Top service!

De site is duidelijk met bestellen en de keuzes die je kunt maken. Aan mijn vraag of het al eerder klaar kon zijn dan de verwachte datum werd alle medewerking aan verleend. Top! Het afhalen van de bestelling liep ook goed. Vriendelijk personeel. Ik ga hier zeker nog meer vensterbanken bestellen.

Topkwaliteit

Topkwaliteit voor een goede prijs. Mooi afgewerkt en een goede communicatie mbt bezorging

Hele goede ervaring

Vensterbanken voor ons nieuw huis online besteld, goede en duidelijke website was makkelijk te bestellen. Goede afspraken met telkens een belletje wanneer ze het kwamen brengen , echt heel fijn. Later bleek dat een vensterbank een klein beetje beschadigd was, hoe of wat was niet duidelijk , het kon gelukkig verholpen worden door de achterkant ook te slijpen zodat we het toch konden gebruiken , ook hier een hele fijn medewerking. Top !

Mooie Dorpel op basis van eigen ontwerp gemaakt.

Eigen ontwerp was afwijkend van normale dorpels. Online natuursteen besteedt veel tijd en aandacht aan het ontwerp. En pas als ontwerp helemaal akkoord is, wordt het in productie genomen. Per ongeluk was de dorpel toch fout gemaakt. Maar het bedrijf heeft gezorgd dat er een nieuwe dorpel is geproduceerd. Prima service.

Online en toch persoonlijke service

Mijn bestelling kon ik eenvoudig online plaatsen. Over de voortgang van de productie van mijn order werd ik via email op de hoogte gehouden. De dag voor de bezorging werd ik ook nog netjes gebeld om de exacte tijd en plaats te controleren. Foutloos en snel geleverd. Supertevreden!

Gewoon goed !

Overzichtelijke en duidelijke internetsite. Na het bestellen een duidelijk verloop van de daarop volgende stappen in het proces d.m.v. emails. Ik ben zeer tevreden.

Helemaal goed!

Goed. Snelle levering Bellen als je order onderweg is Volgens afspraak afgeleverd

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Marmercomposiet Riva plateau's op maat laten maken inclusief speciale bewerkingen. Op mijn verzoek kortere levertijd gerealiseerd waarvoor dank. Wel enigzins apart dat de zijkanten en de facetbewerkingen van alle plateau's mat zijn gelaten, terwijl de bovenkant hoogglans is. Dit constateerde ik overigens pas thuis ná het reinigen van deze plateau's... Ik heb dit niet gemeld, want dan had ik weer 2x v.v. Venlo gemoeten om dit alsnog te laten aanpassen. De plateau's zelf zijn héél netjes en onbeschadigd geproduceerd en zien er echt strak uit! Ik zou bij een volgend project hier zeker weer terugkomen!

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over de spullen. In de toekomst zeker weer kopen.

Perfect op maat

Zeer compleet met kit en lijm. Snel na productie bezorgd.

Communicatief en netjes

De vensterbanken waren netjes op de mm aan de maat. Gedurende het proces ook keurig op de hoogte gehouden. Prettig bedrijf om bij te bestellen.

Snel en volgens afspraak.

Contact gaat gemakkelijk, proefstukken waren erg fijn om een keuze te maken. Levering ging snel en alles volgens afspraak.

Zelf ingemeten, doorgegeven en opgehaald ,past precies.

Duidelijke meetinstructie. Bestellen en overleg ging prima. Ophalen was geen probleem. En hij past netjes, mooi afgewerkt.

super

Snelle reactie op mij offerte aanvraag Snelle levering.

uitstekende kwaliteit en service

goed geholpen, vakkundig advies. bezorger gaf zelfs nog tips erg mooie vensterbanken. aanwinst voor mijn woning

Helemaal perfect

Duidelijke website, goede uitleg voor inmeten, na gebeld bij twijfel met goed overleg en een prima en veilige aflevering.

Mooi product voor een goede prijs!

Zeer tevreden met de geleverde vensterbank. Overtreft mijn verwachting. Zeer snelle levering. Zeer goede kwaliteit!

Online een hardstenen dorpel besteld. Bij het ophalen daarvan bleek ik (kennelijk) een maat niet goed te hebben opgegeven. Daar bij bleek men zelf ook een foutje hebben gemaakt. Bestelde dorpel werd opnieuw gemaakt en kosteloos toegestuurd (woon niet in de buurt). Fijn dat men dit zo mooi oploste, ongevraagd!

Snel en goed

Zeer makkelijk te bestellen. En snel geleverd.

Goede klantenservice

Goede klantenservice

Mooi op maat

Snelle levering goede kwaliteit keurig op maat

top, goede service

Mooi product, en de service is goed . Aanrader

Prima, alles geleverd zoals verwacht.

De levertijd was zelfs wat korter dan beloofd. Mijn vensterbank was perfect op maat gemaakt.

Maatvoering niet correct

Wat jammer, twee van de 4 plinten die ik bestelde waren een paar mm te groot. Ik moet nu iemand inschakelen om ze te verkorten. Erg jammer.

Top!