Super goede en positieve lessen gehad waar ik veel van heb geleerd!

Goede en duidelijke instructie met handige tips. Bij Piet Gons willen ze je echt goed leren rijden en laten slagen voor je examen

Prima goed

Goed. In 1 keer geslaagd voor alles.

👍

Het was voor mij een pittige cursus goede instructeur die ons stimuleerde

Super bedrijf

Super bedrijf leuke lessen gehad toppers

Goed en super voor elkaar

Leuke lessen gehad, goede instructies tijdens de lessen.

Heerlijk kunnen lessen.

Waren goede lessen

Persoonlijke benadering! Goede instructeurs!

Vanuit mijn netwerk ben ik bekend geraakt met Piet Gons Transport en Rijopleidingen. Prettige communicatie en een goede partij voor het behalen van je rijopleiding!

Prettige cursus.

Lzv cursus door Piet Gons gehad. Fijne instructeur die altijd rustig blijft, maar je wel precies verteld wat je moet doen.

Super geduldig en ervaren gewoon top

Top rijschool piet bedankt

Bij zonder goede ervaring met Piet Gons

Ben bij jullie gekomen en heb gezegd wat mijn plannen waren. Jullie hebben dat voortreffelijk op gepakt. Met voornamelijk Alex gelest en dat is me erg goed bevallen! Resultaat in 1x geslaagd voor mijn CE rijbewijs. Nogmaals bedankt en een goede keuze dat ik CE en code 95 bij jullie heb gedaan

Goede snelle en persoonlijke service

Leuke mensen die werken bij een leuk bedrijf ! Fijne persoonlijke service van kantoor , maar ook zeker een fijne instructeur die weet waar hij over praat! Ga zo door

Goed rijinstructeur piet gons

Ik heb met piet makkelijker geleerd. Hij is een goed man en goed uitlegt de les... En het ging met mij in tijd het examen heel makkelijker ook... wat is een mooi rit.. dat zeg ik.... Ik ben heel blij mee... Grootje A. Omar Sharif

Goede instructeur goede uitleg

Goede en duidelijke uitleg van zowel de theorie en praktijk. Vriendelijk, goed, duidelijk en gezellig zijn voor mij de sleutelwoorden. Zeker een aanrader.

fijn en vriendelijke personeel!!

Fijne rijschool. Ik beveel hem zeker aan om te gaan lessen. Vriendelijke behulpzame en rustige personeel.

Top!

Enthousiasme,gedrevenheid en vakkundigheid... een kleine greep uit de positieve ervaringen met Piet Gons Transport en Rijopleidingen! Top!

Fijne rijschool met vriendelijk personeel.

Mijn ervaring met de rijschool was prima. Vriendelijk personeel en er was een ontspannen sfeer tijdens de rijlessen. Duidelijke uitleg. Ik zal deze rijschool ook zeker aanraden!

Prima voor elkaar, niets op aan te merken.

Goede rijschool met vriendelijk personeel.

Goede sfeer tijdens de motorlessen en heldere uitleg.

Heldere uitleg tijdens de lessen, strakke voorbereiding op de examens. Zeker een aanrader.

Super goed

Zeer goed en vriendelijk in 1 keer gelaagd voor mijn lzv

Heel erg goeie rijschool

Het is een hele fijne rijschool en hoop bij deze rijschool ook me CE te halen groeten raymon dijkman

Industrieweg 43

7949AJ Rogat

0528-820270

Over Rijcenter Gons

Rijcenter Gons is een rijschool met jarenlange ervaring in de transportsector. Het bedrijf staat bekend om de logistieke opleidingen en cursussen. De rijschool biedt rijopleidingen voor de beginnende bestuurders en de gevorderde (beroeps)chauffeurs. Rijopleidingen B, BE, C1, C, CE, LZV en ook de heftruck en TCVT. (autolaadkraan) Voor de beroepsmatige vrachtwagenchauffeurs biedt Rijcenter Gons de nascholingscursussen aan voor Code 95.