Een prima website!

Ten eerste is het blad van marmercomposiet prachtig! Ik vind de website overzichtelijk en deze geeft juiste informatie en het is makkelijk om iets te bestellen. Verder houden ze je op de hoogte over de status van je bestelling. Al met al een dikke 10!

Top bedrijf.

Binnen een paar dagen na online een preciezie product afgeleverd van kwaliteit. Gebeld voor een kleine aanpassing die meteen is meegenomen in de productie. Zeer tevreden!!

prima communicatie en service. niets op aan te merken

Goede duidelijke communicatie en komt afspraken na

Goede duidelijke communicatie en komt afspraken na

Snelle levering conform specificaties!

Ondanks dat mijn bestelling iets afweek van de standaard, werd deze snel en conform specificaties geleverd!

Goed bedrijf!

Goed en deskundig geholpen door Jack. Weet er veel van en komt met goede oplossingen.

Kwaliteit, bestelproces en levering: allemaal prima1

Goed vindbaar op Web. Doet aan als een betrouwbaar bedrijf. Vragen goed beantwoord. Kwaliteit van het materiaal en de afwerking erg goed. Levering: eerder geleverd dan toegezegd. In de meeste gevallen is dat een pluspunt, maar als er niemand woont op het afleveradres, moet er wat geregeld worden.

Goede kwaliteit, snel en netjes geleverd

Ik had geen standaard maten wat ik nodig had. Toch exact op maat gezaagd natuursteen, netjes en snel met service geleverd.

Prima firma, juiste communicatie

Snelle afhandeling van orders en de vensterbanken zien er top uit. Fijne om de vensterbanken ook op locatie af te halen en de medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De vensterbanken zijn netjes gezaagd en mooie afwerking van de randen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Hele fijne winkel

Meerdere vensterbanken besteld. Met één van de vensterbanken was een klein probleempje (dikteverschil). Ze hebben toen met spoed een nieuwe gefabriceerd én thuisbezorgd, terwijl ik bij de oorspronkelijke bestelling niet voor bezorging betaald had. Kortom: top service! En we zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Nette afhandeling

Vensterbanken zien er netjes uit en zijn correct op maat gemaakt. Door de storm werd om begrijpelijke redenen de levering uitgesteld. Maar werd goed op de hoogte gehouden, wanneer het wel geleverd kon worden en dat werd ook nagekomen.

Het klopt gewoon

Alles op maat en levertijd zoals vooraf aangegeven. Snelle reactie bij vragen.

Prima ervaring, goede communicatie

Ik kan hier vrij kort over zijn, ze hebben netjes de stenen plaat afgeleverd optijd en goed gecommuniceerd. Geen enkele klacht dus en ik zou ook niet weten wat hier nog aan verbetert zou kunnen worden. Het is heel simpel, als iets goed is, dan is het goed!

We zijn heel blij met hoe we geholpen zijn!

Door verkeerd meten van onze kant kwamen we centimeters te kort. Online natuursteen heeft met ons meegedacht en kwamen met een oplossing. Hele mooie vensterbanken waar we erg blij mee zijn.

Korte doorloop tijden, zeer goede prijs. Ophalen goede optie. Goede oplossing aangeboden bij mis verstand. Mooi product goede afwerking

Erg tevreden, makkelijk bestellen en snel in productie genomen

In mijn zoektocht naar nieuwe vensterbanken, via google maps terechtgekomen bij dit bedrijf. Een nette website met duidelijke uitleg over materiaal, maatvoering en bestelling. Erg tevreden over het resultaat.

Perfect product!!

Exacte maatvoering, goede kwaliteit van de natuursteen. Vriendelijke en goed verzorgde afhandeling en bij afhaling hulp gekregen bij laden. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor wie nog geen klant is.

Mooie dorpels laten zagen en goede kwaliteit

Bestelling was eerder klaar dan verwacht en netjes gezaagd alles paste precies. Super fijne feestdagen van een zeer tevreden klant

Past perfect

De extra vensterbank voor bij de trap was snel geregeld. We zijn er erg blij mee en de service en uitleg prima!

goed snelle levering , duidelijk communicatie

Hele goede ervaring

Nette levering en een vriendelijk ontvangst. Keurig net product. Aanrader!!

Fijn en duidelijk bedrijf

Bij mijn zoektocht naar betaalbaar (natuur/composiet) steen vensterbanken, hier terecht gekomen. Er werd snel gereageerd op vragen, en de uiteindelijke levering ook op korte termijn.

tijdig geleverd met de maten zoals online aangegeven

vlot bestel proces, goed prijs, goede communicatie

Snel en goed geholpen

Telefonisch contact gehad voordat ik de vensterbanken bestelde, omdat we ze sneller nodig hadden dan de standaard productie- en levertermijn. Daarin een afspraak gemaakt voor een bepaalde dag en de vensterbanken waren netjes de dag ervoor al klaar. Goede kwaliteit, wat je mag verwachten. Dus erg tevreden over het geheel!