Filters

10

Kòn niet beter!

Twee geweldige vaklui, voor wie geen moeite teveel was, hebben ons huis een behandeling gegeven, die tot in alle details uitstekend was. Mijn vrouw en ik zijn trots op ons nieuwe huisje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit zijn vakmensen en hebben fantastisch werk geleverd. Compliment.!!

Dit zijn vakmensen en hebben fantastisch werk geleverd. Compliment.!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echte toppers!

Vanwege een flinke verbouwing, heb ik vorig jaar contact opgenomen met André van Wijnen voor het schilderwerk binnen. Van Wijnen heeft jarenlang het buitenschilderwerk gedaan waar wij erg tevreden over waren. Na mijn gesprek met André over wat we allemaal wilden verbouwen gaf hij aan de overige werkzaamheden ook te kunnen uitvoeren. Uiteindelijk heb ik de ramen vervangen, het dak geïsoleerd, de wanden en plafonds gestuct en gesausd, deuren vervangen en de buitenkant opnieuw laten verven. Ook het houtwerk binnen en de trappen zijn keurig netjes door Van Wijnen geschilderd. Ik vond het erg fijn om 1 aanspreekpunt te hebben voor de hele verbouwing en kreeg ook altijd erg goed advies over zaken waar ik zelf niet eens aan gedacht had. Ze werken erg netjes, stipt en professioneel en vond het erg fijn en gezellig om hun toch een aantal maanden over de vloer te hebben gehad. We hebben er een compleet nieuwe woning voor terug gekregen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakmensen, vriendelijk en meedenken

Wij hebben ons hele huis aan de buitenzijde laten schilderen. We zijn erg tevreden over het werk wat is geleverd. De schilders zijn vriendelijk en denken mee met de mogelijkheden. Ook kwam er vanuit het bedrijf nog een nacontrole, zeer professioneel!

 • Aanbevelen? Ja
10

door vakkundige schilders is mijn huis in 7 dagen weer als nieuw.

Met veel bewondering heb ik 7 dagen zeer vakkundige en vriendelijke schilders aan het werk gezien. Ook de manier van omgaan met elkaar was verheugend. Ook de jonge mensen draag ik een warm hart toe. Het eindresultaat was zo goed dat een van uw werknemers zei: uw wilt vast niet meer verhuizen. Ook de buurt was enthousiast over de metamorfose. Kortom heel veel dank .

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Sander is een uiterst kundig schilder die zeer netjes werkt en al zijn afspraken nakomt. Ook Andre denkt mee over mogelijkheden om je schilderwerk meer tot zijn recht te laten komen, Wij zijn uitermate tevreden over het geleverde werk en service

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens afspraak

Schilderwerk keurig en vakkundig gedaan. Met nauwelijks overlast. Zo goed dat we drie buren enthousiast hebben gekregen om ook het huis te laten schilderen door van Wijnen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen

Onze dakkapellen zijn gerepareerd en geschilderd, ze zien er weer top uit. communicatie en werkuitvoering boven verwachting. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect Schilderwerk

Perfect schilderwerk en zeer kundig personeel, weten wat ze doen. Duidelijke afspraken en Offerte, geen gezeur. Waar kom je dit nog tegen. Geweldig schilderwerk en op tijd, zoals afgesproken. Top Klasse.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig werk met vriendelijk en attent personeel

Duidelijke offerte. Afspraak is afspraak. Vakmensen die vakwerk leveren en zijn prettig in omgang. Personeel is gemotiveerd en denkt met klant mee. Als klant kan je er volledig op vertrouwen dat het in orde komt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Vanaf kennismaking fijne communicatie over de werkzaamheden gehad. Schilders professioneel, secuur en ook fijn in de omgang (erg belangrijk als ze 3 weken bij je over de vloer komen). Ontzettend blij met het resultaat. Raad het bedrijf absoluut aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

zie onder

We stellen vast dat we met een ouderwets degelijk schildersbedrijf te maken hebben die met behulp van vakkundig en behulpzaam personeel de opgedragen werkzaamheden hebben uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd

Vakkundig, meedenkend (heel belangrijk), klantvriendelijk en hulpvaardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer gerenommeerd schildersbedrijf

Vakkundig en enthousiast team nette afwerking Schoon oplevering en binnen de tijdsafspraak

 • Aanbevelen? Ja
8

Van Heukelomstraat painting project

Well informed Polite staff Good quality workmanship

 • Aanbevelen? Ja
9

zoals ik het wilde

blij dat het er weer goed uitziet

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijfdat kwaliteitswerk geleverd heeft.

Wij hebben in onze woning het plafond laten stucken en alle houtwerk laten verven. Wij zijn zeer tevreden over het eerste contact met de daarbij gedane advisering en de vervolgens tijdig uitgebrachte deel-offertes. Tijdens de uitvoering werden wij nog geadviseerd m.b.t. enkele detailaanpassingen (binnen de offerteprijzen). Al met al is het werk deskundig en tot onze tevredenheid verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk met vriendelijk en attent personeel

Zie de samenvattende zin

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig Schildersbedrijf

Met vakmensen in dienst enorm te spreken over dit bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en bekwaam personeel

Personeel is gemotiveerd en denkt met klant mee. Levert vakwerk af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supersnel, -netjes en vakkundig

Snel een offerte op maat ontvangen. Schilderwerk in planning gezet. Tussen andere klus(sen) uitgevoerd, maar zeker niet met minder resultaat. Binnen 2 dagen de gehele buitenboel gedaan. Ziet er weer strak uit. En alles (kozijnen etc.) netjes afgedekt en opgeruimd. Top kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Onze kozijnen zien er weer subliem uit

Schilders konden snel beginnen en hebben erg goed meegedacht. Rotte glaslatten zijn vervangen voor neuslaten om problemen in de toekomst te voorkomen. Communicatie verliep erg soepel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt kwaliteit geleverd.

Afspraak is afspraak. Alles wordt volgens offerte keurig uitgevoerd. Als klant kan je er volledig op vertrouwen dat het in orde komt. vakmensen die vakwerk leveren.

 • Aanbevelen? Ja
2

Sorry, absoluut niet te spreken over dit bedrif

In april 2019 langsgekomen, offerte gemaakt, offerte OK gemeld 23 april, eind juni klaar.....vandaag, 18 juni, 2 weken voor eind maand juni gebeld, oh, nee, we hebben geen tijd....augustus ook niet, wordt september... Dit bedrijf heeft niet eens het fatsoen de klant te informeren !! Waarschijnlijk is er ergens anders meer te verdienen. Zeer onbetrouwbaar.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super goed personeel. Werken zeer netjes en bieden goede service!

Bedrijf komt zijn afspraken na. Van begin tot het eind. Opnemen schilderwerk werd gedaan volgens afspraak en ook de snelheid wanneer het werk kon plaats vinden verliep vlot. De schilders zelf zijn echte vaklui. Leveren goed werk af en werken zeer netjes en opgeruimd. Alles wordt afgedekt en als ze smiddags weg gaan is het netjes glad achtergelaten. Bieden ook goede service en geven ook advies. Als je een opmerking hebt over het werk dan maken ze er geen probleem van om het op te lossen en schilderen ze gerust je wand nog een keer. Toen we de offerte kregen schrokken we van de prijzen ( zijn bij elke opgevraagde offerte anders schilders ook zo hoog) maar het geld is het zeker waard voor het werk wat ze hebben geleverd!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd