Heeel slecht helaas 1 ster al te veel

Racisten zijn het !! Afspraak niet nakomen, toen ze zelf fout zaten waren ze wel heel lief en aardig. Maar als je eenmaal alles betaald en getekend hebt begint de ellende! Oplichters racisten en mij zogenaamd bang maken ( moest er wel om lachen)omdat ze fout hadden gemaakt met leveren van kavel en evt bouw langer zou duren zouden ze dat tegen mijn buren zeggen dat het aan mij zou liggen! Toen was ik bang hahahah , nogmaals oplichters racisten

• Nakomen afspraken
  • Vakmanschap
  • Advies
  • Communicatie
  • Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Totaal waardeloos

In 1989 ons huis laten bouwen door plegt / vos. Ons huis is nu dertig jaar oud, in die dertig jaar riolering in de kruipruimte niet opgehangen, jaren en jaren verstoppingen. Eindelijk erachter gekomen wat er aan de hand was. Dan lekkage in de badkamer douche garnituur niet afgekit, dus jarenlang lekkage achter het armatuur van de douche, op een gegeven moment in de slaapkamer die aan de douchewant grens enorme lekkage. Dan nu op de valreep aan de voorkant 4 ramen helemaal verrot, waarom foute constructie is gesignaleerd. Dus uiteindelijk heel erg bedankt van de Plegt Vos. Al met al heeft het ons heel veel geld gekost. Ons huis heeft altijd goed onderhoud gehad daar ligt het niet aan. Maar na al die jaren wil ik mijn frustratie kwijt. Nogmaals bedankt .

• Nakomen afspraken N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Orde en netheid N.v.t.
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Sherwood Rangers 5