Zeer goede kwaliteit

Als een vensterbank door de lengte niet uit 1 deel kan is dat natuurlijk altijd spannend hoe het eruit gaat zien maar ik heb de delen deze week ontvangen en erin gelijmd en de naad is bijna niet te zien. Het loopt heel mooi over. Ben er heel tevreden mee.

Uitstekend materiaal

Uitstekend materiaal en nette levering.

Gewoon top, zoals het moet zijn.

Makkelijk en duidelijk online te bestellen. Goede communicatie over leverdatum. Vensterbank was uiteindelijk zelfs een week eerder gereed. Mooi verwerkte vensterbank en afgewerkt volgens afspraak. Omdat het een natuurproduct is iets van twijfel over de kleur (zwart) Online Natuursteen heeft op eigen initiatief nog contact opgenomen of de kleur uiteindelijk goed was en nog iets aangeboden om de kleur toch dieper zwart te krijgen. Vensterbank is echt een mooie blikvanger in de keuken.

Keer op keer mooie producten, duidelijke communicatie en goede aflever service.

Meerdere malen natuurstenen dorpels besteld, keer op keer netjes gemaakt volgens wens en netjes afgeleverd. Bij iedere stap in het proces werd netjes een mail gestuurd hoever het proces was.

Super tevreden

Vensterbanken laten installeren. Super netjes! Had zelf in eerste instantie de verkeerde vensterbanken besteld. Online natuursteen heeft daarbij echt een goede stap in onze richting gedaan, terwijl dit natuurlijk niet hoefde. Zeker een aanrader!

Vensterbank perfect afgewerkt en goed op maat

Belgisch hardstenen aangeleverd gekregen. Deze was perfect afgewerkt en goed op maat. Ook werd Ottocoll Hitack hybridelijm meegeleverd. Het was handig geweest als daar een verwerkingsinstructie bij meegeleverd was. Deze lijm was (ook op kamertemperatuur) erg taai om te verwerken.

Weer heel mooi !

Mooi vakwerk!

Mooi product en goede service

Goede ervaring. Na het bestellen wilde ik nog iets wijzigen en heb ik telefonisch contact gezocht. Ik werd vriendelijk geholpen en het wijzigen was geen probleem. Inmiddels product naar wens ontvangen. Goede prijs- / kwaliteitverhouding.

Fast and professional

Overall we are very satisfied with the fast and professional service

Snelle en goede services

De materialen waren goed van kwaliteit goed op maat en snel geleverd. Kan deze partij zeker aanraden

Geleverd zoals afgesproken

Goed op de hoogte gehouden van het produktieproces

Prachtige vensterbanken, hele goede service en een redelijke prijs.

We hadden een bestelling met wat aanvullingen en ongebruikelijke maten, dat ging niet helemaal goed maar de manier waarop dat is opgelost, te beginnen met heel vriendelijk personeel aan de telefoon, maakt dat we jullie zullen aanbevelen!

Correcte levering

Product wordt op maat gemaakt en is van goede kwaliteit, levertermijn is nogal groot maar aanvaardbaar. Ik werd vriendelijk opgebeld om de levering af te spreken

Goed product, fijn thuis geleverd

Makkelijke website om natuursteen te bestellen

Bestelling en verloop goed gegaan. Jammer dat er op een persoonlijke vraag niet wordt gereageerd als je besteld.

Goede kwaliteit en op tijd geleverd

Komen afspraken op tijd na

Goede kwaliteit en communicatie !!

Bij repeat zal ik zeker zo weer bestellen en familie en vrienden dit bedrijf aanbevelen !!

Een goede ervaring

Dat wat ze beloven komen ze na. dat hoor je niet vaak meer!!!!

Goede kwaliteit net afgewerkte natuursteen voor een goede prijs en goede bezorg dienst. Zeker voor herhaling vat baar

Makkelijk bestellen en accurate levering

Bestellen ging makkelijk. Levertijd was zichtbaar tijdens bestellen. Via mail werd keurig steeds status update gegeven. Levering was zelfs paar dagen eerder. Kortom: helemaal tevreden

Snelle en goede levering

Bestellen online ging heel gemakkelijk. Levering was precies voldens de bestelling.

Geweldige klantenservice

Enorm blij met m’n granieten blad. Ben vooraf geweldig geholpen met de keuze maken wat voor mijn badkamer de beste optie is. Fijn dat er zo met me meegedacht werd en dat de tijd werd genomen. De levertijd en levering waren ook naar verwachting. 10/10

TOP! vlotte en prettige communicatie, nakomen van afspraken en geweldige service !

De ervaring spreekt voor zich. Ik kom graag bij ze terug voor een volgend project.

Gewoon top vanaf bestelling tot levering

Mooi product voldoet aan verwachting

Goede service , snelle levering, vriendelijke medewerkers

Prettig geholpen , mooi gemaakte vensterbanken , nette levering