Heeft een totaal van 389 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment96%
De reviews prijzen duidelijke communicatie, professioneel personeel en effectieve behandelingen. Patiënten voelen zich gehoord en gewaardeerd, met duidelijke verbeteringen. De ervaringen wijzen op betrouwbare zorg en veel vertrouwen in de zorgverleners. Over het geheel genomen lijkt de praktijk hoogwaardige zorg te leveren met positieve resultaten.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Professioneel personeel
Effectieve behandeling
Gebaseerd op 18 reviews
Zeer deskundig personeel
Hele fijne deskundige behandelaars, die voor elke klacht wel een oplossing probeert te vinden en mijn ervaring is dat het in de meeste gevallen helpt.
Ik kwam met een pijnlijke knie, ik werd op. in het gehemelte behandeld en de klachten waren zo goed als weg.
3 October 2026
Goede/fijne behandelingen!
Elsje
Hellendoorn
Goede en deskundige behandelingen
De behandelingen zijn prettig te ervaren. Vriendelijk personeel, desknudig en goede behandelingen.
Hans
Betrokken, vakkundige chiropractor
Betrokken, vriendelijk. Gaat uit van de mensen geheel, niet enkel de klacht. Kundig. Als ik geweest gen, staat alles weer recht, is er weer lucht en ruimte. Top!
Esther
Fijne praktijk
Ik ga er al jaren naartoe, altijd prettig geholpen.
Fenna
Uitstekend!
Altijd fijn geholpen
D
Roy
NIJVERDAL
Met een korte uitleg van mijn kant wat het probleem is, volgt een goede behandeling.
simon koedijk
Zeer betrokken
Zeer kundig en met oog voor de mens achter de klacht.
24 September 2026
Baukje
Markelo
Geeft direct resultaat
Kon gelukkig weer snel terecht
Frederik luistert goed en voelt mij goed aan en weet juist te handelen
29 June 2025
Ruud
Lochem
Als vanouds
Fijn om alles ff weer recht is rechtgezet in mijn rug.
Ook fijn dat er naar andere klachten kan worden gekeken en direct proberen op te lossen.
27 June 2025
A
Wierden
Professioneel en effectief.
Zeer professionele en effectieve behandeling. Ook wordt er heel goed gecommuniceerd, alles wordt duidelijk uitgelegd.
Wat zou ik zijn zonder ( mijn) chiropraktor.....
Chiropraktie Vermeer: van harte aanbevolen.
25 June 2025
Arnold
Vriezenveen
Snel en goed geholpen
23 June 2025
Joop
Zeer vakkundig geholpen.
Zeer kundige mensen.
De moeite waard om hierheen te gaan!!!
23 June 2025
Jan wieger
Lemele
al jaren prima
Prima behandeling met voor mij goed resultaat
20 June 2025
Herman Manenschijn
Frederik is een topper
Frederik is een topper
20 June 2025
Willem
Vriezenveen
Uitstekende behandelaren en behulpzaam personeel
Chiropracie werkt voor mij goed.
Er wordt gekeken naar mijn klachten en rekening gehouden met andere onderliggende klachten. Ben uitermate tevreden.
Petra
Enter
Vermeer heeft een goede ervaring
Er wordt ook prive naar je geluisterd.
Johan
Goor
Altijd hele goede behandeling ook al doet het soms pijn.
het doet pijn maar het helpt me enorm.
Janneke Zwiers
Enter
Geweldig blij mee
Sinds 30 jaar ontzettend blij dat ik dit heb ontdekt, mijn steun en toeverlaat wanneer mijn lichaam mij wat in de steek laat.
h van Lenthe
Daarle
Goede behandeling top
Ria
Rijssen
Kom er al jaren, goede therapeut…
Kom er al jaren, goede therapeuten. Merk wel dat het allemaal heel snel moet. Secr brengt je naar de kamer, therapeut komt eraan en behandelt je en over ongeveer 15 minuten sta je weer buiten. Je betaalt 71 euro. Vindt ik wel vrij veel voor 15 minuten behandeling. Maar nogmaals wel goede therapeuten
Carissa
Albergen
Niet alleen als je rugpijn hebt
Al vele jaren kom ik hier, meestal voor mijn rug. Na een paar behandelingen ben ik meestal weer lange tijd (soms jaren) vrij van klachten. Nu ben ik in behandeling voor mijn enkel, die na een breuk niet goed herstelde. Na slechts 1 behandeling ging het een stuk beter. Goede, kundige chiropractor.
Karin
Ootmarsum
Er word naar je geluisterd!
Paul is een vakman!
Ina
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 389 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Over Chiropractiepraktijk Rijssen
Chiropractie. Steeds meer mensen ontdekken het positieve effect en het snelle resultaat! Heel veel klachten die te maken hebben met uw bewegingsapparaat, kunnen immers zeer effectief door een chiropractor worden behandeld. Of dat nu gaat om bijvoorbeeld hoofdpijn, lage rugklachten, bekkeninstabiliteit, tennisarm of een huilbaby. Chiropractie werkt! Bij zowel volwassenen, kinderen als baby’s. Een chiropractor is een universitair opgeleide medicus, die gespecialiseerd is in de wervelkolom. Geen ‘bottenkraker’ dus.