Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen consequent op vriendelijke begeleiding, duidelijke informatie en zorgvuldige uitvoering. Klanten waarderen het respectvolle contact en tijdige updates. De algehele indruk is betrouwbaar en van hoge kwaliteit.
De service was heel fijn, ik ben heel goed geholpen en heel erg tevreden!
14 August 2026
Joke
Almelo
Nieuwkamp maakt het maatwerk waar en neemt alle werk of zorgen weg. Doen wat ze beloven.
19 July 2026
Sander
Hengelo
zeer vriendelijk en een goede informatie wat er mogelijk is zeer tevreden
18 July 2026
Andre vleerbos
ALBERGEN
Wij zijn hier erg goed geholpen. Heel tevreden met de ring en het vogeltje als aandenken. Een heel fijn en betrokken bedrijf, luisteren goed naar je!
17 July 2026
Ellen
Vriezenveen
Prettige voorbespreking waarin diverse opties genoemd werden met voor- en nadelen, toen er nog iets miste op de lijst van acties werd dit adequaat uitgelegd, snelle afwikkeling en plaatsing van het grafmonument
12 July 2026
Christel
Hengelo
Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en kundig personeel, en heel belangrijk…. Zeer betrokken Kortom dikke 10
11 July 2026
E.L.M Westerik-Nijhoff
Prachtig grafmonument geleverd
O.A.G.
Borne
herstellen van grafbedekking en steen herplaatsen gingen vlot volgens afspraak
Hennie Kistemaker
Diepenheim
Zeer fijne contacten, betrokkenheid en vlotte levering van eerste klas producten!
Eric
Almelo
Netjes geholpen. Goed geluisterd naar mijn wensen.
Rikie
Borne
Bovenstaande zin zegt voldoende.
22 June 2026
Leo Velthuis
Delden
Vriendelijke personeel, neemt de tijd Nette prijs, komt afspraken na.
19 June 2026
Marcel
Almelo
Ik vind de prijzen veel te hoog maar buiten dat om wordt alles keurig geregeld, zijn ze zeer coulant, reageren snel en handelen het erg netjes af. Dik tevreden.
19 June 2026
Dennes
Hengelo
Wij zijn zeer tevreden over de hele opvolging van Nieuwkamp natuursteen na het overlijden van onze m
15 June 2026
Rob
Hengelo
Super geholpen om een gedenk ornament voor vader en moeder samen uit te zoeken. Geduldig, luisterend oor, behulpzaam en vertrouwen, heel erg fijn geholpen. We hebben beiden een mooi ornament uitgezocht waarin we onze vader en moeder liefdevol herinneren en bij ons zijn. Dankbaar voor.
7 June 2026
Nathalie
Hengelo
Het graf is heel mooi geworden, ook van zijn ouders, die letters. Ben echt tevreden
6 June 2026
Annemarie
NEEDE
Perfect werk
5 June 2026
Dick
Eibergen
We werden netjes ontvangen en geholpen. Ze denken goed mee met ons. De gemaakte afspraken werden goed nagekomen. We kregen netjes de update.
26 May 2026
Thomas
Hengelo
Bij Nieuwkamp neemt men alle tijd om tot een goed grafmonument te komen. Persoonlijke begeleiding en en geen financiële valkuilen.
22 May 2026
Professioneel afgehandeld.
12 May 2026
Marcel Haverkate
Hengelo
Een goede en fijne ontvangst. Er werd op een fijne manier meegedacht. Het heeft lang geduurd voor het grafmonument geplaatst werd, maar dat was overmacht. Onze wens was om het voor 3 mei te plaatsen en dat is gelukt. Nogmaals onze dank daarvoor!
12 May 2026
J. van Silfhout-van Roekel
Almelo
Ik heb een goede ervaring met Nieuwkamp. Er wordt naar je wensen geluisterd. Dan maken ze volgens je wensen een voorstel. Daar kun je ook nog verandering in aanbrengen. Ze leveren een grafmonument af zoals is afgesproken en in de tijdsduur die ze van tevoren hebben aangegeven.
9 May 2026
Albert
Berg En Dal
Zorgeloos door de service
4 May 2026
Hans
Den haag
Het team van Nieuwkamp in Borne neemt de tijd voor je en denkt mee in wensen en oplossingen. Begeleidt en adviseert op een rustige, plezierige en adequate manier. Dat mondt uiteindelijk uit in een passende keuze, gevolgd door een vakkundige en zorgzame plaatsing van het grafmonument met oog voor detail. Als gezin denken we hier dankbaar op terug. De 5 sterren meer dan verdiend!.
29 April 2026
Henk
Hellendoorn
Nieuwkamp natuursteen uit Borne is gespecialiseerd in monumenten voor graf en urn. Met een klein team van vakkundig personeel, proberen wij samen met u de gedachten aan uw dierbare te vertalen naar een passend monument in de vorm van een grafsteen, urnsteen, urn of gedenksieraad. Dit kan een traditioneel of een geheel eigentijds ontwerp zijn. Daarnaast voeren wij restauratie en onderhoud van uw graf- en urnmonument uiterst vakkundig uit. Indien u niet in de gelegenheid bent ons te bezoeken, kunnen wij u ook aan huis bezoeken.
Grotestraat 72
7622GM Borne