Snel, scherp geprijsd, mooi product.

We hebben 2 Belgisch hardsteen platen besteld. De prijs was concurrerend, de platen erg mooi afgewerkt en het werd een week eerder als gezegd thuis afgeleverd. Ik vond alleen de verzendkosten best veel, veel heel erg tevreden.

Perfect op maat.

Ik heb diverse vensterbanken besteld en alles was perfect op maat. Snel geleverd, voor herhaling vatbaar dus !!

Prima, zou er zo weer bestellen!

2 vensterbanken besteld en opgehaald. Netjes nog met beschermfolie erop en de juiste maat. In het vervolg zal ik hier weer bestellen.

Snelle levering van goede producten via heldere website

Een dorpel en een afwerkstrip snel geleverd. Geen verrassingen, maar precies zoals via de heldere site belooft. Zeer tevreden!

Prima website, goede communicatie

Bestelde 2 composiet natuursteen vensterbanken die rondom geslepen werden. Waren al gemaakt maar er werd goed meegedacht om het midden toch recht te zagen. Tip: bestel gewoon de gehele breedte dan zal online natuursteen gewoon de vensterbank in het midden recht zagen (tenzij het uit 1 stuk kan, staat wel vermeld). Snelle levering, inmiddels met tegelljjm zitten ze er in. Heel mooi geworden!

Eenvoudig en goed.

Maten zelf opmeten, invullen en binnen een week een op maat gemaakte dorpel! Hoe gemakkelijk kan het zijn.

Goede service, goed product

Overzichtelijke site, snelle levering, behulpzaam personeel. Te verbeteren is de logistieke afhandeling bij het ophalen. In elk geval duidelijk aangeven wat de bedoeling is op de site. Nog beter de afhandeling op één lokatie te doen.

Duidelijke communicatie, snelle levering, prima kwaliteit

Duidelijke communicatie, snelle levering, prima kwaliteit

Uitstekend!!!

Snelle service, goed time management, duidelijke communicatie. Prijs vriendelijk.

fantastisch

Snelle levering van de standaard maten. Zeer tevreden.

Vensterbankje : prijs kwaliteit zeer goed

Gezocht naar een op maat te maken vensterbank(je). Via zoeken internet terecht bij Online Natuursteen. Prima keuze gemaakt. Precies op maat. Prettig om af te halen. Prijs oké. Vensterbankje van composiet (Belgische hardsteen look)

Snel en mooi

Makkelijk besteld. Precies de maten die ik besteld had. Helaas geen tracking of enige indicatie wanneer het geleverd zou worden. Je krijgt een email met: verzonden. Meer niet. Voorderest alles prima en snelle service!

Duidelijke website

Erg duidelijke website en snel geleverd. En uiteraard van prima kwaliteit.

Duidelijke site, snel geleverd en een goede prijs.

Snelle reactie op mail, en een goed product voor een goede prijs.

Goed geholpen!

Goed contact gehad, de vensterbanken waren snel klaar om op te halen! Snelle verwerkingstijd :-)

Goed geholpen!

Nette prijzen en korte levertijd

Op de website is gelijk duidelijk wat de levertijd van het materiaal is. Doordat ik het materiaal zelf heb opgehaald heb ik de transportkosten kunnen besparen. Tijdens het ophalen van het materiaal, netjes en snel geholpen.

Alles volgens afspraak en fijn mee gedacht met de oplissing en alle maten nauwkeurig gecontroleerd

Top service.Alles volgens afspraak

Vensterbank

Wij waren op zoek naar een vensterbank, en hebben hem bij online natuursteen besteld. Ervaring was super, ze hebben een ruime keus en een korte levertijd, kortom als we de volgende vensterbank bestellen weten we waar we moeten zijn.

Mooie vensterbanken op maat

Via de site was het voor mij niet duidelijk of alle maten goed zouden zijn doorgekomen van mijn 3 vensterbanken op maat. Via de mail de vraag gesteld, en daar zeer snel reactie op gehad en via de mail een offerte toegestuurd gekregen. Na een paar dagen de vensterbanken op kunnen halen.

Professioneel maatwerk, zeker aan te bevelen

20 maatwerk hardstenen poeren besteld voor onder de staanders van mijn nieuwe uitbouw. Niet alleen een hele gunstige prijst maar ook door online natuursteen perfect geholpen gedurende het hele project. Duidelijke offerte, duidelijke afstemming met technische tekeningen en duidelijke communicatie over de voortgang (automatisch via mail) en over de hele linie vriendelijk geholpen bij vragen. Zeker aan te bevelen.

Mooi product, goede service.

De communicatie is prettig, het product is mooi en de service bij een onverhoopt probleempje is fantastisch.

Goede service en contact

Vensterbanken voor binnen en buiten besteld. De levering kunnen opdelen, binnen waren de vensterbanken snel nodig. Deze in Venlo kunnen ophalen. De rest van de bestelling wordt op transport gezet.

Na telefonisch overleg een goede keuze via de website kunnen maken. Omdat we de producten snel nodig hadden konden we ze een week later al in Venlo ophalen. Bedankt voor het meedenken!