Goede en fijne lessen gehad

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Een aanrader voor je rijles!

Goede service. Er werd snel gereageerd op de mails. Fijne lessen en duidelijke uitleg. Prettige instructeurs. Bedankt!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Meedenkend, goed georganiseerd, ontspannen sfeer

Wij wilden graag op zeer korte termijn nog een duo opleiding voor de aanhanger volgen. Er werd telefonisch direct met ons mee gedacht om dit, op deze voor andere rijscholen onmogelijke termijn, toch nog mogelijk te maken, top! Verder was de aanmelding middels email en gebruik van een app heel overzichtelijk. De sfeer tijdens de opleiding was heel relaxed, niet alleen in de auto, maar ook tijdens de pauze op kantoor. Beide zijn we de eerste keer geslaagd en zouden we deze rijschool zeker aanbevelen!

Goede duidelijke leervolle lessen.

Leuke leervolle lessen. Rijles instructeurs heel duidelijk. Leuke en leerzame lessen. Ideaal om op afgesloten terrein AVB te oefenen.

Goede en snelle service

In korte tijd mijn A rijbewijs gehaald nadat ik al eerder A2 had gehaald, blij dat dit zo snel georganiseerd kon worden! Ook voor auto en auto met aanhanger was ik zeer tevreden.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor, Aanhangwagen

Goede service en fijne lessen

Goed oefenterrein voor de AVB lessen. Ook wordt er op tijd aangegeven als er gedacht wordt dat er extra lessen nodig zijn. Ik wou snel het rijbewijs halen en kreeg vanuit de rijschool alle meedewerking hiervoor. De lessen vond ik duidelijk en goed gegeven door de instructeur wat ik erg positief vond is dat ik vanaf het begin tot het eind dezelfde instructeur had.

Kort maar krachtig

Gezellig, flexibel, leuke instructeurs, super!!

Top service

Alles is goed en strak geregeld. Uitleg rustig en goed. Lessen didactisch goed opgebouwd.

Harstikke goed!

Zo door gaan.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goede leerschool voor te lessen voor de auto en de aanhanger enz.

Goede samenwerking πŸ‘en een goede uitleg gekregen van hoe het moet met de aanhanger Toppie!!!

Uitstekende docenten

Lessen waren prima. Ten alle tijden duidelijke feedback gekregen. Ondersteuning vanuit de administratie ook zeer goed. Fijn dat alle lessen op de weg uiteindelijk nog ingepland zijn kunnen worden.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Leuke lessen, bij een toffe jonge instructeur. Al met al super!

Super tijd gehad bij de Bruijn. Altijd met plezier in de auto gestapt bij Tom. Goede communicatie vanuit de rijschool. Ben helemaal tevreden

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Ik vond het een leuke en gezelligen en leerzamer les bedankt voor de leuke les en doe die rij instukies de groetjes en een schouder klopje dat verdient ie wel

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Altijd gezellig, goed advies en een fijne ervaring.

De intructeurs zijn vriendelijk, ook bij de receptie heel gezellig. Altijd advies waar nodig en gepaste kritiek. Al in al een geweldige ervaring.

goed luisteren

Ik heb met Eric en Nik echt goede tijde gehad tijdens motor lessen en ik moet hun bedankt te zijn voor alle Tips Gr Hassan keshvari

Duidelijk, eerlijk en goed

De lessen die ik gehad heb, heb ik als prettig ervaren.

Vriendelijk personeel met veel kennis

Ik heb met veel plezier (motor)rijlessen gehad. Vanaf de eerste les prettige uitleg gekregen op een manier die vertrouwen en rust geeft. Het is merkbaar dat de instructeurs veel kennis en ervaring hebben.

Fantastisch

Vriendelijke mensen! Je wordt op je gemak gestelt en er wordt naar jou eigen tempo gehandeld. Er wordt veel rekening met je gehouden en ook met het inplannen wordt er zorgvuldig naar jou geluisterd!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Vriendelijke mensen die weten wat ze aan het doen zijn en dit goed weten over te brengen.

Ik heb veel geleerd en ervaring opgedaan zodat ik veilig de weg op kan met mijn trailer. Tijdens de lessen was er ook ruimte voor wat grapjes waardoor ik mezelf op mijn gemak voelde. Er werd aandacht besteed aan zaken die minder goed gingen zodat ik genoeg vertrouwen had voor mijn examen.

Goede ervaring

Leuke en goede intructeurs

Bedankt voor de leuke lessen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Fijne rijlessen gehad, zeker een aanrader!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

super fijne rijschool! aanrader!

Mijn ervaring met de Bruijn is erg goed. De dames achter de balie zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Als je belt nemen ze uitgebreid de tijd om alles goed in te plannen en zorgen dat je n overzicht krijgt. Ook de rijlessen zijn erg fijn. Met try the bike al direct n goed gevoel. Ze nemen goed de tijd om alles rustig uit te leggen. Ze zijn erg berokken en ook hun doel is dat je slaagt. Kortom n TOP rijschool! Heel erg bedankt allemaal en in t bijzonder Nick.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

vriendelijk personeel en goed geholpen.

vriendelijk personeel en goed geholpen.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).