Betrokken en duidelijke communicatie

Van begin tot het einde van het traject zijn wij met duidelijke informatie op een prettige en persoonlijke wijze begeleid. De grafsteen is precies zo geworden als wij voor ons zagen.

Erg fijn geholpen!

Heel fijn geholpen!

Zeer kundig en adequaat geholpen

Zeer net en snel. Bonno is zeer bekwaam en graf uiteindelijk snel geplaatst.

Alles is duidelijk en prima verlopen.

Goede communicatie, duidelijke prijsopgave. Werk is heel mooi uitgevoerd.

Ik voelde oprechte warmte en betrokkenheid tijdens het uitzoeken van het grafmonument.

Op een hele prettige manier een grafmonument kunnen uitzoeken voor mijn moeder. Er werd goed meegedacht om binnen het budget een goede duurzame keus te maken.

top

Goede informatie gekregen over mogelijkheden van steen en lettertype. Allemaal goed uitgevoerd en mooie steen gekrgen.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Bij het uitzoeken van het monument werd ruim de tijd genomen en uitgebreid geadviseerd. We werden op de hoogte gehouden van eventuele veranderingen in schema van plaatsing. Het resultaat is helemaal naar tevredenheid.

Heel goed.

Prima service. Alles volgens afspraak.

Een hele mooie grafmonument

De grafmonument die ik had gekozen bij Nieuwkamp voor mijn dierbare is erg mooi, keurig en met zorg gemaakt en gelegd.

Uitstekend!

Zeer positieve ervaring met dit bedrijf. We worden respect- & begripvol geholpen met duidelijke informatie en communicatie. Mochten de steen voor onze moeder ook vooraf bekijken en aangeven hoe we de letters er op wilden hebben. Al met al een hele mooie steen en een prettig verlopen contact en respectvolle en zorgvuldige plaatsing ter plekke. Wij raden Nieuwkamp dan ook van harte aan.

Bedankt. Alles geregeld zoals is afgesproken

Dank jullie. Na goed geluisterd te hebben is alles zoals wij voor ogen hadden, netjes uitgevoerd. Afspaak is afspraak Groeten, Familie De Maat

Betrokken, meedenkend en mooi product.

Wanneer je bij overlijden van een dierbare een mooi gedenkteken voor hem/haar wilt heb je behoefte aan betrokkenheid, een goed advies en een mooi eindproduct. Dit totaalplaatje hebben we bij Nieuwkamp mogen ervaren. Daarom nogmaals dank voor jullie goede service in deze.

Professionals

Meedenkend, preffesiinals. Goede prijs rn ruime keuze

zijn prima

Leuke ontvangst de voorstellen werden over en weer goed overwogen en we zijn fijn behandeld

Tevreden

Goede voorlichting en prima resultaat

Goed en netjes geholpen zowel in Borne en Op de begraafplaats Gorssel.

Goed werk, alles netjes.

Zeer snelle actie op verzoek tot opfrissen gedenksteen en ook met een prima resultaat

Tekst op gedenksteen was moeilijk leesbaar geworden. Binnen een week hadden we weer een mooie gedenksteen.

Zeer vakkundig

Wij zijn netjes geholpen en hebben goede adviezen gehad. Zijn ook blij met het eind produkt.

Geen enkel probleem vlotte afhandeling en kunnen van jullie opaan

Indien het weer nodig mocht zijn zou ik uw bedrijf weer aanspreken

Heel goed.

Geheel naar wens van de familie. Grafsteen is keurig geplaatst.

Fijn en netjes

Vlot en snel volgens afspraak

klantvriendelijk en servicegericht!

Ik ben op een prettige manier geholpen, klantvriendelijk en service- gericht.

Zeer correct en netjes.

Zeer correct en net behandeld. Steen naar tevredenheid geplaatst.

goede ervaring

Prima bedrijf met korte lijnen en goede communicatie.

Zeer tevreden !!!

Grafmonument is heel erg mooi geworden. Zelfs mooier als ik in gedachten had !!

Grotestraat 72

7622GM Borne

Over Nieuwkamp Gedenken

Nieuwkamp natuursteen uit Borne is gespecialiseerd in monumenten voor graf en urn. Met een klein team van vakkundig personeel, proberen wij samen met u de gedachten aan uw dierbare te vertalen naar een passend monument in de vorm van een grafsteen, urnsteen, urn of gedenksieraad. Dit kan een traditioneel of een geheel eigentijds ontwerp zijn. Daarnaast voeren wij restauratie en onderhoud van uw graf- en urnmonument uiterst vakkundig uit. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken, kunnen wij u ook aan huis bezoeken.