Uitstekend.

Goed pension om de hond onder te brengen.

Zeer goed pension

Mijn hond maakt een relaxte indruk wanneer ik hem ophaal

Kunt het beter aan mijn hond vragen Zo te zien heeft hij het goed gehad zag er goed uit bij het ophalen

Toppie

Ik laat mijn hond hier met een gerust hart achter. Alles schoon en verzorgd

Schoon en vriendelijk

De hokken zijn schoon en vriendelijke mensen en mijn hondjes zwaaien als ze erheen gaan

Onze hond heeft heerlijk genoten!!

Onze hond zag er bij het ophalen erg goed en verzorgd uit. Thuis nog een keer uitgekamp, maar er kwamen amper haren af. Vanuit ons vakantieadres nog een mail gestuurd om te vragen hoe het ging. We kregen de volgende dag reactie met een foto en filmpje.

Erg begaan met de honden

Goed no nonsense pension voor mijn hond

Onze hond Komt altijd heel ontspannen terug

Zeer goed pensioen

Onze ervaring is zeer goed En brengen onze hond king altijd hier naar toe als we weg gaan meedenkend en lief voor dieren. Top services

Nette pension, en hele vriendelijke mensen

Goede ervaringen Onze boef komt hier al 7 jaar. Grote ruimtes voor de honden,ze hebben een binnen hok en buiten hok. Wij zijn erg tevreden, we worden altijd goed ontvangen en onze boef ook.

Mijn honden Charlie en Saba, zijn vaste gasten bij de opvang, ze krijgen goede zorg en vinden fijn om daar te verblijven. Mijn respect en bewondering voor mensen die daar werken.

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend.

Goede ervaring al jaren, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Lastminute hadden wij deze zomer toch opvang nodig na een annulering ivm prive situatie. Na een telefoontje en ons verhaal medegedeeld was er opvang lastminute mogelijk terwijl het (vol zat) en er top drukte was. Top service!!! Wij brengen onze hond Diesel altijd met een gerust hart weg. En zullen dit ook blijven doen, en andere dit pension aanbevelen zoals dit jaar een familielid die er gebruik van maakt voor haar twee hondjes. Bedankt voor alle goede zorgen en service. Mvg Familie de Vos

Tevreden en vriendelijk

Dieren worden goed verzorgd

Onze hond Rocky 3 weken geweest en ging heel goed toppers

Uitstekende zorg en flexibele opstelling

Onze Siamees Suki is in opnieuw hele goed handen geweest bij de Tiggeltseberg. Je merkt dat er aandacht aan de katten wordt besteed en de voorzieningen zijn ruim en goed verzorgd. Wij zijn vaste klant bij dit dienenpension!

goed!

Honden zijn netjes ontvangen. De verblijven zien er erg netjes en schoon uit. Ook bij het ophalen fijn geholpen en de honden zagen er goed en verzorgd uit.

Erg tevreden

Hele zorgzame en lieve mensen

Super fijn lief pension

Voor onze kat en voor ons de eerste keer. We zijn heel fijn ontvangen. Kat is zelfs nog gegroeid. Dus hij zak het echt fijn gehad hebben.

Positieve ervaring.

Onze hond heeft 10 nachten gelogeerd. De hokken zagen er schoon uit. Toen we onze hond op kwamen halen zat zijn waterbak en etensbak helemaal vol. Omdat hij niet wilde eten, hebben ze wat blikvoer door de brokken gemengd. We hebben een chowchow en die zijn gewoon eenkennig. Hij wil ook niet wil eten als hij in een pensioen logeert. Gelukkig hebben ze het voor elkaar gekregen hem toch iets te laten eten. Wij zijn daar erg blij mee.

Wij vinden het een prettige pension.

Fijn pension, schoon. Onze hond gaat er vrolijk heen en als we haar ophalen is ze ook vrolijk. Bij vragen krijgen we dezelfde dag nog antwoord. Wij moeten er bijna een uur voor rijden maar is de moeite waard

Goed pension.

Zeer god pension

Fijne en goed

Ons Fanny heeft het naar haar zin gehad. Ze ligt nu uitgeteld op haar bank. Ze kijken ook goed naar de hond het best op zijn plek is

Stella gaat iedere keer weer met plezier hier naar toe!

We zijn super tevreden over het dierenpension. Er wordt echt naar Stella om gekeken en ze krijgt de zorg en aandacht die ze nodig heeft. Iedere keer gaat ze met plezier erna toe.

hele positieve ervaring

hele fijne ervaring dat ik Max zelf in hok mocht doen en 9 dagen er na weer uit dat zelfde hok mocht halen geen gedoe van hok naar hok hadden zelf kluifjes meegenomen en zelf dat hadden ze gegeven dus tijd voor mij hond