Mooi Belgisch hardsteen

Mooi Belgisch hardsteen geleverd Aflevering en communicatie ook prima

• Klantvriendelijkheid

Mooi product en nette levering

Op de site duidelijke instructies voor het inmeten en mooi afgewerkt product geleverd gekregen. Blij met het eindresultaat.

• Klantvriendelijkheid

Snelle en keurige levering van een mooie vensterbank

Precies zoals gehoopt. Ik raad de website aan!

• Klantvriendelijkheid

Hele mooie kwaliteit, zorgvuldige levering en prachtige afwerking

Hele mooie kwaliteit, zorgvuldige levering en prachtige afwerking. Wij zullen de rest van onze vensterbanken ook zeker bij deze partij gaan bestellen!

Mooi product

Ik had een planchet besteld. Het zag er uit zoals op de website en werd keurig op tijd geleverd.

Mooie belgisch hardsteen platen

Platen online besteld voor een buitenkamer. Platen worden netjes op tijd en keurig op maat geleverd. Er zaten ook wat mooi, kleine fossielen in. Een pasr kleine oneffenheden, maar dat vonden wij voor buiten niet erg.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

De aankoop voldoet aan onze verwachtingen

Zie boven

• Klantvriendelijkheid

Prachtig materiaal en met zorg vervoerd.

We zijn heel blij met de op maat gemaakte dorpels en vensterbanken. De communicatie is super fijn en een last minute wijziging van bezorglocatie was geen probleem.

Super fijne service

Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk online, levering snel en correct belletje vooraf of levering goed uitkomt (zeer vroeg in de ochtend) heel fijn, levering op tijd en vensterbanken keurig op maat

Zeer goede service

Ik had een meetfout gemaakt en jullie belde mij om de fout te herstellen. Prima . De drempel past nu prima.

Zeer professioneel

Perfect op maat gemaakte tabletten en snelle en correcte levering

Toppie

Dorpel besteld maar ik had per abuis de verkeerde maat ingevoerd. Hier meteen melding van gemaakt per mail. Fout werd keurig gecorrigeerd en inmiddels is de dorpel netjes afgeleverd en passend gemonteerd.

• Klantvriendelijkheid

Mooi afgewerkte en betaalbare producten

Vensterbank op maat besteld om een kastje op te leuken. En dat is uitstekend gelukt. Het product was goed betaalbaar en werd keurig afgewerkt thuis afgeleverd.

good deal

goed en snel

snelle levering

Mijn natuurstenen vensterbank was al na enkele dagen klaar. De bus met kit die ik besteld had, kon moeiteloos worden omgeruild voor een andere bus.

Alles was goed

Maten kloppen, mooi afgewerkt. Goede communicatie mails. Prijs/kwaliteit is goed

Uitstekend!

Natuursteen vensterbanken besteld. Online opgeven van de maatvoering vind ik een beetje omslachtig. Maar goed te doen. Vensterbanken keurig geleverd en voortgang helder doorgegeven. Twee stuks bleken te breed gemaakt, maar dit werd keurig opgelost.

• Klantvriendelijkheid

Super service en kwaliteit!

4 hele mooie vensterbanken besteld. Kwaliteit is super. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en alles ligt voor of op de afgesproken datum klaar. Afhalen gaat ook snel en soepel. Prijzen zijn ook goed!

Uitstekend product, netjes afgeleverd

Mooie natuursteen plank op maat besteld. Bestellen gaat makkelijk. Levertijd klopt precies. Zeer netjes aan de deur afgeleverd door Natuursteenonline!

• Klantvriendelijkheid

reageert bij vragen gewoon vertrouwd bedrijf

bestellen en komt goed

Prima kwaliteit en service

Super handig om via de site precies te bestellen wat je nodig hebt. Vooraf 2 proefstukken besteld om materiaal en kleur te bekijken. De site geeft goede meetinstructies, alles pastte perfect. De mee te bestellen lijm en kit is van zeer goede kwaliteit.

• Klantvriendelijkheid

Goed op maat, op tijd bezorgd, kleur zoals verwacht

• Klantvriendelijkheid

Totaal niets op aan te merken.

Alles netjes op tijd en volgens afspraak gemaakt en klaar voor uitlevering. Opgehaald in Venlo en prima geholpen door de medewerkers. Was nu de tweede en waarschijnlijk niet de laatste levering.

• Klantvriendelijkheid

Top! Duidelijke bestelsite en keurige levering conform afspraak.

Makkelijk online bestellen, tijdens het proces van bestelling tot levering wordt je keurig op de hoogte gehouden. Voor levering werd ik gebeld. De volgende dag zijn de producten op tijd geleverd. Mooie kwaliteit, naar verwachting.

• Klantvriendelijkheid

Eenvoudig besteld en super kwaliteit! Erg tevreden!

Prettig snel besteld een stuk voordeliger en nog snel ook kan deze mannen zeker aanbevelen! Voor bezorgen werd ik netjes gebeld! Ruben Aannemer

Schellekensbeeksingel 7

5953JW Reuver

Over Online Natuursteen

Online Natuursteen is dé specialist voor al uw Belgisch hardsteen, marmercomposiet, graniet en overige natuursteen vensterbanken, raamdorpels, binnendorpels, gevelplinten, vloerpinten, naamborden, wastafelbladen en aanverwante producten. Wij staan voor topkwaliteit maatwerk met scherpe prijzen en snelle levering binnen heel Nederland.