Sociaal en leerzaam

Klantvriendelijk goede begeleiding en goede sevice met vragen

Superfijne, geduldige instructeurs.

Elke les was een feestje. Zo leuk en leerzaam om bij jullie de lessen te volgen. Jullie geduld, humor, ervaring met faalangstige mensen en de leuke mensen op kantoor zijn het ideale pakketje voor iedereen die een rijbewijs wil halen.

Leerzaam

Ik vind het persoonlijk erg prettig dat je een pakket met lessen aangeboden krijgt. Ik heb niet het gevoel gehad dat ik meer lessen had, dan nodig was Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Fijne lessen gehad!

Fijne lessen gehad. Kantoor was vaak wel laat met de leskaarten.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Super rijschool, zeker een aanrader!

Zeer fijne rijschool met persoonlijke aandacht! Vriendelijke instructeurs met goede kennis, duidelijke instructies en ze weten precies wat ze moeten doen om je op je gemak te stellen. En niet te vergeten de dames achter de balie, die je altijd vriendelijk te woord staan!

Vriendelijk personeel

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Vriendelijk en goede service!

Waar te beginnen, het hele team bij De Bruijn is zeer vriendelijk en wetennwaar ze mee bezig zijn, vanaf hun eerste advies over hoe veel lesseb je nodig hebt tot aan het halen van je rijbewijs word je continue bij gestuurd en geadviseerd. Overal was de gehele ervaring zeer prettig!

Fantastische

Geweldig rijschool er wordt echt gekeken na wat je nodig hebt . En echt aanrader met mensen met examen vrees .

1e keer direct geslaagd!

1e keer direct geslaagd!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede instructeur en een gezellige sfeer.

Leuke, begrijpelijke en leervolle lessen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Gewoon goed

Prima rijschool met duidelijke instructeurs waar je veel snel van opsteekt

Super leerzaam

Super aardige mensen! Heel geduldig en leerzaam!

Gezellige rijschool die goed bereikbaar is voor vragen.

Goed georganiseerde rijschool, voorziet je van goede informatie en is gezellig.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

vriendelijk personeel, fijne lessen , comfortabel

Ik vind het rijen bij De bruijn fijn. En het is een aanrader ...

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goed les programma met duidelijke uitleg van goede instructeurs.

5lessen AVB gehad. Ik had veel moeite met de oefeningen. De instructeurs gaven goede uitleg waardoor ik alles goed heb geleerd. Ik ben de 1e keer geslaagd. Het enige nadeel was dat er soms met 3 of 4 leerlingen tegelijk gelest werd. De verkeers lessen waren goed. Een goed programma. Niks op aan te merken. Het contact met de school verder is ook goed en denken met je mee.

Fijne rijschool

Fijne rijschool heb mijn motorrijbewijs in een keer gehaald zeker ook door hun goede zorg

Een erg goede ervaring

Erg leuk en leerzaam

Leuke instructeurs wel erg verschillende instructeurs die allemaal goed zijn heb van alle drie veel geleerd.

Goede en rustige uitleg

Super goed beglijd

Top rijschool.

Een zeer goede rijschool. In het algemeen zeer vriendelijk en behulpzaam. Onder de lessen zelf is er een goede sfeer in de auto gepaard met een paar goede tips voor onder het examen. Bedankt Tom&Nick voor de leuke/leerzame lessen!.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Aanhangwagen, Bromfiets

Gewoon goed!

Na ongeveer 7 maanden rijles te hebben fevolgd in 1x geslaagd. De instructeur was top, goede klik en alles werdt duidelijk en rustig uitgelegd. Service van kantoor was ook uitstekend, werdt zelfs met 3 ploegen dienst rekening gehouden!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Geen poespas. Prima service en lessen

Niets aan toe te voegen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor

vriendelijk personeel iedereen had het beste met mij voor

Ik heb een goede samenwerking gehad met de Bruijn.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Prima ervaring, goede instructeurs!

Leuke ervaring gehad met De Bruijn. Heldere lessen gekregen met duidelijke instructies en 1x keer geslaagd voor het AVD.

Professionele begeleiding

Mijn ervaring met Auto- en Motorrijschool de Bruijn is zeer positief geweest. Ik wist telkens precies waar ik aan toe was. De lessen worden vooraf goed doorgesproken waardoor je weet wat er van je verwacht wordt. Ze nemen goed de tijd voor je en zijn eerlijk over hun inschattingen wat betreft je vordering. Prettige lessen gehad!

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).