Helemaal goed.

Duidelijke website/shop. Levering ook op tijd en netjes volgens afspraak.

Snel geleverd, op de milimeter passend gezaagd natuursteen

Veel keuze in natuursteen, direct online te bestellen. Snel geleverd, proces is in iedere stap te volgen.

Een foutloze, uitgevoerde bestelling

Op een technische vraag werd per omgaande telefonisch gereageerd. Het bestelproces gaat heel gemakkelijk. Bij de bestelling staat ook de verwachte bezorg/leveringsdatum en zijn de kosten duidelijk gespecificeerd. Een goede prijskwaliteit verhouding. Wat heel prettig is dat je via de mail over alle stappen in het proces wordt geïnformeerd tot en met het afleveren van het product. Bij niet thuis zijn werd het verpakte product keurig op de vooraf aangegeven plaats gelegd.

super snel en correcte levering

Hele fijn en correcte levering met een goede controle van het bestelde. De materialen zien er goed uit voor een zeer concurrerende prijs.

Goed maatwerk binnen de afgesproken tijd

Ik haal mijn product altijd op. Dit gaat altijd snel en het personeel is vriendelijk.

Snelle service

Snelle levering voor goeie prijs, producten worden netjes geleverd vriendelijke chauffeur. Kortom top bedrijf

Supersnelle levering van een mooi product

Supersnelle levering van een mooi en degelijk product, word met voorzichtigheid behandeld en zelfs netjes binnen gelegd!

Mooi product

Het geen we besteld hebben ziet er mooi uit en was precies de maat die we hadden doorgeven

Geweldige service

Super makkelijke site. Vriendelijke medewerkers. Ik wilde het eerder hebben dat was geen probleem er werd een spoed opdracht aangemaakt en de koste vielen erg mee. Nog super bedankt E.Roos uit Gouda

Duidelijk en snel

De site is duidelijk. En de bestelling is makkelijk te doen en overzichtelijk. Snelle reactie bij vragen. Vriendelijk ontvangen bij ophalen producten.

mooie vensterbanken

vensterbanken besteld. bij aankomst bleek dat 1 vensterbank de maat verkeerd is aangeklikt tijdens het bestellen. netjes mee gedacht en verholpen door het bedrijf. super blij met de mooie vensterbanken

Mooie vensterbanken!

Alle vensterbanken hebben we binnen inmiddels van online natuursteen. Na de verbouwing in 2020 alle vensterbanken besteld voor onder, dit is goed bevallen dus in 2022 nog nieuwe besteld voor slaapkamers en onlangs voor de laatste slaapkamers. Prijs kwaliteit is goed dus heb ook niet meer verder gekeken. Tevreden!

Duidelijke communicatie, top service, snel geleverd

Bestelling volledig naar wens geleverd. Vriendelijke bezorging, telefoontje van te voren was ook erg prettig.

Perfect product,snel gereed,goed geholpen

Wat ben ik prettig geholpen door de medewerkers van Online Natuursteen. Ruime keuze en meedenkend wat de beste wijze is. De bestelling was ook nog zeer snel klaar! Mooie producten! Binnenkort bestel ik nog meer nu de verbouwing vordert.

Goed bestelsysteem, prima resultaten

Het marmercomposiet zag er nog beter uit dan op de foto's. De kwaliteit van het materiaal was erg goed en het was perfect op maat gezaagd. Ik ben erg tevreden. Bedankt Online Natuursteen

Top service!

De site is duidelijk met bestellen en de keuzes die je kunt maken. Aan mijn vraag of het al eerder klaar kon zijn dan de verwachte datum werd alle medewerking aan verleend. Top! Het afhalen van de bestelling liep ook goed. Vriendelijk personeel. Ik ga hier zeker nog meer vensterbanken bestellen.

Topkwaliteit

Topkwaliteit voor een goede prijs. Mooi afgewerkt en een goede communicatie mbt bezorging

Hele goede ervaring

Vensterbanken voor ons nieuw huis online besteld, goede en duidelijke website was makkelijk te bestellen. Goede afspraken met telkens een belletje wanneer ze het kwamen brengen , echt heel fijn. Later bleek dat een vensterbank een klein beetje beschadigd was, hoe of wat was niet duidelijk , het kon gelukkig verholpen worden door de achterkant ook te slijpen zodat we het toch konden gebruiken , ook hier een hele fijn medewerking. Top !

Mooie Dorpel op basis van eigen ontwerp gemaakt.

Eigen ontwerp was afwijkend van normale dorpels. Online natuursteen besteedt veel tijd en aandacht aan het ontwerp. En pas als ontwerp helemaal akkoord is, wordt het in productie genomen. Per ongeluk was de dorpel toch fout gemaakt. Maar het bedrijf heeft gezorgd dat er een nieuwe dorpel is geproduceerd. Prima service.

Online en toch persoonlijke service

Mijn bestelling kon ik eenvoudig online plaatsen. Over de voortgang van de productie van mijn order werd ik via email op de hoogte gehouden. De dag voor de bezorging werd ik ook nog netjes gebeld om de exacte tijd en plaats te controleren. Foutloos en snel geleverd. Supertevreden!

Gewoon goed !

Overzichtelijke en duidelijke internetsite. Na het bestellen een duidelijk verloop van de daarop volgende stappen in het proces d.m.v. emails. Ik ben zeer tevreden.

Helemaal goed!

Goed. Snelle levering Bellen als je order onderweg is Volgens afspraak afgeleverd

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Marmercomposiet Riva plateau's op maat laten maken inclusief speciale bewerkingen. Op mijn verzoek kortere levertijd gerealiseerd waarvoor dank. Wel enigzins apart dat de zijkanten en de facetbewerkingen van alle plateau's mat zijn gelaten, terwijl de bovenkant hoogglans is. Dit constateerde ik overigens pas thuis ná het reinigen van deze plateau's... Ik heb dit niet gemeld, want dan had ik weer 2x v.v. Venlo gemoeten om dit alsnog te laten aanpassen. De plateau's zelf zijn héél netjes en onbeschadigd geproduceerd en zien er echt strak uit! Ik zou bij een volgend project hier zeker weer terugkomen!

Erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over de spullen. In de toekomst zeker weer kopen.

Perfect op maat

Zeer compleet met kit en lijm. Snel na productie bezorgd.