Heeft een totaal van 88 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten prijzen consequent het meedenken met wensen, duidelijke communicatie en betrouwbare uitvoering. De projecten leveren vakmanschap van hoge kwaliteit en een nette afronding op. Klanten waarderen de vriendelijke service en het vermogen van het team om zich aan afspraken te houden. Over het geheel genomen weerspiegelt de ervaring een hoog niveau van professionaliteit en tevredenheid met de resultaten.
Sterke punten
Meedenken met wensen
Vakmanschap en nauwkeurig werk
Afspraken nakomen
Gebaseerd op 7 reviews
Doen wat ze beloven.
In juli 2025 is volgens afspraak de fa,Bergers begonnen met het aanleggen van de tuin, div. straatwerk, terras en parkeerplaats met split etc.etc. Veel werk en zeer warm maar geen onvertogen woord. Eind juli waren de werkzaamheden afgerond en is soepel en goed verlopen.
In november waren er echter wat problemen met het verhoogde terras en de blokken muren welke een beetje weg zakten en gingen wijken door onbekende oorzaak.
Ron Bergers gebeld en is ook vrijwel direct gekomen en heeft geconcludeerd dat dit idd niet conform de wensen en eisen was.
Bergers tuinen beloofde mij een oplossing en reparatie, maar dat zou dan wel voorjaar worden waarop wij instemden. Wij zijn van menig dat als er iets niet goed is je het bedrijf gewoon de kans moet geven het op te lossen en te rectificeren.
Uiteindelijk is het (ivm vakantie) en met overeenstemming gekomen tot herstel werkzaamheden, inclusief aangedragen div. oplossingen.
Over het opnieuw komen met drie man en drie hele dagen nieuw en extra materiaal, siert het dit bedrijf dat zij zonder enige negatieve klank, en of onvertogen woord, dit naar volle tevredenheid KOSTELOOS hebben opgelost voor ons.
Ook hier en daar nog wat kleine puntjes en wijzigingen werden ter harte meegenomen, en niet moeilijk over gedaan.
Kortom : Hier een bedrijf welke de klant serieus neemt en ook niet wegloopt voor een oplossing, verantwoordelijkheid en garantie !!!! Gewoon Top !!
19 August 2026
Henk en Sylvia
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Goed te horen dat u tevreden bent. We gaan ervanuit dat de herstelwerkzaamheden goed stand gaan houden. Veel tuingenot van de gedane werkzaamheden! Bedankt voor uw positieve waardering!
Top service, door blikseminslag een kapotte filter/pomp van de vijver,super goed en snel geholpen!
Top service
Goede kennis van materialen
Snelle service, zelfs in vakantietijd
Netjes geholpen en kundig advies
31 July 2026
P. WILLART
OOSTERHOUT NB
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Dank je wel voor je mooie recensie, veel plezier van de gedane werkzaamheden en wie weet tot een volgende keer!
Houten terrasoverkapping met glazen schuifdeuren perfect geplaatst
Ron en zijn medewerkers denken goed met je mee. Ze nemen vooraf de tijd om je wensen in detail te bespreken. Tijdens de uitvoering van het project werken de medewerkers snel en nauwkeurig. Ze hebben niet alleen de terrasoverkapping met glazen schuifdeuren perfect geplaatst, maar ook de complete bestrating vernieuwd. Dit heeft ervoor gezorgd dat we nu bijna het hele jaar droog in onze tuin kunnen zitten.
2 February 2026
Ilse en Ralf
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Dank je wel! Veel plezier van de vernieuwde tuin! Hopelijk kunnen jullie vele uurtjes genieten in de overkapping!
netjes gewerkt
Onze tuin weer compleet winterklaar gemaakt, prima en snel gewerkt!!
17 December 2025
Jolanda van Beek-Oomen
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie mooie recensie en graag tot een volgende keer!
Goed bedrijf met aardige mensen
Komen afspraken na
28 October 2025
Jo
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Wij wensen jullie veel genot van het resultaat en wie weet tot een volgende keer!
Hele vriendelijke en behulpzame tuinman geweest.
Alles Keurig opgeruimd.
Ben heel tevreden.
28 October 2025
Johanna
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
Uitstekend uitgevoerd
Vorig jaar bestrating, dit jaar de overkapping laten plaatsen.
Alles precies zoals vooraf afgesproken, niets is te veel, vakkundig en zeer correct en respectvol hardwerkend personeel en eigenaar.
