Uitstekende rijschool

Ik kan niets anders bedenken dan dat ik deze rijschool aan iedereen zou aanbevelen! Ik ben uitstekend geholpen, vooral toen de onzekerheid begon op te spelen. Johan en Nick, daarvoor super bedankt! Dankzij jullie heb ik mijn motorrijbewijs in the pocket!

Fijne lessen leuke instructeurs

Ik heb op een leuke en snelle manier mijn aanhanger rijbewijs gehaald ik raad rijschool de bruijn zeker aan

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Aanhangwagen

Fijne rijschool met zeer vriendelijke mensen

Heel persoonlijke lessen met goede individuele tips, waardoor snel verbeteringen gemaakt konden worden waar nodig.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Ik heb een erg fijne ervaring gehad met motorrijschool De Bruijn

Erg klantvriendelijk, duidelijke communicatie, professioneel en betrokken

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto, Motor

Geweldige instructeurs

Met behulp van toppers van instructeurs enthousiast door het hele traject gevlogen. Heel prettig en raad het iedereen aan!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Super, lekker de tijd, en gericht lessen

Prima les gehad, goede duidelijke communicatie. Dus ook voor alles in 1x geslaagd.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Fijne mensen die je overal in begeleiden en een super team van instructeurs, een aanrader voor een ieder die een rijbewijs wil halen.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

In korte tijd veel geleerd.

Fijne begeleiding en in korte tijd alles kunnen halen zeker een aanrader!

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Geen zin maar één woord: UITSTEKEND!

Prettige instructeurs, passen zich aan op jou gedrag / behoefte.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Rijlessen zijn overal duur. Dan maar liever een rijschool die je waar voor je geld geeft. Dus ook dat ze transparant en eerlijk tegen je zijn zodat je er zeker van bent goed voorbereid te zijn op het examen. Ik heb vervolgens voor mijn gevoel de kortste/beste weg naar mijn rijbewijs bewandeld en door de kundigheid van de instructeurs in één keer mijn rijbewijs behaald. Kortom eerlijk bedrijf met eerlijk en vriendelijk personeel.

goede professionele rijschool

Ik heb de rijschool als zeer prettig ervaren! Zeer goede motor instructeurs.

Goede ervaring

Fijne instructeur, goede begeleiding. Afspraken worden nagekomen.

No nonsense rijschool

Er wordt duidelijk lesgegeven, waarbij niet alleen het behalen van het rijbewijs het doel is, maar ook een veilige deelname aan het verkeer.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Goede, vriendelijke en duidelijke begeleiding.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Motor

Zeer vriendelijke en goede rijschool

De instructeurs lijden je dusdanig goed op dat je niet voor verrassingen komt te staan. Ze communiceren goed en duidelijk. Hun motto is beter opleiden tot een 8 dan tot een 6 zodat je bij het examen altijd ruimte over hebt.

Een hele fijne rijschool!

De bruijn is een goede en fijne rijschool. Met fijne rijlessen

Top rijschool!

Na een hele fijne ervaring voor mij autorijbewijs ruim 11 jaar geleden kwam ik nu terug voor mijn motorrijbewijs. Wederom blijkt dat de Bruijn een hele goeie keuze is. Persoonlijke aandacht, goeie service en goede instructeurs met allemaal juiste intenties en manier van aanpak.

Fijne instructeur die alles uitlegt en de tijd neemt om iets nader toe te lichten als je iets niet duidelijk vindt.

Goede begeleiding! Alles netjes op orde!

Naar mijn mening een erg fijne rijschool. Alles naar wensen verlopen. Ik heb het motorrijbewijs, onlangs Corona, toch erg snel gehaald. In het speciaal wil Ik Nick en Johan bedanken. Groetjes, Dave Thielen

Geslaagd in 1 keer!

In 1 keer geslaagd voor alle examens dankzij De Bruijn!

Very pleasant experience.

Overall I am very happy with De Bruijn. I had a perfect teacher for me - Tom. He was patient, informative and very easy to understand. Communication with Tom was also very good in terms of planning classes and hours. I am going to recommend De Bruijn to everyone looking for a good driving school.

• Voor welke categorie heb je bij verkeersschool de Bruijn lessen gevolgd Auto

Goede geduldige instructeur met een duidelijke uitleg, goede praktijk voorbeelden.

Zoals hierboven beschreven, daarbij uitstekende communicatie vanuit de planning, reminders en vriendelijk ontvangst iedere keer.

alles ging goed

in 1 x geslaagd door de goede les wat ik gekregen heb

Zeer goede en leuke begeleiding

Vanaf het begin af is er goed contact, krijg je duidelijke instructies en is de omgang informeel.

professionele vakmensen

Op een prettige en ontspannen manier wordt er zeer goed lesgegeven.

Bisschop Schrijnenstraat 88

5914RZ Venlo

Over Autorijschool en Motorrijschool De Bruijn

Alles op de rit met rijschool De Bruijn Kan je haast niet wachten om zelf het gaspedaal in te trappen? Neem dan direct contact op met Auto- en Motorrijschool De Bruijn. De rijschool in Venray en Venlo waar jij het lestempo bepaalt. Onze rij-instructeurs helpen je op weg met je auto-, motor-, aanhanger- of bromfietsrijbewijs. Ook voor de bijbehorende theoriecertificaten kun je bij ons opleidingen volgen. Bel 0478-583127 (vestiging Venray) of 077-3547807 (vestiging Venlo).