanneer deze gereed zouden zijn. Omdat er wat druk op stond wilde ik tussentijds informeren wanneer ik de dorpels op kon halen, dit ging zeer moeizaam. Ik werd niet teruggebeld, terwijl dit wel beloofd werd en er werd niet of heel laat gereageerd op email. Uiteindelijk kon ik de producten wel op tijd ophalen. Op de ophaallocatie zijn nog wat logistieke verbeteringen te doen. Maar uiteindelijk ben ik wel zeer tevreden met het eindproduct en zou ik het zeker aanraden mits je wat tijd en geduld hebt.

Betrouwbaar adres voor natuursteen

Bestellen via website verliep probleemloos, heldere communicatie m.b.t. voortgang order en verwachte leverdatum, die werd waargemaakt. Prima verhouding tussen prijs en prestatie, daarom van harte aanbevolen.

Op tijd geleverd

Erg duidelijk wat betreft de leverdatum. Was ook mooi op tijd geleverd. Mooi product. Alleen jammer dat er geen onderhoudsadvies bij zi.

uitstekend

Komt afspraken na en superhandig volgsysteem

Maatvoering ok zaagsnede ondermaats

Zaagkanten niet recht

Eenvoudig bestellen & mooi product

Bestelling is eenvoudig te plaatsen. Precies ontvangen zoals besteld. Zeer goed te spreken!

Simpel bestellen, prima product

Het bestellen op de site was eenvoudig, de afhandeling goed te volgen en de levering volgens afspraak, wat wil een mens nog meer

Eenvoudig bestellen en ophalen

Eenvoudig bestellen aaan de hand van standaardvormen en ophalen bij het magazijn.

Een mooi product voor een nette prijs

Goede service en kwaliteit. Er wordt meegedacht met de klant m.b.t. levering van de producten. Goed te bereiken.

Ik had bij 'Online Natuursteen' stenen vensterbanken besteld. De bestelling is prima verlopen! Ook de vensterbanken zijn geheel naar wens. Door 'Online Natuursteen' wordt je goed op de hoogte gehouden van het voortgangsproces en de bestelling was precies op de van te voren beloofde datum klaar om opgehaald te worden! Prima service en klantvriendelijk personeel! Kortom heel tevreden! Pepijn

Heel klantvriendelijk

We hadden een stuk hardsteen nodig dat het zelfde was als een bestaande vensterbank. Heel goed geholpen met de bestelling online plaatsen en de status van de bestelling is perfect te volgen. Product perfect afgeleverd.

Erg goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

2 dorpels besteld er zat wel een bepaalde levertijd op. We werden erg goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en kregen dan ook een mail binnen de gestelde lever termijn dat de dorpels klaar waren en konden worden opgehaald. Zeer tevreden over Online Natuursteen

Fantastische maatwerk buitendeurdorpel

Fijn dat de maten helemaal naar wens zijn te bestellen. Duidelijke tekening op de site. Levertijd was ook vooraf duidelijk gecommuniceerd. Fijn dat we in Bodegraven konden ophalen.

Goede kwaliteit

Kwaliteit van de vensterbank is top. Levering verliep in eerste instantie moeizaam maar is super netjes allemaal opgelost en afgehandeld !!

Product en klantenservice en prijs perfect in orde!

Onze vensterbanken zijn gemaakt volgens bestelling en helemaal naar wens. Kwaliteitsproduct en de prijs klopt. Vanwege Corona gebeld voor ik in de auto stapte om ze af te halen. Bleken ze alleen 's ochtends telefonisch bereikbaar, niet onoverkomelijk. Maar helemaal top!

Perfecte manier van zakendoen.

Heldere website, snelle communicatie, duidelijke levertermijn, goed product en goede prijs.

Bijzonder klantvriendelijke service en hoge kwaliteit producten!

Makkelijk besteld en perfect op maat

Via de webshop 2 dorpels besteld via het eenvoudige en begeleidende menu. Alles wat ik verwerkt en bewerkt wilde, is te kiezen. Bestelling, betaling en orderinfo zijn duidelijk en praktisch legadvies gekregen bij afname. Eigenlijk niet te geloven dat deze kwaliteit van materiaal en afwerking voor de aangegeven prijzen beschikbaar zijn. Beide dorpels liggen nu mooi te zijn en zijn echte blikvangers in de woonkamer geworden.

Heel goede service en goed materiaal

Heb besteld via de webshop erg handig en een duidelijke omschrijving van het product. Ben erg tevreden.