snel en vlotte reactie

prijs, kwaliteit primaruime keus en mogelijkheden alleen bezorgkosten zijn beetje veel, maar je kan ook afhalen

3x super

Super website, super prijzen en super afhandeling. Ik ben zeer tevreden!

Top product, snelle levering

In onze zoektocht naar mooi dorpels, werden de proefstukken snel geleverd en konden we daarna snel een keuze maken. Eenvoudig de juiste maten invoeren en daarna binnen 2 weken geleverd! Top. Mooie producten!

Prima bedrijf.

Prima bedrijf. Makkelijk communiceren via internet en mail, en bij eventuele vragen van hun kant wordt je gebeld. Korte doorlooptijden. De bezorgtijden waren in mijn twee keer heel vroeg, dat was wel even wennen. Maar alles goed verzorgd.

fantastisch, snelle communicatie en mooi product

prachtige zware kwaliteit precies op maat. bij vragen direct reactie, fijne communicatie

Betrouwbaar bedrijf met kwalitatief goede producten en service.

Goede en heldere communicatie en leveren maatwerk. De producten zijn netjes afgewerkt en van goede kwaliteit wat een meerwaarde geeft aan je huis!

Bestelling , brak zonder enige reden , na melding direct toezegging nieuw product te sturen, zonder verdere kosten. super service

Dorpel

vanaf de bestelling tot het eind proces wordt je goed op de hoogte gehouden.je alleen nergens kan zien hoe laat er bezorgd gaat worden duidelijke website, prima prijzen de maat die ik aan had gegeven hadden jullie toch iets langer gehouden.waardoor er toch nog 1 stukje vanaf moest

Keurige vensterbank en goede informatie

Nette vensterbank. Levering duurde even wat ik snap want op maat gemaakt. Een vraag die ik mailde werd snel beantwoord. Voor levering werd nog even gebeld of tijdstip en procedure akkoord was. Keurig.

Ik beveel dit bedrijf van harte aan

Maatwerk van grote klasse

Erg makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd

Was erg fijne en professionele ervaring en goeie service . Ook de aflevering was top en vakkundig.

Snelle service en goede maatvoering

Vlak voor de feestdagen een bestelling geplaatst. De bestelling werd zelfs eerder bezorgd dan de richtdatum op de website. Daarnaast is de afwerking super netjes en past alles perfect in de doorgeven maten. De eigen bezorger was ook aardig. Al met al zeker een positieve ervaring.

zeer tevreden.

vanaf het moment van bestellen tot aan de levering was het goed geregeld.

goed product duidelijke communicatie

goed product duidelijke communicatie

Mooie dorpel, prima service!

Dorpel besteld voor wc die gerenoveerd gaat worden. Type, maat, afwerking overzichtelijk te vinden op de site. Via mail updates ivm status bestelling, telefoontje voor aflevering. En dat voor een prima prijs!

Snelle levering

Super snelle bezorging Vriendelijke bezorger Mijn dorpel was keurig op maat Netjes afgewerkt Geen beschadiging

Gewoon goed

Duidelijke en snelle communicatie. Ze hebben mijn dorpel uit één stuk steek kunnen maken wat veel andere bedrijven niet kunnen. Goed op maat en prima prijs.

Zeer geduldig, professioneel en vriendelijk

Had bijzondere maten nodig en met de hulp van Online Natuursteen is het resultaat precies zoals het had moeten zijn. Bedankt!

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Prima product, binnen redelijke tijd thuis geleverd met eigen vervoer. Dat laatste is wel top. Geen verpakkingsmateriaal en persoonlijke zorg.

Zeer tevreden met de vensterbanken en de goede en snelle levering

Producten uitkiezen, inmeten, bestellen en wachten op de levering, het klinkt heel simpel, en dat is het ook! Ondanks de feestdagen kwam de levering snel in het nieuwe jaar! Zeer tevreden over de vensterbanken en het huisnummerbordje!

Mooi blad Er was een kleni dingetje,goed opgelost Goeie prijs aardige mensen .makkelijk mee in contact te komen .prima

Zeer goede kwaliteit

Als een vensterbank door de lengte niet uit 1 deel kan is dat natuurlijk altijd spannend hoe het eruit gaat zien maar ik heb de delen deze week ontvangen en erin gelijmd en de naad is bijna niet te zien. Het loopt heel mooi over. Ben er heel tevreden mee.

Uitstekend materiaal

Uitstekend materiaal en nette levering.

Gewoon top, zoals het moet zijn.

Makkelijk en duidelijk online te bestellen. Goede communicatie over leverdatum. Vensterbank was uiteindelijk zelfs een week eerder gereed. Mooi verwerkte vensterbank en afgewerkt volgens afspraak. Omdat het een natuurproduct is iets van twijfel over de kleur (zwart) Online Natuursteen heeft op eigen initiatief nog contact opgenomen of de kleur uiteindelijk goed was en nog iets aangeboden om de kleur toch dieper zwart te krijgen. Vensterbank is echt een mooie blikvanger in de keuken.

Keer op keer mooie producten, duidelijke communicatie en goede aflever service.

Meerdere malen natuurstenen dorpels besteld, keer op keer netjes gemaakt volgens wens en netjes afgeleverd. Bij iedere stap in het proces werd netjes een mail gestuurd hoever het proces was.