Laden reviews...
233 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en heldere updates. De kwaliteit van de producten is hoog en veel reviews benadrukken de betrouwbare service. Het online bestelproces verloopt vlot en het team was gedurende het hele proces behulpzaam. Over het algemeen was de ervaring zeer positief.
Als 'amateur' zelf de vensterbanken ingemeten, houten mal gemaakt om de maatvoering van twee vensterbanken te controleren. Wij hadden een +- 30graden hoek waar twee vensterbanken op elkaar aansluiten. Zo'n hoek luistert vaak nauw, vandaar is een mdf mal maken geen gek idee. Daarnaast was er voor die twee vensterbanken minder ruimte om hem onder het kozijn te steken. Waardoor we een 'verloopje/infrezing' nodig hadden aan de achterkant. Dit heb ik toen netjes uitgetekend (in sketchup). Ondanks dat dit niet via het standaard aanvraagformulier online kon, middels een offerte aanvraag allemaal mogelijk (zonder een flinke prijsverhoging daarvoor te vragen). De vensterbanken kwamen volledig naar wens aan en zitten er nu netjes in.
29 June 2026
Kevin Vugts
Soest
Vensterbank op maat super kwaliteit
29 June 2026
Ben
Emmen
Vaak vind je leveranciers van natuursteen met standaardmaten voor kozijnmaten die tegenwoordig gebruikt worden. Maar waar vind je een oplossing voor een huis dat nog voor de KVT is gebouwd? Online natuursteen leverde me een op maat onderdorpel die helemaal past.
28 June 2026
Arthur
Epe
Maatwerkdorpel besteld. In eerste instantie dorpel ontvangen met verkeerde afmetingen, maar vervolgens snel en netjes opgelost. Mooie kwaliteit dorpel en goed afgewerkt.
28 June 2026
Javier
Dordrecht
Zeer fijn geholpen met al mijn vragen, zou het zeker aanraden.
H.J.T.
Groningen
Al meerdere malen iets besteld, en wederom perfect op maat en prachtig afgewerkt . Wij zijn er weer helemaal blij mee.
Tammy Dam
Schoonhoven
alles snel geregeld en bezorgd!
ian
axel
Het was voor mij de eerste keer dat ik online bestelde bij "Online Natuursteen" ik moest dan ook afgaan op de beoordelingen die ik had gelezen. De vensterbanken die ik heb besteld voldoen helemaal aan mijn wens. Ook de levering van de vensterbanken kan ik positief over zijn. De bezorger heeft deze netjes en zonder beschadiging bij mij binnen gebracht.
Berry van de Westerlo
Helmond
De bestelling is op de site simpel te plaatsen en alles wordt bij je afgeleverd zoals besteld.
Peter
Bergen op zoom
Hele mooie steen en mooi afgewerkt!
Thijs
Bergen (L)
Hardsteen dorpel besteld, was ruim op tijd klaar en maat/afwerking waren goed.
Jules Adriaan Jozef Van der Kruijs
Budel
Het product is van goede kwaliteit en volledig zoals verwacht. Ook was de levering erg snel, wat ik zeker waardeer. Helaas was de bezorging zelf erg onprettig. Ik werd om 05.00 uur ’s ochtends gebeld met de mededeling dat het pakket beneden in de struiken was neergelegd, waardoor ik midden in de nacht naar buiten moest om het op te halen. Als ik toch wakker gebeld moest worden, was het beter geweest om gewoon aan te bellen en het pakket netjes binnen bij de voordeur achter te laten. Iemand om 05.00 uur bellen voor een bezorging is wat mij betreft echt niet acceptabel.
Yasmin
Amsterdam
Composiet vensterbank prefect op maat gemaakt, en keurig volgens afspraak op tijd geleverd. En dat tegen een goede prijs!
Erik
Arnhem
Mooie kwaliteit, heel nauwkeurig op maat gemaakt. Wordt thuis bezorgd, heel fijn. Wij hadden 1 vensterbank besteld om uit te proberen, vandaag hebben wij ook de overige 4 vensterbanken in huis besteld, we kijken er naar uit!
24 June 2026
Paulien
Wageningen
Product kwam netjes afgewerkt aan
15 June 2026
bob ridderhof
VLAARDINGEN
Op tijd en goed afgeleverd.
15 June 2026
Maria
Merkelbeek
Wij waren opzoek naar een zo dun mogelijke vensterbank en dat is goed gelukt bij natuursteen online. De prijs-kwaliteit is super.
14 June 2026
Liane
Westerbroek
Uitstekende klantenservice. Zeer goed gemaakte vensterbanken. Hartelijk dank.
Katarzyna
Uithoorn
2 vensterbanken besteld en deze konden op de afgesproken datum opgehaald worden. Goede kwaliteit en heel vriendelijke medewerkers. Prijs kwaliteit prima. Een echte aanrader.
Jacob Visser
Bemmel
De hardstenen vensterbankjes zagen er goed uit. Toen ik ze kwam halen, werd ik vriendelijk geholpen tot aan mijn auto. En dat voor een scherpe prijs.
Piet
Oostwoud
Bestellen ging makkelijk, werden goed op de hoogte gehouden van het proces van maken tot leveren.
Jozien Wiessenberg
Zwolle
Uitstekende kwaliteit en het personeel is onwijs vriendelijk en behulpzaam!
Yakub
Leiden
Snelle levering, duidelijke site, goede kwaliteit. Wij hadden hardstenen binnendorpels, perfect afgewerkt, exacte maten... kortom een aanrader!
Henk
Nederweert
Ze denken goed mee. Sturen nog een tekening om te checken of het goed is. Levering is netjes gegaan.
Johan
Veenendaal
Goed, snel en netjes. Gekregen wat ik gevraagd had. Dank voor de snelle service
3 June 2026
H
Venlo
Online Natuursteen is dé specialist voor al uw Belgisch hardsteen, marmercomposiet, graniet en overige natuursteen vensterbanken, raamdorpels, binnendorpels, gevelplinten, vloerpinten, naamborden, wastafelbladen en aanverwante producten. Wij staan voor topkwaliteit maatwerk met scherpe prijzen en snelle levering binnen heel Nederland.
Schellekensbeeksingel 7
5953JW Reuver