Wij kunnen weer jaren vooruit en zijn hier dolblij mee!
26 June 2025
Marleen
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Dat is goed te horen. Wij wensen jullie vele gezellige uurtjes in de tuin! Bedankt voor jullie fijne recensie!
Harde werkers!
Lekkere nuchtere Brabantse mentaliteit en keurig netjes. Ook soepel in aanpassingen etc.
Het tuinplan / ontwerp zou iets mooier uit een computer tekening kunnen bestaan.
25 June 2025
Henk
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Blij te horen dat jullie tevreden zijn over de tuinaanleg en het resultaat. Wij wensen jullie dan ook veel plezier in en met jullie nieuwe tuin.
Betreft een "mooie" tekening hadden we in overleg besloten dat dat niet nodig was omdat u een leuk ontwerp / schets had en wij die kosteloos op maat getekend hebben om zo de benodigde materialen te berekenen / bestellen en zo op tijd aan de tuinaanleg konden beginnen. Hoop u zo een bevredigend antwoord te hebben gegeven.
Gewoon top geregeld!!
Onze ervaring met Ron is gewoon top. Onze ideeën en wensen besproken en hem de vrije hand gegeven naar het inrichten van onze tuin.
Hij had een leuk ontwerp gemaakt waar we meteen positief over waren. Inmiddels is de tuin zo goed als klaar en precies wat we voor ogen hadden. Ron en Melvin zijn echte vakmannen die weten wat ze moeten doen!
100% tevreden!!!
22 June 2025
Jeroen
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie mooie recensie en zeker goed te horen dat jullie 100% tevreden zijn. Wij wensen jullie dan ook vele gezellige uurtjes in jullie vernieuwde tuin en veel genot van de overkapping!
Alles volgens afspraak en duidelijke toelichting op verzoek
Nieuwe graszoden: een hele klus. Oude gras goed verwijderd, gefreesd, compost en potaarde. Nieuwe graszoden keurig strak gelegd en advies over beregening en bemesting. Hard gewerkt naar volle tevredenheid!
22 May 2025
Vivian
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Wat goed te horen dat u tevreden bent over het aanleggen van uw nieuwe gazon! Wij wensen u veel plezier van de gedane werkzaamheden en graag tot een volgende keer!
Vriendelijk en vakkundig personeel.
tuin volgens afspraak netjes en vakkundig aangelegd. zijn er zeer tevreden over.
25 January 2025
Cees
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Hartelijk dank voor uw mooie recensie! Wij wensen u veel plezier met uw vernieuwde tuin!
Altijd een prachtig onderhouden tuin, verzorgd door Bergers Tuinen!
Fantastisch!
22 January 2025
Xan
RAAMSDONKSVEER
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! En we hopen nog vele jaren erbij!
Uitstekende, nette, efficiënte en vriendelijke vakmensen.
Nette, efficiënte, vriendelijke en uitstekende vakmensen, die er ook nog op eigen initiatief wat geconstateerde kleine ongerechtigheden buiten de offerte om "bijnemen omdat ze er nu toch zijn" Chapeau!
9 January 2025
William
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier van de gedane werkzaamheden!
Altijd goed
We zijn al jaren fan. Goed afspraken, opruimen van afval en de tuin kan er weer even tegen. Vooral in de herfst-winter is het een goed idee om de tuin door Ron te laten 'behandelen'.
2 December 2024
Peer
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Hartelijk dank voor uw fijne recensie en we komen uiteraard graag bij u terug!
Zeer tevreden, goed werk geleverd
De afspraak over het uit te voeren werk werd zonder mankeren tot volle tevredenheid uitgevoerd. Hier kan je op vertrouwen.
29 November 2024
Cor
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor uw mooie recensie!
Het is heel mooi geworden, goede adviezen, meedenken
20 November 2024
jolanda en rene
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Dank jullie wel voor de mooie beoordeling en we wensen jullie veel plezier in en met jullie robuuste, royale overkapping!
Heel mooi werk afgeleverd
Heel goed geholpen bij het aanleggen van onze nieuwe voortuin.
Onze voortuin ligt er weer heel mooi bij en super fijn geholpen
25 October 2023
Loek
Vakkundige hovenier
Professioneel, vakkundig en duidelijk. Onze overkapping incl bestrating laten doen en zeer tevreden!
24 September 2023
Elwin
‘S Gravenmoer
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie mooie recensie. We wensen jullie dan ook veel plezier in en met jullie vernieuwde tuin!
