Goede instructie.

Goed instructie, duidelijk en met veel rust en gezelligheid.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Top leerschool leuke mensen.

Was een leerzame En mooie dag met leuke en vakgerichte mensen. Is goed aan te bevelen.

Erg goed en fijn!

Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen met Paul, complimenten naar hem en naar jullie!

Super tevreden!

Wat een fijne club mensen bij de Bruijn, of het nu de instructeurs zijn of de dames van kantoor. Vanaf de ‘try the bike’ tot aan het examen waren het iedere keer fijne lessen. Ik kon het op mijn eigen tempo doen, voelde me thuis, en als het nodig was gaven ze mij dat extra zetje. Ze zijn deskundig, gedreven en proberen telkens nog een gaatje te vinden in de planning zodat jij nog kunt lessen. Bij de Bruijn ben je in goede handen. Het hele team maar vooral Johan en Eric super bedankt, jullie zijn top!👍

Het was super!

Ik heb super leuke en vooral leerzame lessen gehad van Songül. Alles werd duidelijk en uitgebreid uitgelegd en ze nam de tijd voor mij. Ook konden we leuk kletsen en toonde Songül veel interesse. Ik heb een super leuke en leerzame tijd gehad bij De Bruijn.

Leuk en leervol

Er is een goede combinatie tussen serieuze en leerzame rijlessen en gezelligheid met leuke en verassende opdrachten

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goed opgeleid personeel en een relaxte sfeer.

Relax

Aanhanger rijbewijs in 1x gehaald👌🏼

zorgvuldige rijopleiding motorrijbewijs

Aandacht voor de zaak. duidelijk en eerlijk. Goed georganiseerd

Zeer positief

Goed en duidelijke lessen. Met inplannen van lessen of vragen altijd zeer vriendelijk.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor, Aanhangwagen

Prima rijschool, goede instructeur

Fijne instructeur, goede lessen. Geen enkele probleem gehad met facturatie of lessen die niet door gingen. Fijne ervaring deze rijschool

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Tom is een goede rij instructeur

Tom is empathisch en geduldig. Hij legt eea goed uit en geeft duidelijk aan wat belangrijk en verbeter punten zijn.

Prima begeleiding in de korte tijd die we hadden.

BE in duo gevolgd. Werkt prima samen uitleg en afwisselend gereden. Goede begeleiding en veel oefenen.

Super rijschool vanaf het eerste contact!

Een tijdje geleden op zoek gegaan naar een rijschool voor mijn motorrijbewijs. Al tijdens het eerste contact voor de try the bike afspraak het gevoel dat je elkaar jaren kent. Dit gevoel de gehele lesperiode gehad. Mooie familiaire sfeer wat toch echt het verschil maakt. Bedankt allemaal. Zowel voor als achter de schermen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Heb met veel plezier gelest. Eric en Nick bedankt voor alles!

Super begeleiding

Fijne rij instructeur, stelde me op mijn gemak. Bedankt Nick

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Bromfiets

Goede lessen gehad van Eric, in een keer geslaagd. Rijbewijs BE

Goede lessen gehad van Eric, in een keer geslaagd. Rijbewijs BE

Professioneel en vriendelijk

Ik kreeg op een prettige manier les door een instructeur met veel rust en geduld, waardoor ik mij op mijn gemak voelde.

Prettige rijschool

Fijne rijschool. Het afgesloten terrein om de AVB te oefenen is een sterke aanvulling op de rijschool.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Geweldige en gezellige rijschool met een super team

Ik heb mijn motor rijbewijs in 1 keer gehaald mede door de goede lessen van de instucteurs Ik kan iedereen aanbevelen hier te gaan lessen

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Gezellige, leuke en leerzame lessen

Ik vond de dat de instructeur het duidelijk en goed uitlegt op een leuke manier

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Wel duur maar je leert goed. Ben wel tevreden

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Uitstekende ervaring en ontzettend genoten!!!

Vanaf mijn motor rijbewijs aanvraag tot en met het behalen van mijn rijbewijs ben ik zéér te spreken over De Bruijn. Vanaf het begin was de communicatie en sfeer heel erg prettig en vooral ook de snelheid waarmee de afspraken ingepland konden worden ondanks hun grote drukte. Heel erg fijn vond ik hun eigen terrein betreffende de voertuig beheersing als ook de wijze waarin je hier begeleidt wordt door alle instructeurs. Verkeersdeelneming was tevens uitermate goed en wederom ervaren als erg prettig, comfortabel en vooral leerzaam met de juiste dosis humor op de juiste momenten. Hou je van een rijschool die jou echt op de juiste manier voorziet van eerlijke feedback gedoseerd met de nodige humor en ontspanning dan is Auto- en Motorrijschool De Bruijn een echte aanrader. Nogmaals allemaal hartstikke bedankt!

Gezellig en kundig

Ik ben vandaag in een dag geslaagd voor het BE rijbewijs, onder begeleiding van Tom. Ik heb zeer gezellig en ontspannen les gehad en kwam die zelfde middag goed voorbereid aan voor het examen. De examenrit ging fantastisch. Ik heb in het verleden ook mijn motorrijbewijs behaald via De Bruyn en elke keer heb ik het daar goes naar mijn zin. Petra, Gea, Johan, Eric, Tom en de rest van het personeel zijn altijd erg behulpzaam, kundig en in voor een praatje. Aanrader!

Duidelijke uitleg

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).