Uitstekend werk, volgens afspraak, praktisch, meedenkend, netjes, makkelijk bereikbaar.
Je voelt je als klant geholpen, ze denken met je mee, zeggen wat ze gaan doen, werken netjes met een heel mooi eindresultaat, in dit geval een nieuwe poort.
20 September 2023
Nico
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Vriendelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent! Veel gebruiksgenot van de nieuwe poort! En wie weet tot ziens!
Geweldige service, vriendelijke en ervaren vakmensen
Ron Bergers en zijn team hebben bij ons de tuin aangelegd en doen het onderhoud (al jarenlang): flexibel, efficiënt en zorgvuldig. En alles kan, tot en met automatisch bewateren, verlichting en maairobots aan toe! Goede planten, super service en vriendelijk personeel!
14 July 2023
Teun
Breda
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Heel hartelijk bedankt voor jullie mooie recensie. We wensen jullie dan ook veel plezier van jullie vernieuwde tuin! En tot gauw weer bij het onderhoud!
Fantastische tuinmannen!
Zoals afgesproken is gedaan. Ik vond dit geweldig @
7 June 2023
Ria Backx
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Dat is goed te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier met de gedane werkzaamheden en graag tot een volgende keer!
geweldig
het is een hele mooie tuin geworden precies zo als we wilde alles netjes en mooi afgewerkt professioneel personeel top
7 June 2023
Rian van Bladel
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen jullie nogmaals veel zonnige uurtjes in jullie vernieuwde tuin! En wie weet tot ziens1
In één woord: geweldig!
Bij Ron en z’n team voor onze nieuwbouw woning beplanting, kunstgras, plantenbakken, afwatering, bestrating etc. laten aanleggen.
In één woord: geweldig!
Ze denken met je mee, geven advies, werken hard en zeer netjes. Alles volgens wens, ook verzoek om een waterornament te plaatsen was geen probleem.
Je kan zien dat ze veel ervaring hebben en hierdoor een perfect resultaat waar we heel blij mee zijn.
Aanrader!
9 April 2023
Patrick
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie "Geweldige' beoordeling! Wij vonden het prettig met jullie samen te werken en wensen jullie dan ook veel woongenot in jullie nieuwe huis in en met jullie nieuwe tuin!
Super mooi werk geleverd.
Zowel tuin als schuur mooi gemaakt. Wij zijn heel tevreden ook over het personeel.
5 April 2023
Hetty
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Bedankt voor jullie mooie beoordeling. Wij wensen jullie dan ook veel plezier van de gedane werkzaamheden!
Fantastisch uitgevoerd en vooral meedenkend en flexibel!
Materiaal en wijze van uitvoering waren uitstekend. Dit is prima verlopen. Daar kunnen we veel over vertellen. Maar het gaat niet om het hout of materiaal eigenlijk. maar om hoe Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron dit oppakt en daarin meedenkt. Ze zijn niet alleen van goed uitvoeren, nee, ze zijn van breed meedenken en ook de kleinere zaken (die heel erg belangrijk kunnen zijn) op de juiste manier tot stand brengen. Kortom: wil je niet alleen iets gemaakt hebben, maar wil je flexibiliteit, meedenken, suggesties en ook in de praktijk nog laatste correcties, dan moet je bij dit bedrijf zijn.
27 March 2023
Rob Mulders
Reactie van Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Hartelijk dank voor jullie mooie recensie en zoals gezegd: Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. We wensen jullie dan ook veel plezier in jullie vernieuwde tuin!
Review overzicht
Positief sentiment94%
Heeft een totaal van 88 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Bergers Tuinen Hoveniersbedrijf Ron
Ron Bergers Tuinen is gevestigd in Dongen en verricht alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Wij zijn een kleinschalig bedrijf waardoor de lijnen kort blijven en u altijd hetzelfde aanspreekpunt heeft. We bespreken uw wensen en geven advies op maat. We hebben voor elk budget een tuin. Wij voeren tuinwerkzaamheden uit bij particulieren en maar ook bij bedrijven, want de entree van uw bedrijf is tenslotte uw visitekaartje! Tevens werken we met onderhoudscontracten waarbij u verzekerd bent van een goed onderhouden tuin. Een greep uit onze werkzaamheden: beregeningsinstallaties, graszoden, kunstgras, vijvers, bestratingen, schuttingen, tuinverlichting, tuinhuizen, snoeien, bomen rooien, beplanting.